Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman T Boost

180 Kapsler | Tilskud til seksuel støtte for mænd

Oversigt

Problemer med at præstere i soveværelset kan påvirke og gå ud over dit selvværd. Mangel på respons i de nedre regioner kan skabe akavet stemning og helt stoppe gnisterne i luften. Tag kontrollen tilbage med Vaman T Boost. På baggrund af flere års forskning har Viaman Laboratorierne designet dette helt naturlige alternativ til andre receptpligtige medikamenter til at hjælpe med seksuel forbedring hos mænd. Hver enkelt Viaman T Boost kapsel er fyldt med ingredienser, der er kendt for deres libido fremmende egenskaber, og hjælper med at bidrage til vedligeholdelsen af sundt testosteron i din krop. Få selvtilliden i soveværelset tilbage med Viaman T Boost!

  • Naturlige fobedrenings kapsler
  • Zink, der bidrager til normalt niveau af testosteron
  • Sikker formel med særligt udvalgte ingredienser
  • Uden bivirkninger, som kendt fra receptpligtige løsninger
  • 180 kapsler - til 3 måneders forbrug
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Køb 1 $21.04
  • Køb 2 $37.88 $42.08 Du sparer 10%
  • Køb 3 $50.49 $63.12 Du sparer 20%

Hvad er Viaman T Boost?

Viaman T Boost er et naturligt tilskud, designet til på naturlig vis at booste din seksuelle virilitet. Tilskuddet indeholder zink og selev - to naturlige ingredienser, der ofte er anvendt på baggrund af deres rolle i at producere sperm og testosteron, samtidigt med at de hjælper med at vedligeholde din krops naturlige virilitet. Testosteron niveauet i din krop kan falde, både som resultat af aldring eller medicinske tilstande. Netop derfor kan dette tilskud hjælpe din krop ved at bidrage til opretholdelse af en naturlig balance.

Hvad er fordelene og ingredienserne?

Zink

Zink bidrager til vedligeholdelse af normalt testosteronniveau i blodet. Det er anerkendt, at et sundt niveau af testosteron bidrager til optimering af mænds præstation og libido. Siden testosteron på naturlig vis kan falde af flere forskellige årsager, er det derfor vigtigt at understøtte det og fylde depoterne regelmæssigt.

Bukkehorn

I årtier er bukkehorn blevet anvendt verden over. Det er hovedsageligt anvendt og anerkendt for sine libido-forstærkende egenskaber, både for mænd og for kvinder. Og nu er videnskaben endeligt ved at indhente det allerede holistiske brug af bukkehorn, understøttet af flere nylige studier.

L-Arginin

L-Arginin er en både kendt og ofte anvendt ingrediens når det kommer til intim forbedring for mænd. Det er en essentiel aminosyre, som er målrettet cirkulationssystemet i kroppen - det helt samme system, der sender blod mod din manddom. Behøver vi sige mere?

Macarod

Den beskedne maca-rod har været anvendt til at booste sexuel lyst og præstation i mange generationer. Med oprindelse i Peru er det på bedste vis fyldt med proteiner, vitaminer og andre vigtige næringsstoffer, der er kendt for at være en hjælp til udholdenhed og stamina, samt støtte den mandlige præstation.

Hvem er Viaman T Boost til?

Ingen ønsker at føle sig mindre mandlig, især ikke når det gælder soveværelset. Men en lang række af faktorer, fra generel angst til udmattethed, og endda underskud i kroppen, kan påvirke præstationen i soveværelset. Og for mange kan det være helt udelukket at se en læge. Viaman T Boost er det perfekte naturlige alternativ til diskret og sikkert bringe på selvtillid og præstation tilbage til dig og soveværelset.

Velegnet til mænd over 18 år.

Sådan anvender du det

Tag blot 2 kapsler om dagen, ideelt med et glas vand, til at hjælpe med at vedligeholde det naturlige niveau af testosteron i blodet.

Ingredienser

Vitamin A, Vitamin D, Vitamin K, Vitamin B6, Folsyre, Vitamin B12, Pantothensyre, Zink, Selen, D-Asparaginsyre, Macarod (Lepidium meyenii) (fra 15:1), Fennikelfrø (Foeniculum vulgare) (fra 10:1), Bukkehorn (Trigonella foenum-gra cum), Siliciumdioxid, Magnesiumstearat, Mikrokrystallinsk cellulose

Viaman T Boost 180 Kapsler | Tilskud til seksuel støtte for mænd

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide