Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

2 Års Garanti

U-Neck Massageapparat til nakken

Apparat | Lindrer spændinger i nakken

Oversigt

De mange belastninger og spændinger af det moderne liv kan sætte sit præg på din krop, specielt i dine nakkemuskler. U-neck er et teknologisk massageapparat, der er blevet ergonomisk udformet for at opfylde dine behov for en dyb massage, som kan behandle muskulært ubehag og genoprette bevægelse til din hals.

  • Ergonomisk design til din hals
  • Seks niveauer af pulserende intensitet
  • Seks skræddersyede massage-funktioner
  • Justerbar varme modalitet
  • Bærbar til brug på farten
  • Europæisk CE blåstempling
Dette banebrydende produkt er egnet til brug i hjemmet eller mens du rejser, takket være sin bærbare ladning, som forstår, at muskulært ubehag kan opstå overalt. U-neck kan også betjenes via en nem controller, som guider dig gennem processen med at massere din hals, og giver en brugeroplevelse, der både er stressfri og enkel.
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist

Et moderne fænomen

Vi er i den digitale tidsalder med personlige problemer, som var relativt uhørt for hundrede år siden, men nu er ved at blive en normalitet. En af de mest betydningsfulde eksempler er bekymringer vedrørende kropsholdning, og det er ingen overraskelse! Vi arbejder flere timer, tilbringer mere tid på at sidde ned, og vi skal ofte pendle en masse for at komme rundt. Alle disse faktorer kan være en tung byrde for din nakke, hvilket kan oversættes til muskulært stress og ubehag, som forårsager smerter og irritation og kan gøre hverdagens opgaver mere vanskeligt. Heldigvis findes der nu revolutionerende produkter, som er målrettet mod denne moderne bekymring!

Fantastisk funktionalitet

U-neck er et sofistikeret produkt, der leverer et perfekt niveau af massage. U-neck behandler nakken via ergonomiske pads, der passer som en nøgle i en lås med den naturlige krumning af nakken. Padsne leverer subtile elektriske impulser, der stimulerer nerver i det ønskede område af musklen, som hjælper med at lindre generende fornemmelser og spændinger i musklen. Dette giver dig dig en afslappet og smidig følelse og en bedre bevægelse i nakken.

Hvis du har brug for en dybere metode, er U-neck også udstyret med 6 unikke niveauer af elektrisk impuls for en lagdelt masserende intensitet. Disse 6 niveauer af intensitet suppleres yderligere med 6 individuelle niveauer, der skaber en samlet massageoplevelse, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Hvis du mener, at dine problemer kunne være temperaturrelateret, har U-neck også en modalitet, der tillader dig at ændre temperaturen af impulserne for en forfriskende bølge af varme eller en beroligende kølig følelse.

Problemfri simplicitet

Du tænker måske, at sådan et avanceret stykke teknologi er et mareridt at betjene? Ikke med U-neck, da den ud over dens avancerede funktionalitet er skabt med brugeroplevelse på sit hjerte. U-neck styres fra en stilfuld fjernbetjening, som giver en let brugergrænseflade. Dette fjerner behovet for eventuel fysisk interaktion med apparatet, som ikke kun er trættende, men og kan give yderligere spændinger i nakken. Udover dette kan U-neck oplades og tages med dig overalt, hvilket betyder, at du ikke behøver at lede efter et strømstik, når du skal lindre dine smerter i nakken. For mange transport være en udfordring af mange grunde, og ikke mindst pga. muskulært ubehag.

Brugsanvisning

Dette apparat er sikker på at blive en enkel, nem og behagelig tilføjelse til dit liv. Tjek at U-neck er fuldt opladet før brug. Brug et fugtig håndklæde til at tørre nakkestøtten og de metalliske komponenter på produktet. Fjerne eventuel sved fra din nakke. Tænd apparatet og brug controlleren til at justere indstillingen.

Tip

Dette produkt er lavet med med anti-allergi og ergonomisk formet plast, som er blød på huden, så du ikke bør opleve nogen bivirkninger. Vi anbefaler dog at grundigt gennemlæse vejledningen, før du bruger dette apparat. Hvis du har en pacemaker, eller har nogen specifikke diagnoser vedrørende blodomløbet, bedes du konsultere din læge før brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

det er ikke så godt som U-Neck Lite, der desværre har meget kort levetid

E Emma S
Bekræftet køb

Simpelthen så lækkert at kunne slappe af i sofaen og læse en bog og samtidig få massage

G Gitte
Bekræftet køb

virkelig skønt og effektivt produkt. jeg har længe døjet med håld i nakken, men dette produkt hjælper virkelig på det

h hanne
Bekræftet køb

Meget afslappende når man som jeg studerer og arbejder meget bag PC! Eneste ulempe var den lidt lange levering, men ellers helt perfekt

l louise
Bekræftet køb

Havde givet min mand denne i fødselsdagsgave, da han døjede meget med ondt i nakken som resultat af hans job som murer. Må nok indrømme, at han ikke har set meget til den - jeg har taget over, og bruger den nu stortset hver dag jeg kan. Det er simpelthen så afslappende

F Fru Larsen
Bekræftet køb

Virkelig dejlig og behagelig massage - den perfekte styrke

L Louise
Bekræftet køb

Bruger den hver dag efter arbejde til at løsne op i mine skuldre...

R Rebecca
Bekræftet køb

Rigtig dejlige vibrationer og føles skønt i nakken.

M Maryam
Bekræftet køb

Dejligt apparat der giver en følelse af luksus derhjemme...

F Frede
Bekræftet køb

Jeg er blevet helt afhængig af min daglige massage og kan slet ikke undvære den haha

T Tine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide