Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

U-Neck Elektronisk nakkemassage

Af: U-Neck

699 kr.
799 kr.
Du sparer:  100 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

U-neck® nakke massage giver dig et dejligt øjeblik med ren afslapning! Slap af i nakkemusklerne igennem elektrisk stimulation – på sofaen, på arbejdet og i haven. Du kan bruge din personlige massør U-neck® U-neck® hvor som helst! Tag dig af dine muskelspændinger uden at skulle besøge en fysioterapeut. Billigt, nemt og effektivt med U-neck®!

 • Anerkendt lindring af symptomer på fibromyalgi
 • U-neck® masserer din nakke ved hjælp af den nyeste teknologi
 • Kan anvendes i sofaen eller på arbejdet
 • Forbedrer din sundhed og afslapning i hverdagen
 • Lindrer stivheder og hold i nakken
 • Afhjælper hovedpine forårsaget af spændinger
 • Lindrer muskelsmerter
 • Kan anvendes af alle!

Uanset om din smerte i nakken er forårsaget af stress, skader eller andet, kan U-neck® få dig til at slappe af i de berørte områder. Den dybe massage kan, med sin varmende funktion, hjælpe dig med spændingshovedpine. Med dette eksklusive produkt, kan du endelig blive fri for irriterende og demotiverende smerter, og føle dig mere mobil og energisk igen!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Uanset om din smerte i nakken er forårsaget af stress, skader eller andet, kan U-neck® få dig til at slappe af i de berørte områder. Den dybe massage kan, med sin varmende funktion, hjælpe dig med spændingshovedpine. Med dette eksklusive produkt, kan du endelig blive fri for irriterende og demotiverende smerter, og føle dig mere mobil og energisk igen!

Hvad er U-neck®?

Hvis du lider af smerter i nakken, kan du benytte denne nye teknologi af terapeutiske massageapparater. U-neck® er en halsmassør, der bruger den mest avancerede teknologi på markedet, til at massere og behandle dine nakkemuskler. Enheden indstilles igennem en fjernbetjening, der med sin timer kan massere i mellem 5 og 30 minutter af gangen. Med hele 6 forskellige massageniveauer, kan du med stor frihed vælge typen og intensiteten af massagen. Det avancerede varmeapparat U-neck® besidder, gør at du kan gå fra traditionel massage til massage ved op til 40-48 grader celsius. Designet er flot og elegant, og passer til en gennemsnitlig halsstørrelse.

Hvad er fordelene ved U-neck® nakke massage?

Der er mange fordele i at bruge U-neck® til nakkemassage. Ikke nok med, at den afhjælper dine spændinger, stivhed og smerte, den er også praktisk og billig. I de fleste tilfælde kan du mærke resultater efter meget kort brug. Har du problemer med nakken, eller ønsker du blot at slappe af på en enkel og komfortabel måde – uden at skulle bruge timer hos en fysioterapeut, så er U-neck® noget for dig.

Alle U-neck® funktioner i korte træk

 • 6 forskellige massageniveauer
 • Lavfrekvens elektrisk stimulation
 • Forskellige varmeniveauer, som tillader dyb afslapning
 • Vibrationsfunktion, som stimulerer blodcirkluationen

U-neck® anvender lavfrekvens elektriske impulser, som betyder, at nerverne i nakkehvirvlen stimuleres. Da frekvensen er meget lav, vil du ikke mærke nogle af disse impulser – du vil blot føle dig afslappet af de blide vibrationer.

Hvordan virker U-neck®?

Føler du dig stiv, eller føler du ubehagelige spændinger i nakken? I så fald, brug U-neck® to gange dagligt i 10-20 minutter af gangen. Start med et fugtigt håndklæde og dup forsigtigt halsen og metalpladerne i U-neck®. Start herefter dit ønskede program med fjernbetjeningen. Husk at pege fjernbetjeningen mod det infrarøde felt på enheden. Tryk på ON, og vælg med piletasterne, den massagefunktion, du ønsker. Simpelt, let og ligetil. Som med almindelige elektriske apparater, bør U-neck® aldrig bruges i badet. Vi anbefaler at holde dig til at bruge U-neck® to gange om dagen.

Er det sikkert at bruge U-neck®?

Eftersom de elektriske impulser er så svage, forekommer der ingen smerte ved brug af U-neck®. Du vil ej heller blive skadet i form af nerver og muskler. Enheden er specielt designet til en hurtig lempelse af muskler, og er derfor helt sikker at bruge. Vælg en passende intensitet, der passer dig, og du vil aldrig opleve bivirkninger af U-neck®.

Nem og sikker bestilling!

Husk at vi på ShytoBuy.dk altid tilbyder fri levering på ordre over 499 kr. Ydermere leverer vi hurtigt, diskret og sikkert. Vi gemmer ikke dine kortoplysninger, og hele betalingsprocessen er krypteret efter de højeste standarder. Tag din velvære seriøst, og bestil den eksklusive U-neck® i dag! Din nakke vil takke dig!


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (95% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Simpelthen så lækkert at kunne slappe af i sofaen og læse en bog og samtidig få massage
 • * virkelig skønt og effektivt produkt. jeg har længe døjet med håld i nakken, men dette produkt hjælper virkelig på det
 • * Meget afslappende når man som jeg studerer og arbejder meget bag PC! Eneste ulempe var den lidt lange levering, men ellers helt perfekt
 • * Havde givet min mand denne i fødselsdagsgave, da han døjede meget med ondt i nakken som resultat af hans job som murer. Må nok indrømme, at han ikke har set meget til den - jeg har taget over, og bruger den nu stortset hver dag jeg kan. Det er simpelthen så afslappende
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev