Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ViaGel til mænd

30 ml Gel | Gel for intim sensuel følsomhed

Vi ønsker alle at opleve vores intime situationer i soveværelse til det maksimale - men nogle gange ønsker vi, at vi kunne forbedre disse behagelige følelser! ViaGel for Men er en populær og stimulerende gel, som er specielt designet til det maskuline organ, der øger følsomheden på en diskret, enkel og nem måde. Dette bekvemme men potente lille pumpe flaske er klar og venter på at indtage sin plads i dit soveværelse.

  • At intensivere sensuel følsomhed og fornøjelse
  • For at øge intime situationer
  • Med Capsicum Frutescens frugtekstrakt
  • Velegnet til brug med latex-kondomer
  • Praktisk og nem at bruge
  • Frisk duft

En mands intime regioner er mere end et fysisk organ - de kan være kilden til følelsen af maskulin stolthed og endda identitet. Så når vi ikke føler os selvsikre i sådanne situationer, kan det være skuffende og deprimerende. ViaGel for Men bruger en unik blanding af kraftfulde faktorer til at stimulere, styrke, skabe energi og puste nyt liv i din krop.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
139
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Mandlig følsomhed

Sensuel nydelse er en delikat sag - og noget som vi alle kan blive flove over! Mange mænd oplever et fald i følsomhed over tid, om det så er grundet for meget hands-on aktivitet, eller simple faktorer såsom tør hud, dårlig blodgennemstrømning og nerveproblemer. Nogle føler bare, at de ikke nyder sanselige oplevelser så meget som de burde! Mange mænd har et ønske om en diskret og lystbetonet tilgang, som de kan bruge til at øge hvert intimt øjeblik.

ViaGel for Men

Med en forståelse for hvor vigtigt sensuel nydelse kan være, har Cobeco lavet en professionel formuleret gel, der bestræber sig på at forbedre de intime oplevelser. Med en omhyggelig og velovervejet tilgang til det mandlige organ, er en perfekt mængde af Capsicum Frutescens frugtekstrakt fra chilipebre inkorporeret. Med afbalancerede og beroligende faktorer, søger det at vække, styrke, skabe energi og stimulere din krop. ViaGel for Men er entydigt formuleret således, at du kan få mest muligt ud af din manddom.

Komplet liste over ingredienser

Aqua, Glycerin, propylenglycol, alkohol Denat, Carbomer, natriumbenzoat, kaliumsorbat, Polysorbat 20, dinatrium EDTA, Vanillyl butylether, Helianthus Annus Seed Oil, CI 19140, CI 42051, Capsicum Frutescens frugt ekstrakt, Aminomethyl Propanol.

Brugsanvisning

ViaGel for Men er beregnet til at blive dit foretrukne produkt i dit soveværelse. Du skal påføre gelen på dine intime maskuline dele, og glid over hele overfladen startende fra hovedet. Du kan påføre så meget og så ofte som du ønsker. Brug et øjeblik på at gennemlæse alle ingredienserne for begge produkter i tilfælde af en personlig allergi. For ekstra tryghed bør du udføre en lappetest.

Læs mere
ViaGel til mænd 30 ml Gel | Gel for intim sensuel følsomhed

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

66.67% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super godt

M Martin
Bekræftet køb

Kan helt sikkert anbefale denne til andre, som gerne vil have lidt mere ud af oplevelsen

L Lasse
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter