Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

2 Års Garanti

U-Neck Massageapparat til nakken

Apparat | Lindrer spændinger i nakken

Oversigt

  • Ergonomisk nakkemassage til hjemmet
  • 6 intensitetsniveauer
  • 6 personligt tilpassede massage-funktioner
  • Indbygget varmepude
  • Genopladelig og bærbar

Spændinger og belastninger på kroppen i en travl og hektisk hverdag kan sætte sit præg på kroppen, specielt dine nakkemuskler. U-neck er et massageapparat specielt udviklet til spændinger i nakken til at give dig en dyb nakkemassage hjemme.

Det har et ergonomisk design, og er ideel til at håndtere alt fra hold i nakken til generelle spændinger i skuldre og nakke for at genoprette bevægelighed.

  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist

Et moderne fænomen

Med den teknologiske udvikling har vi fået flere skavanker, der var relativt hørt for bare hundrede år siden, men som i dag er blevet helt normalt. En af dem er den store fokus og bekymring omkring kropsholdning, og det er ikke overraskende! Vi arbejder flere timer foran computeren, sidder mere ned, og vi skal ofte sidde flere timer i bil, bus eller tog hver dag for at komme på arbejde. Vores liv er altså blevet mere stillesiddende, hvilket kan være en hård belastning på nakken, som kan give smerter, irritation og gøre dagligdagens opgaver uoverskuelige. Men heldigvis er der hjælp at hente i form af nye innovative produkter, der er målrettet dette moderne problem!

Apparat til hjemmemassage

U-neck er et massageapparat udviklet til, at du kan få løsnet spændinger i nakken, mens du sidder foran computeren, ser fjernsyn eller laver mad. Nakkemassage-apparatet masserer nakken ved hjælp af ergonomiske puder, der former sig efter nakkens naturlige krumning. Puderne leverer subtile elektriske impulser, der stimulerer nerver i det ønskede område af musklen, som hjælper med at lindre generende fornemmelser og spændinger. Dette giver dig dig en afslappet og smidig fornemmelse og en bedre bevægelse i nakken.

Hvis du har brug for en dybere massage af nakken, har U-neck massageapparatet 6 forskellige intensitetsniveauer, så du kan tilpasse massageoplevelsen efter dine personlige behov. U-neck er også forsynet med en indbygget varmepude, så du selv kan regulere temperaturen af impulserne for at få en forfriskende bølge af varme eller en beroligende kølende fornemmelse, mens du modtager nakkemassage.

Genopladelig og bærbar

U-neck er udviklet med din brugeroplevelse i tankerne, og for at den skal være nem at bruge. En praktisk fjernbetjening er derfor inkluderet, når du bestiller massageapparatet, så du uden problemer kan tilpasse massagen efter dine personlige behov. Derudover har U-neck et praktisk design, er genopladelig og kan tages med overalt, og derfor er du ikke afhængig af en stikkontakt, hvis du gerne vil lindre smerter i nakken.

Brugsvejledning

Sørg for at U-neck er fuldt opladet før brug. Brug et fugtigt håndklæde til at tørre nakkestøtten og metalkomponenterne på massageapparat. Fjern eventuel sved fra din nakke. Tænd massageapparat og brug fjernbetjeningen til at tilpasse nakkemassagen efter dine personlige behov.

Vi anbefaler, at du gennemlæser brugsvejledningen grundigt før brug. Hvis du har pacemaker eller problemer med blodomløbet/blodcirkulation, bør du rådføre dig med egen læge før brug.

Ofte købt sammen

U-Neck Massageapparat til nakken
U-Neck Massageapparat til nakken

Apparat | Lindrer spændinger i nakken

799 kr.

+
Cirkulationstræner
Cirkulationstræner

Apparat | Støtte til blodcirkulation i ben og fødder

1,699 kr.

+
MaxMedix Kosttilskud til øjne
MaxMedix Kosttilskud til øjne

60 Tabletter | Kosttilskud til øjnene & synet

189 kr.

1 Vare

799 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

det er ikke så godt som U-Neck Lite, der desværre har meget kort levetid

E Emma S
Bekræftet køb

Simpelthen så lækkert at kunne slappe af i sofaen og læse en bog og samtidig få massage

G Gitte
Bekræftet køb

virkelig skønt og effektivt produkt. jeg har længe døjet med håld i nakken, men dette produkt hjælper virkelig på det

h hanne
Bekræftet køb

Meget afslappende når man som jeg studerer og arbejder meget bag PC! Eneste ulempe var den lidt lange levering, men ellers helt perfekt

l louise
Bekræftet køb

Havde givet min mand denne i fødselsdagsgave, da han døjede meget med ondt i nakken som resultat af hans job som murer. Må nok indrømme, at han ikke har set meget til den - jeg har taget over, og bruger den nu stortset hver dag jeg kan. Det er simpelthen så afslappende

F Fru Larsen
Bekræftet køb

Virkelig dejlig og behagelig massage - den perfekte styrke

L Louise
Bekræftet køb

Bruger den hver dag efter arbejde til at løsne op i mine skuldre...

R Rebecca
Bekræftet køb

Rigtig dejlige vibrationer og føles skønt i nakken.

M Maryam
Bekræftet køb

Dejligt apparat der giver en følelse af luksus derhjemme...

F Frede
Bekræftet køb

Jeg er blevet helt afhængig af min daglige massage og kan slet ikke undvære den haha

T Tine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide