Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Tatoveringer

Det er efterhånden normalt for de fleste at få lavet en eller flere tatoveringer, og det er derfor også mere normalt at mange fortryder en tatovering, de har fået lavet. Heldigvis findes der flere måder hvorpå du kan håndtere en uønsket tatovering. Mange får laserbehandling til fjernelse af en tatovering, men det kan være både dyrt, ubehageligt og endda smertefuldt. Hos ShytoBuy finder du naturlige topiske alternativer til at håndtere fremtrænden af en uønsket tatovering, som du trygt kan anvende hjemmefra. Bestil nu og føl dig sikker med en smertefri, topisk og letanvendelig måde at behandle den tatovering, du gerne vil have fjernet.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Tatoveringer er blevet meget moderne, både hos de rige og kendte, men også hos den almindelige dansker. Disse permanente udsmykninger kan laves hurtigt, og fortrydes lige så hurtigt, hvilket ofte får folk til at undersøge fjernelse af tatoveringer. Mens det er dyrt og smertefuldt at få fjernet en tatovering med laser, kan en creme tilbyde en diskret og let behandling som kan benyttes hjemme. Du kan tilpasse behandlingen til din dag uden besvær, og se den som en metode til at fjerne noget som du fortryder.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.