emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

South Beach Wrinkle and Dark Spot Eraser

Ansigtsløft med lysning
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Er du bekymret over fremkomsten af rynker og mørke pletter? Det skal du ikke være, South Beach har endelig introduceret en intelligent løsning. Dette South Beach Erasor til rynker og mørke pletter arbejder på en række smarte måder med at afhjælpe dig med dine hudproblemer. Den er pakket med ingredienser der sigter efter at nære og give fugt tlil din hud, til at hjælpe med at bekæmpe fremkomsten af rynker og mørke pletter. Det er også et værdigt redskab til at hjælpe med at bekæmpe tegn på misfarvninger og hyperpigmentation. Det anvender en række ingredienser kendt for deres lysnende kvaliteter, og giver dig lettelse overfor dine misfarvningsbekymringer.

 • Testet af hudlæger
 • Kan måske hjælpe med at reducere fremkomsten af ar, rynker og mørke pletter
 • Kan anvendes på sart hud
 • Indeholder Insta-Brite™ avanceret teknologi
 • Med naturlige Lakrids, Hyben og Aloe Veraekstrakter
 • Smart hygiejnisk luftfri pumpe
 • Indeholder ikke Kojinsyre, hydroquinon eller kviksølv

Er du en af de millioner der er flov over ar, rynker eller mørke pletter? Hvis ja, så kan dette produkt give dig lidt lettelse og give dig din selvsikkerhed tilbage. Denne opskrift indeholder en række ingredienser kendt for deres lysnende kvaliteter, inklusiv lakridekstrakt, der alle kan hjælpe dig med at genoprette din strålende glød.

Hvad er South Beach Erasor til rynker og mørke pletter?

Det er et kreativt og intelligent svar på tegn på aldring og misfarvninger. Ar og aldringsmærker kan fjerne den strålende jævne glød du havde som ung. Denne creme sigter dog efter at hjælpe med at genoprette din tabte selvtillid. Det forsøger at fremme sund hud ved at hjælpe dig med at indkapsle fugt og hjælpe med næringsprocessen. Så invester i dette smarte nye produkt i dag og bliv misundt af dine venner og kolleger. Som en ekstra bonus, opdager du måske dig selv smilende når du ser dig selv i spejlet!

Hvordan virker det?

For at hjælpe med fremkomsten af ar, mørke pletter og andre tegn på aldring, anvender det Lakridsekstrakt og Insta-Brite ™ avanceret teknologi. Begge er internationalt anerkendt og velkendte for deres naturligt blegende og lysnende effekter på huden. Men denne creme anerkender også vigtigheden af den samlede hudvitalitet for at opnå ungt udseende hud. Så den anvender Aloe Vera- og Rød Algeekstrakt, der ud over at være rig på vitaminer, kan hjælpe med at give fugt og nære de yderste hudlag. De aktive ingredienser samarbejder med hinanden for at hjælpe med at fremme hudelasticiteten, med det overordnede mål med at få din hud til at se ung ud i længere tid!

Hvordan bruger jeg det?

For at få de bedste resultater med din South Beach Erasor til rynker og mørke pletter, skal du følge disse lette instruktioner.

 • Påfør direkte på problemområdet.
 • Vent indtil området er fuldstændig tør inden du påfører andre produkter.
 • Brug 2-3 gange om dagen.
 • For optimale resultater skal du bruge den jævnligt.
 • Begræns sol eksponering.

Hovedingredienser

South Beach lægger stor vægt på ingredienser. Så de tester og udvælger kun få eliteingredienser til deres ansigtscreme. De vigtigste ingredienser er.

Lakridsekstrakt
Lakridsekstrakt Kendt for dens naturligt blegende egenskaber og også kendt for at hjælpe med at forsøge at hæmme produktionen af melanin og frigive frie radikaler.
Insta-Brite™ lysnende
Insta-Brite™ lysnende Et potent miks af videnskabelige udviklinger og moderne teknologi har skabt denne stigende populære ingrediens, velkendt for sine lysnende egenskaber.
Hybenekstrakt
Hybenekstrakt Denne ingrediens kan måske hjælpe din hud med at se glat og fugtet ud og er kendt for dens rige indhold af E-vitamin og de antioxidantiske egenskaber
Aloe Vera
Aloe Vera Den hjælper ikke kun med at fremme hudens elasticitet, men hjælper også et langt stykke hen ad vejen med at give fugt til huden. Plus, den er velanset for at hjælpe med at beskytte huden fra skadelige UV stråler.

Nedenfor er en komplet liste med ingredienserne i South Beach Erasor til rynker og mørke pletter.

Vand / Aqua / Eau, Butylenglycol, Cetearylalkohol, Squalen, Octyldodecylmyristat, Stearinsyre, Glycerylstearat, Hydroxypropylmethylcellulose, Pullulan, PEG-10 Dimethicon, Polysorbat 20, Polysorbat 80, Polysorbat 60, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa Canina Blomst Extract , Lecithin, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Phenoxyethanol, Adenosin, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Tocopherol, Chitosan PCA, Glycolic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

86.67% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Føler at jeg har fået et meget yngre udseende efter jeg er begyndt at bruge wrinkle eraser! Min mand siger det også

  G Gitte small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Blev 5 år yngre med det her produkt :)

  S Sofie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Super godt alternativ, hvis man ikke vil have et kirurgisk ansigtsløft :)

  C Cecilie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person