Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Tatoveringer

Mange personer fortryder på et tidspunkt i deres liv en tatovering de har fået lavet. Gennem årene er der udbudt mange muligheder for tattoo removal, men desværre har mange løsninger vist sig dyre og smertefulde. Hos ShytoBuy kan du læse om muligheder for tattoo removal på en naturlig og smertefri måde.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Tatoveringer er blevet meget moderne, både hos de rige og kendte, men også hos den almindelige dansker. Disse permanente udsmykninger kan laves hurtigt, og fortrydes lige så hurtigt, hvilket ofte får folk til at undersøge fjernelse af tatoveringer. Mens det er dyrt og smertefuldt at få fjernet en tatovering med laser, kan en creme tilbyde en diskret og let behandling som kan benyttes hjemme. Du kan tilpasse behandlingen til din dag uden besvær, og se den som en metode til at fjerne noget som du fortryder.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.