Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Plus Potenspiller

60 stk | Boost til lyst, energi og hormoner
 • Køb 1 319 kr.
 • Køb 2 606 kr. 638 kr. Du sparer 5%
  • Gratis levering
 • Køb 3 861 kr. 957 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering

Største Fordele

 • Innovative potenspiller fra prisvindende brand
 • Zink til at støtte normal produktion af mandlige hormoner
 • Beriget med koreansk ginseng til energi-boost
 • Kan købes uden recept
 • 100% Tilfredshedsgaranti

Viaman Plus er innovative potenspiller formuleret med naturlige ingredienser som panax ginseng, ginkgo biloba, bukkehorn, maca, til energi, sexlyst og støtte til at opretholde et normalt niveau af mandlige hormoner.

 • Certificeret høj kvalitet
 • For mænd
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Høj Dosis

Mandlig virilitet og selvtillid

Sexlyst hos mænd er ikke konstant og er noget, der falder helt naturligt med alderen. Din livsstil kan også have en betydning for din lyst til sex, og manglende lyst kan rammet selvtilliden og parforholdet hårdt. Det er et normalt problem for mænd, der påvirkes af manglende drive og lyst i soveværelset. Men takket være videnskab og udvikling kan man heldigvis få naturlig hjælp til at støtte lysten, så du kan få hjælp til dit sexliv.

Viaman Plus - naturlig hjælp til selvhjælp

Viaman er kendt for sine innovative produkt-serier til mænd, der har problemer i soveværelset. Enten i form af rejsningsproblemer, manglende sexlyst eller energi til at kunne præstere. Netop derfor arbejder Viaman konstant med at forske og udvikle nye naturlige kosttilskud til at hjælpe mænd, og det er i den proces, at Viaman Potenspiller er blevet udviklet, og som i dag er et af de mest populære og elskede Viaman-tilskud til mænd. Tilskuddet indeholder naturlige ingredienser, og er udviklet med mænds behov i tankerne for at give dig selvtilliden og energien i soveværelset igen.

Hvorfor koreansk Ginseng?

Også kendt som Panax eller ægte Ginseng er denne populære ingrediens ofte brugt i den naturlige mandlige virilitetsindustri på grund af sine mange potentielle fordele på dette område. Historisk set har det været brugt til at boost energi, fokus og vitalitet. Undersøgelser er for nylig lavet omkring forholdet til niveauer af mandligt kønshormon, som er bredt anerkendt for sine konsekvenser på mandlig præstation. Og en undersøgelse , med opmuntrende resultater undersøgte dets potentielle virkning for at hjælpe med at booste det fysiske drive.

Vigtigste aktive ingredienser

Det er ikke kun koreansk Ginseng, der er inkluderet i denne spændende nye formular fra Viaman. Det er beriget med en række andre væsentlige ingredienser, som er fundet i lande i hele verden og er omhyggeligt blandet ind i dette eksklusive produkt.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt med et stort glas vand lige før et hovedmåltid. Tilskuddet bør tages samme tid hver dag, og for at få mest ud af Viaman Plus anbefaler vi, at du tager kosttilskuddet dagligt i en periode på mindst 3 måneder.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Panax Ginseng, Ginkgo Biloba, Bukkehorn, Tyrosin, Rødbedepulver, Savpalme, Macarod, Arginin, Zink (som zinkgluconat), Selen (som selenomethionin), Antiklumpningsmidler: Magnesiumstearat og Siliciumdioxid, kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(78)
4 Stjerner
(29)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.50% baseret på 111 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Meget tilfreds med denne nye sammensætning af ingredienser fra Viaman.

M Markus
Bekræftet køb

Jeg har benyttet Viaman i lang tid nu, hvilket helt sikkert har fået mig til at præstere bedre. Min kone ved godt, at jeg tager det og opfordrer mig til at fortsætte! Haha

R Ruben
Bekræftet køb

Viaman har gjort det igen! Denne nye Plus version overgår helt sikkert VigRX.

P Peter
Bekræftet køb

Meget overrasket over den hurtige effekt! Ville dog ønske, at det var lidt billigere...

M Martin
Bekræftet køb

Disse er lette at tage, og jeg har ikke haft nogen bivirkninger

J Javier
Bekræftet køb

Hvad kan jeg sige,.. jeg købte disse meget spontant, men nu er jeg på min anden pakke!

E Elijah
Bekræftet køb

Min kæreste er glad for at jeg tager disse!

R Ricky
Bekræftet køb

virker, og så er de egnet til vegetarer

A Axel
Bekræftet køb

rigtig effektive piller. de har givet mig ekstra energi i sovevæørelset

T Troels
Bekræftet køb

Har købt dem til min kæreste, og han er super glad for dem! :-)

M Marianne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide