Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

maxmedix VariGo Piller & Creme

Kombipakke | Til ømme ben & synlige blodårer

Oversigt

Leder du efter en naturlig metode, der kan hjælpe dig med fremkomsten af årer på dine ben? Så er vores sampak med VariGo Piller & Creme det perfekte valg for dig! De naturlige piller har til formål at hjælpe trætte og ømme ben indefra, mens den beroligende creme kan afhjælpe fremkomsten af hævede blodårer udefra. Dette VariGo-sæt er altså alt, du har brug for, samlet i en pakke.

 • Komplet sæt med piller og creme
 • Hjælper mod fremkomsten af årer på benene
 • Til trætte og ømme ben
 • Piller indeholder førsteklasses Kastanje
 • Cremen er beriget med Aloe Vera og Kollagen
 • Ideelt til daglig brug
 • Køb 1 310 kr. 388 kr.
 • Køb 2 558 kr. 621 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering
 • Køb 3 744 kr. 931 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad indeholder VariGo Piller & Creme sampak?

Denne unikke sampak med VariGo Piller og Creme er den perfekte metode til at håndtere trætte, ømme ben og fremkomsten af årer på benene. Disse to komplementære produkter har en dobbeltvirkning på årer på benene, fordi du både behandler dem indefra og udefra.

Dette giver dig fuld håndtering af problemet samtidig med, at produktet er fuldstændig naturligt og troværdigt.

Capsules
VariGo Piller

Disse piller er af høj kvalitet og arbejder indefra for at hjælpe med både trætte, ømme ben så vel som hævede årer på benene. Det er en hurtig og nem løsning, hvor der gøres brug af den unikke naturlige formel, der kan lindre dine ben og fødder, så du kan føle dig som dig selv igen.

Cream
VariGo Creme

Den lindrende creme absorberes hurtigt og arbejder på at tackle problemet med uønskede årer på benene udefra. Den er mild mod huden grundet dens beroligende ingredienser, der alle har til formål at nære, styrke og beskytte dybt inde under huden, så du kan se genoplivet ud.

Hovedingredienser

Hvid Hestekastanjefrø Ekstrakt
Hvid Hestekastanjefrø Ekstrakt

Dette fantastiske ekstrakt kan findes i VariGo Pillerne og kan være rigtig gavnligt for kroppen. Grunden til dette er, at det indeholder et stof kaldet aescin. Dette stof menes at kunne være med til at beskytte blodkarrene.

Strandfyr Bark Ekstrakt
Strandfyr Bark Ekstrakt

Denne unikke ingrediens findes i VariGo Pillerne og indeholder gavnlige polyfenoliske forbindelser, som skulle have naturligt beskyttende egenskaber. Det siges også, at det hjælper blodkarrene og passer på dem.

Aloe Vera
Aloe Vera

Aloe Vera er kendt for at være naturligt, mildt og lindrende på huden. VariGo Cremen indeholder Aloe Vera, og den kan afhjælpe irritation og rødme samtidig med, den holder huden velhydreret, hvilket er essentielt.

Kollagen
Kollagen

Kollagen er en vigtig del af VariGo Cremen, fordi den spiller en stor rolle, når det kommer til strukturen og sundheden i huden. Det kan hjælpe med hudens elasticitet og opretholde et fugtighedsniveau, så årer på benene bliver mindre synlige.

Brugsanvisning

Piller: Indtag ganske enkelt 2 kapsler om dagen med vand og et hovedmåltid. Vi anbefaler, at du tager pillerne på cirka samme tid hver dag for regelmæssighed.

Creme: Massér forsigtigt cremen ind i det ønskede område på benene eller fødderne ved hjælp af cirkulære bevægelser, indtil den er fuldstændig absorberet. Vi anbefaler at bruge cremen to gange om dagen - en gang om morgenen og en gang om aftenen.

Begge produkter i denne sampak er produceret i den højeste kvalitet med naturlige ingredienser, og der er derfor ingen kendte bivirkninger. Læs venligst den fulde ingrediensliste, hvis du har nogen allergener. Hvis du er gravid, ammende eller bruger anden medicin, anbefaler vi altid, at du konsulterer din læge før brug. De er ikke beregnet til brug af personer under 18 år.

Fuld ingrediensliste

Piller: Hvid Hestekastanjefrø Ekstrakt, Strandfyr Bark Ekstrakt, Rosmarin Blad Ekstrakt, Hesperidin, Amerikansk Troldnød Bark Ekstrakt, Musetorn Rod Ekstrakt, Sort Peberfrugt Ekstrakt og Gelatine (Kapslen).

Creme: Vand, Caprylic/Capric Triglycerid, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Vera Ekstrakt, Vindruekerneolie, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Methylpropanediol, Sheasmør, Cetearyl Alkohol, Cyclopentasiloxane, Palmitin Syre, Stearinsyre, Dimethicone Mentha Arvensis Leaf Olie, Niacinamide, Opløseligt Kollagen, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Zinkoxid (CI77947), Caprylyl Glycol, Citronskal Olie, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil, Hybrid Lavendelolie, Hesperidin Methyl Chalcone, Disodium Edta, Allantoin, Phenylpropyl, Cistus Ladaniferus Oil, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Ekstrakt, Ægte Lavendelekstrakt, Vellugtende Kamille Ekstrakt, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Carbomer, Tocopherol.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

72.73% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hurtig virkning. jeg er meget tilfreds med mit køb. Lidt langsom levering.

U Ulla
Bekræftet køb

Må man benytte Varsil, mod årknuder, når man er på Marevan?

B Bent Hvidberg
Bekræftet køb

et must for os med åreknuder syge. kan anbefales

b birthe
Bekræftet køb

efter få dage er min inflammation aftaget og stik og smerte er ikke så kraftige .... det er forbløffende

H Henrik
Bekræftet køb

Er lige begyndt med Varesil. Tror kombinationen vil være god

A Andreasen
Bekræftet køb

Virkelig fedt med begge produkter i en kombipakke.. De virker super godt sammen

S Sussie
Bekræftet køb

Jeg bruger normalt kun cremen mod mine åreknuder men synes jeg havde brug for ekstra hjælp. God investering!

M Marianne
Bekræftet køb

Mega god idé at kombinere de to.. God service og hurtig levering

S Sasha
Bekræftet køb

5 stjerner herfra.. Gør præcis det de lover

A Anna
Bekræftet køb

Får tit ømme ben efter en lang arbejdsdag men mine symptomer er mildere efter at være begyndt på varigo

J Janus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide