Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Total Curve Kombipakke

Kombipakke | Brystforbedrende gel & kosttilskud

Oversigt

Total Curve Combo Pack kombinerer praktiske kapsler og en beroligende gel til en løsning, der er unikt designet til at imødekomme kvinders behov. Uden invasiv, kirurgisk indgriben arbejder de i perfekt harmoni for naturligt at forbedre udseendet af dine bryster. Lavet med ideelt formulerede og afbalancerede naturlige, botaniske ingredienser, forstærket med innovativ videnskabelig forskning, kan de forsigtigt nære både din krop og selvtillid.

 • Designet til den kvindelige form
 • Sigter mod at at løfte, fylde, forme og stramme.
 • Beroligende og hydrerende gel
 • Gel bruger klinisk undersøgt Volufiline®
 • Udformer et komplet, holistisk program
 • Nem, to gange daglig brug af hvert produkt

Vi har alle set bekymrende historier i medierne om bivirkninger af plastikkirurgi - men det betyder ikke, at vi ikke overvejer de udseendeforbedrende effekter! Du kan nu gøre brug af tvillinge-produkter, der arbejder i harmoni for at opnå disse ønsker på en naturlig, blid måde, fra et firma, der værdsætter dedikeret forskning. Med kun to daglige anvendelser af hvert produkt, kan du simpelthen komme videre og omfavne en mere selvsikker dig.

475 kr. 528 kr. Du sparer 53 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Det kvindelige ønske om forbedring

Der er mange grunde til at kvinder ønsker et forbedret udseende af deres bryster, fra utilfredshed fra oder naturs side, til kroppens forandringer over tid. Men med 70% af kvinder mellem 18 og 65 år, der fortæller om utilfredshed med deres udseende, i et studie udgivet af International Journal of Sexual Health, kan det ikke nægtes, at mange kvinder ønsker at forbedre det. Størrelsen af denne statistik kan være chokerende, men når man tager højde for alle de potentielle faktorer, bliver det meget mere forståeligt. Nogle faktorer inkluderer ...

 • Gener
 • Graviditet
 • Alder
Det kvindelige ønske om forbedring
 • Hormoner
 • Vægt ændringer
 • Livsstil

Enhver kvinde kan føle effekten af en eller flere af disse faktorer, uanset hvor gammel de er eller hvilket liv de har levet. De fleste kvinder, der udtrykker utilfredshed, var mellem 30 og 39 år, hvor fødsler og alder var de største faktorer. Mere end bare en bekymring for berømtheder og de rige og berømte, kan dette påvirke selv de mest almindelige kvinder.

Gelens Fantastiske Volufiline®

Volufiline® er en meget nyskabende ingrediens, der er specielt konstrueret med det formål at genoprette en fyldig kurve i din barm. Det udtrækkes af en gammel kinesisk urt ved navn Zhu Mu, der bruges her for dens indhold af sarsasapogenin. Dygtige forskere udviklede først Volufiline®, og studerede derefter dens effekter, og resultaterne er utrolig læsning!. Sarsasapogenins evne til at fremkalde lipogenese, syntes at øge fedtvævets volumen over to måneder med op til 8,4%.

Kapslernes utrolige phytoøstrogen

Fytoøstrogener kan naturligvis findes i en lang række planter, der kommer fra bær, fennikel, humle, ærter, soja og korn samt sjældne urter som Dong Quai. Planter bruger dem som en forsvarsmekanisme mod planteædende dyr. De produceres for at regulere frugtbarheden hos de dyr, der sandsynligvis vil fortsætte med at spise dem. Af denne grund anses de for at være naturligt gavnlige for kvinder med det formål at øge deres feminine former. De er derfor højt værdsat i premium produkter til brystforøgelse.

Total Kurve kombo pakke

Kapslerne og gelen er specielt udviklet til at arbejde i harmonie, hvor de arbejder sammen indefra og ud, med det formål at løfte, fylde og forme brysterne. Begge begynder med naturlige, botaniske ingredienser, udvalgt til at tilfredsstille kvinders ønske om at forstørre deres barm uden invasiv, smertefuld og ofte risikofyldt kirurgi. Både kapsler og gel udnytter kraften i planter, der er blevet overført fra kvinde til kvinde i generationer, og som nu er tilgængelige i disse to mere ideelle og nemmere former. Du kan nu nyde en altomfattende holistisk tilgang, som er helt smertefri, og som er egnet til voksne kvinder i alle aldre med enhver livsstil.

Totale kurver, naturlige ingredienser

De omhyggeligt udvalgte botaniske stoffer i Total Curve Capsules og Gel er blevet individuelt udvalgt for deres krops-elskende kvaliteter, især som det gælder for det kvindelige køn. Planter fra mor til datter i generationer er inkluderet i perfekt afmålte mængder for at skabe to ideelle produkter. Her er blot nogle få af disse ingredienser.

Nøgle ingredienser i kapslerne

Soy Isoflavones
Soy Isoflavones

Som en helt naturlig og vegansk proteinkilde, betragtes sojabønner som essentielle i mange kulturer. Proteiner er kroppens vigtigste byggesten. Nylig forskning har undersøgt forbindelsen mellem sojabønner og phytoøstrogener. Læs mere her.

Resveratrol
Resveratrol

Et naturligt forekommende polyphenol findes i rødvin, forskellige frugter og grøntsager, mørk chokolade og nødder. Det anses for godt for kroppen på forskellige måder, og det videnskabelige samfund interesserer sig for, hvordan dets kvaliteter kan påvirke udseendet af aldring.

Hops
Humle

Populært kendt for dens inklusion i øl, er humleblomster af planten Humulus lupulus. Det var kendt blandt de antikke græske, romerske og kinesiske kulturer. Forskning er for nylig blevet udført på det, især pga. dens indhold af phytoøstrogen Læs mere her.

Nøgle ingredienser i gelen

Aloe Vera
Aloe Vera

Som en saftig tropisk plante har denne elskede ingrediens længe været med i hudcremer og sæbe og andre typiske applikationer. Dens beskyttende virkninger og forbindelsen med frie radikaler har været genstand for videnskabelig forskning. Læs mere her.

Algae Extract
Alge ekstrakte

Denne førhen ukendte, nu foretrukne naturlige derivat, indeholder en stor mængde mineraler og vitaminer (A, B, C og E), som er kendt for at understøtte mange områder af fysisk sundhed og vitalitet. Med disse elementer kan alger bidrage til at forkæle din krops udseende Læs mere her.

Vitamin C
Vitamin C

Dette hud-elskende vitamin anses af mange for at være afgørende for overordnet krops sundhed. Det er kendt for at tilskynde til produktion af kollagen, og som nøglen til at plumpe og genoplive hudens udseende. Det kan også bidrage til beskyttelse mod oxidativ stress. Derudover hjælper C vitamin med at tone og fastne huden.

Ingredienser

Kapsler - Boghvede (blade, blomster), Fennikel (frø), Dong quai (rod), Damiana (blad), Humle (blomster), mælkebøtte rod, Brøndkarse (blade, skud), Resveratrol, Soya Isoflavones, Gelatine Magnesiumstearat, Siliciumdioxid. Stearat, siliciumdioxid.

Gel - Destilleret vand, Propylenglycol, Carbomer, Triethanolamine, Vegetabilsk Glycerin, Aloe Vera ekstrakt, Hydroxyethylcellulose, Melbærris Ekstrakt, Alge Ekstrakt, Mango Smør, Methylparaben, Ascorbic Syre (Vitamin C), STR MultiPeptid Kompleks, Citronsyre, Koffein, Volufiline®, Naturlige og kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler.

Kombo Pakke vejledning

Total kurve kapsler er designet til at passe ind i din daglige rutine; de er også nemme at sluge og bringe med dig på farten. Tag kun to kapsler hver dag med et stort glas vand, før et måltid, men helst på samme tid hver dag. Total Curve Gel er bundet til at blive en behageligt tilfredsstillende ny del af din dag. To gange hver dag skal du massere et tyndt lag gel på hvert bryst, med en cirkulær bevægelse. Vær sikker på at inkludere undersiden. Sørg for, at gelen er fuldt absorberet, inden du klæder dig på. Vi foreslår at bruge både kapslerne og gelen i mindst tre måneder, og at investere i langvarig brug for at få det bedste ud af begge produkter.

Råd

Begge produkter er baseret på blide, naturligt afledte formler, hvoraf ingen har nogen kendte bivirkninger. Vi opfordre dog stadig til at nærlæse ingredienserne i både kapslerne og i gelen omhyggeligt, hvis der skulle være nogen personlige allergier. Kontakt læge inden du benytter produktet, hvis du er gravid, ammer eller på nogen medicin. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

88.00% baseret på 9 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ved ikke om produktet virker, da jeg kun har brugt det i få uger. Men pillerne er nemme at sluge. Cremen er nem at smører ud.

K Kunde
Bekræftet køb

De er gode sammen

K Kunde
Bekræftet køb

De er rigtig gode og jeg håber virkelig på at min bryster komner op og sidde på sin plads som de skal selv om det tager lang tid før der sker noget ændring på dem

K Kunde
Bekræftet køb

Total Curve virkede rigtig godt på mine bryster! kunne mærke at de var blevet meget fyldigere efter kun 2 uger!

A Anne
Bekræftet køb

Var ikke rigtig tilfreds med mine bryster efter graviditeten, men Total Curve har virkelig hjulpet mig til at få mine gamle bryster tilbage.

S Simone
Bekræftet køb

Brugte Total Curve Kosttilskuddet sammen med cremen. Virklig god og hurtig effekt.

L Lise
Bekræftet køb

A great combo to get bigger and firmer boobs!

C Claire
Bekræftet køb

My go to everyday to make sure my boobs look younger than me!

C Cecile
Bekræftet køb

My go to everyday to make sure my boobs look younger than me!

C Cecile

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide