Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Plus Kapsler

800 mg 60 Kapsler | Forstærkning af mandlig virilitet

På grund af de unikke naturlige formuleringer, har Viaman været førende på markedet i EU siden lanceringen i 2014, og er nu blevet cementeret som en af de mest populære mandlige forstærkere på markedet. Efter succesen med de oprindelige kapsler og yderligere dybdegående forskning inden for mænd og deres specifikke behov, skabte de Viaman Plus, en innovativ blanding af planteekstrakter og mineraler, herunder den berømte koreanske Ginseng.

  • Innovative kapsler for mandlig virilitet
  • Prisvindende Viaman brand
  • Avanceret naturlig formular
  • Beriget med koreansk Ginseng
  • Zink for normale niveauer af mandligt kønshormon
  • Vegetarisk og glutenfri
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk
279
$74.64
Du sparer $30.24
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Mandlig virilitet og selvtillid

Hvad får den moderne mand til at føle sig viril? Det samfundsmæssige pres kan få mænd til at føle sig afhængig af styrke og evnen til at formere sig samt at have et turboladet drive. Men sandheden er, at livet kan tage på din selvtillid, hvilket kan påvirke dit drive i soveværelset. I dag er et stigende antal mænd påvirket af et manglende drive og styrke. Men takket være videnskab og moderne teknologi har man taget et proaktivt skridt til at støtte naturlig virilitet.

Skabelsen af Viaman Plus

Viaman er kendt for sin formidable drive for ekspertise, og som et brand er det altid på udkig efter måder at forbedre sine produkter og give sine kunder det bedste. For at besvare den stigende efterspørgsel efter mandlige virilitetsprodukter på markedet, har Viaman udført masser af forskning i mænd og deres behov for at gøre noget endnu bedre. De vidste, at de havde en vindende formular med Viaman Capsules, men nu ønskede de at bruge de seneste videnskabelige fremskridt og banebrydende ingredienser for at tage denne formular til det næste niveau. Dette kulminationen af forskning og ekstra ingredienser resulterede i Viaman Plus, en nyt originalt mandlig virilitetsformular, som er designet til at tage mænd et skridt videre i at få mere ud af sig selv.

Hvorfor koreansk Ginseng?

Også kendt som Panax eller ægte Ginseng er denne populære ingrediens ofte brugt i den naturlige mandlige virilitetsindustri på grund af sine mange potentielle fordele på dette område. Historisk set har det været brugt til at boost energi, fokus og vitalitet. Undersøgelser er for nylig lavet omkring forholdet til niveauer af mandligt kønshormon, som er bredt anerkendt for sine konsekvenser på mandlig præstation. Og en undersøgelse , med opmuntrende resultater undersøgte dets potentielle virkning for at hjælpe med at booste det fysiske drive.

Vigtigste aktive ingredienser

Det er ikke kun koreansk Ginseng, der er inkluderet i denne spændende nye formular fra Viaman. Det er beriget med en række andre væsentlige ingredienser, som er fundet i lande i hele verden og er omhyggeligt blandet ind i dette eksklusive produkt.

Zink
Zink

Dette vigtige mineral er kendt for at hjælpe med at bidrage til vedligeholdelse af det normale niveau af mandligt kønshormon i blodet, hvilket gør det til en central aktør inden for produkter til mænd. Zink er også kendt for at bidrage til fertilitet og reproduktion, faktorer, der menes at spille en væsentlig rolle inden for mandlig virilitet.

Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba

Dette er en af de ældste træer, der er kendt på planeten, hvor den ældste stadig er stående i Kina i 3500 år. Træet har været kendt siden dinosaurtiden, og ekstraktet er blevet undersøgt for sin historiske brug i at styrke humør, hukommelse, fokus og blodcirkulation.

Maca
Maca

Maca findes i Andesbjergene, og har for nyligt været stigende dens popularitet inden for naturlige, mandlige virilitetsprodukter. Nylige studier har undersøgt de talrige egenskaber af Maca ekstraktet, især dets traditionelle anvendelse som en naturlig måde at hjælpe med at boose drivet, og dets mere aktuelle anvendelse til at styrke ydeevne.

L-Arginin
L-Arginin

Sidst, men ikke mindst af de primære ingredienser er L-arginin. Denne utrolig populære aminosyre omdannes i kroppen til nitrogenoxid, som er kendt for at støtte blodgennemstrømning. God omsætning er blevet anerkendt som en vigtig bidragyder i en god og sund ydeevne.

Komplet liste over ingredienser

Aktive ingredienser: Koreansk Ginseng ekstrakt 10:1 (20% Ginsenosider), Fenugreek ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt (24% Ginkgo Flavone glycosider), rødbeder, Savpalme ekstrakt (40% fedtsyrer), Maca, L-arginin, selen (som selenomethionin), zink (som zink gluconat).

Andre ingredienser: HydroxyPropyl MethylCellulose (kapsel), siliciumdioxid og magnesiumstearat (antiklumpningsmidler).

Hvordan man bruger det

Da Viaman Plus Capsules er designet til at være det perfekte supplement til enhver mand, passer det let ind i selv de travleste rutiner. Tag 2 kapsler om dagen med vand og helst inden morgenmad, frokost eller aftensmad. Det er op til dig hvilken tid på dagen du tager kapslerne, men prøv at tage omkring samme tid. For at få mest muligt ud af disse kapsler til dig og din krop, anbefaler vi at bruge det i mindst 3 måneder og så investere i længere tids brug.

Tip

Da disse eksklusive kapsler er blevet omhyggeligt formuleret med de bedste naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger. Før du bruger for første gang foreslår vi, at du gennemlæser den fulde liste over ingredienser for at kontrollere for eventuel personlig allergi. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.

Læs mere
Viaman Plus Kapsler 800 mg 60 Kapsler | Forstærkning af mandlig virilitet

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

84.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Meget tilfreds med denne nye sammensætning af ingredienser fra Viaman.

M Markus
Bekræftet køb

Jeg har benyttet Viaman i lang tid nu, hvilket helt sikkert har fået mig til at præstere bedre. Min kone ved godt, at jeg tager det og opfordrer mig til at fortsætte! Haha

R Ruben
Bekræftet køb

Viaman har gjort det igen! Denne nye Plus version overgår helt sikkert VigRX.

P Peter
Bekræftet køb

Meget overrasket over den hurtige effekt! Ville dog ønske, at det var lidt billigere...

M Martin
Bekræftet køb

viaman plus kapsler virker super godt får hang den bare nu kan min pik igen være stiv igen nu mangler jeg barer damer der vil prøve den. hilsen jan

J Jan
Bekræftet køb

Disse er lette at tage, og jeg har ikke haft nogen bivirkninger

J Javier
Bekræftet køb

Hvad kan jeg sige,.. jeg købte disse meget spontant, men nu er jeg på min anden pakke!

E Elijah
Bekræftet køb

Min kæreste er glad for at jeg tager disse!

R Ricky
Bekræftet køb

virker, og så er de egnet til vegetarer

A Axel
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter