Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Viaman Plus Mandlig Virilitets-øgende Formular

Af: Viaman

499 kr.


Se mere

Viaman har været markedsleder i EU siden dets start i 2014, grundet deres unikke opskrifter, og er nu blevet fastsat som et af de mest populære mærker inden for mandlig præstations-øgende produkter på markedet. Efter den succes de originale kapsuler oplevede, og mere dybdegående research på mænd og deres specifikke behov, har de skabt Viaman Plus, som er en innovating blanding af særlige planter og mineraler, inkluderende den velkendte koreanske ginseng. Som en naturlig formular er dette kosttilskud et godt alternativ til de grove medikamenter som ofte er at finde på markedet.

 • Innovative kapsuler til mandlig virilitet
 • Avanceret formular baseret på de originale Viaman kapsuler
 • Beriget med koreansk ginseng
 • Fri for medicinske bivirkninger
 • Vegetar-venlig og glutenfri
 • Diskret indpakning og levering
 • Prisvindende mærke

Viaman anbefaler at du tager to kapsuler dagligt over tre måneder, helst efter et måltid med et glas vand, for at gøre fordøjelsen så let som mulig. Hver bøtte indeholder 60 kapsuler, svarende til en måneds forbrug. Der er forskellige muligheder for at købe flere pakker, for at forbedre din oplevelse og møde individuelle behov.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Mandlig virilitet og selvsikkerhed

Hvad får den moderne mand til at føle sig viril? Samfundsmæssigt pres kan få mænd til at føle at virilitet afhænger af styrke, magt, evnen til at få børn og velfungerende natlige aktiviteter. Men sandheden er at livets stress kan tære på din selvtillid og slå den i stykker, hvilket kan påvirke din lyst til soveværelses-aktiviteter. I dag lever et voksende antal mænd med et udtømt drive, såvel som magt og styrke. Heldigvis har udviklingen i videnskab og moderne teknologi betydet at man har opdaget at proaktive skridt til at støtte virilitet naturligt, aldrig har været lettere tilgængeligt.

Mere end Viaman kapsuler: Skabelsen af Viaman Plus

Viaman er kendt for deres drift mod ekspertise og som et brand der altid leder efter måder at forbedre deres produkter på og give det bedste til deres kunder. Som et svar på den øgede efterspørgsel af mandlige virilitetsprodukter på markedet, har Viaman foretager talløse undersøgelser af mænd og deres behov for at kunne lave noget endnu bedre. De vidste at de havde en vindende formel med Viaman kapsulerne, men de ville gerne gøre brug af de nyeste videnskabelige opdagelser og banebrydende ingredienser, for at tage den opskrift til det næste niveau. Dette kulminerede i Viaman Plus, en ny original mandlig virilitetsformel, designet til at tage mænd et skridt videre.

Hvorfor Koreansk Ginseng?

Også kendt som Panax eller original ginseng, har denne populære ingrediens ofte været brugt i industrien for mandlig virilitet, grundet dens mange potentielle fordele på dette område. Historisk set har den været brugt til at øge energi, fokus og vitalitet. For nyligt har forskellige studier undersøgt forholdet mellem niveauet af testosteron, som er bredt kendt for dets indvirkning på mandlig præstation, og koreansk ginseng. Ydermere så et studie med positive resultater på dets potentielle brug til at hjælpe med seksuel lyst.

Se mere.

Vigtige ingredienser

Det er ikke kun koreansk ginseng der giver denne Viaman formular sit spark. Den er beriget med et nummer af andre vigtige ingredienser, som er blevet fundet i lande over hele verden og omhyggeligt blandet i dette eksklusive produkt.

Zink: Denne ingrediens er blevet brugt, da det er almindeligt kendt at den bidrager til opretholdelsen af et normalt testosteron niveau i blodet, hvilket gør den til en af de vigtigste ingredienser i Viaman Plus opskriften. Zink er også kendt for dets bidrag til fertilitet, en faktor som menes at spille en stor rolle når det kommer til mandlig virilitet.
Ginko Biloba: Er et af de ældste træer vi kender på planeten. Det ældste levende træ menes at være 3500 år gammelt, og står vokser i Kina. Træet er blevet Træet er blevet registreret siden den Jurassiske tid, og ekstraktet er blevet studeret for dets historiske brug i at støtte humør, hukommelse, fokus og blodcirkulation.
Maca: Denne ingrediens er blevet indsamlet fra højt i Andes bjergene, og dens popularitet vokser i industrien for mandlige forbedringer. Nylige studier har set på de utallige fordele der er i Maca-ekstrakt, især dets traditionelle brug som afrodisiakum, og mere nutidige brug til at støtte præstationer. Se mere
L-arginin: Den sidste men langt fra den mindste af de vigtige ingredienser, er L-arginin. Denne populære amino-syre bliver i kroppen konverteret til nitrogenoxid, som er kendt for at hjælpe med blodcirkulation. God blodcirkulation bliver set som en stor bidragsyder i en holdbar, stærk og sund præstation.

Sådan bruger du Viaman Plus

Du behøver blot to Viaman Plus kapsuler om dagen for at få den optimale mængde af vigtige ingredienser. Du kan entan tage pillerne før morgenmaden, frokost eller aftensmad, og helst med vand. Det er værd at nævne at hvis du vil have mest muligt ud af Viaman Plus, er det vigtigt at være konsistent i din brug. Viaman anbefaler at du tager kapsulerne i mindst 3 måneder. Hver bøtte indeholder 60 kapsuler, svarende til en måneds forbrug. Læg også mærke til at hver bøtte er beskyttet med segl.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Viaman har gjort det igen! Denne nye Plus version overgår helt sikkert VigRX.
 • * Meget overrasket over den hurtige effekt! Ville dog ønske, at det var lidt billigere...
 • * Jeg har benyttet Viaman i lang tid nu, hvilket helt sikkert har fået mig til at præstere bedre. Min kone ved godt, at jeg tager det og opfordrer mig til at fortsætte! Haha
 • * Meget tilfreds med denne nye sammensætning af ingredienser fra Viaman.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev