Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman T-Boost Potenspiller

180 Kapsler | Til mænd med rejsningsproblemer

Oversigt

  • Naturlige potenspiller med zink, maca og bukkehorn
  • Til rejsningsproblemer og libido
  • Kan bidrage til at opretholde normale testosteronniveauer
  • Tages 2 gange dagligt - nok til 3 måneders forbrug
  • 100% Tilfredshedsgaranti

Viaman T Boost potenspiller er et naturligt kosttilskud med ingredienser som maca, zink og bukkehorn specielt udviklet til mænd med rejsningsproblemer.

Potensmidlet har til formål at hjælpe din krop med at opretholde normale niveauer af det mandlige kønshormon, som automatisk falder med alderen.

Pillerne giver din krop gode forudsætninger for at opretholde naturlige niveauer af det vigtige hormon, som kan give dig selvtilliden til at yde dit bedste i sengen.

  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • For mænd
  • GMO Free

Få et boost i sengen med Viaman boost

Viaman T Boost er et naturligt tilskud til mænd udviklet til at hjælpe med at opretholde kroppens naturlige niveau af mandligt kønshormon. Kapslerne indeholder de to naturlige ingredienser zink og selen, der ofte bruges grundet deres funktion i produktion af både sæd og kønshormon, samtidig med at de kan bidrage til at hjælpe med at opretholde kroppens naturlige virilitet.

Med alderen og andre uundgåelige faktorer vil det naturlige mandlige kønshormonniveau falde med tiden, hvilket potentielt kan resultere svækkede knogler og muskler samt en dårligere sexlyst og rejsningsproblemer. Viaman T Boost er udviklet til at bidrage med at opretholde normale kønshormonniveauer og dermed give dig mandigheden tilbage igen.

De vigtigste ingredienser og fordele

Lave niveauer af mandligt kønshormon kan på forskellige måder have en negativ effekt på kroppen. Det hjælper med at producere røde blodceller, der hjælper med at fragte ilt rundt i kroppen. Det kan også hjælpe med at håndtere vægten, da det øger dit energiniveau og bidrager til at du kan træne i længere tid. Yderligere kan det booste dit humør og styrke knoglerne. Og netop derfor er det så vigtigt! Hvis du derfor er bekymret for hormonniveauet i kroppen, kan du give dig selv et naturligt og velfortjent boost i dag.

Zink:

Zink er et vigtigt mineral til at vedligeholde et normalt niveau af mandligt kønshormon i blodet. Et sundt niveau af hormonet kan bidrage til at forbedre mænds præstation, sexlyst og evne til at få erektion. Siden hormonet på naturlig vis kan falde af flere forskellige årsager, er det derfor vigtigt at understøtte det og fylde depoterne regelmæssigt. Læs mere her.

Bukkehorn:

Bukkehorn har været brugt i naturlige kosttilskud i årtier grundet dens libido-forstærkende egenskaber for både mænd og kvinder. Flere nylige videnskabelige studier indikerer ligeledes, at bukkehorn potentielt kan have en positiv effekt i forhold til mænds sexlyst og libido. Læs mere her.

Macarod:

Er en superfood anvendt til at øge sexlyst og præstationer i sengen i flere generationer. Stammer fra Peru, og er fyldt med proteiner, vitaminer og andre vigtige næringsstoffer, der er kendt for at være en hjælp til udholdenhed samt støtte mænd med rejsningsproblemer. Læs mere her.

Brugsvejledning

Tag 2 kapsler om dagen før et måltid med et stort glas vand til at få hjælp til at vedligeholde det naturlige hormonniveau i blodet.

Tilskuddet er udviklet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser hele ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Velegnet til personer over 18 år.

Ingrediensliste

Macasrodekstrakt (15:1), D-asparaginsyre, magnesium (som magnesiumoxid), bukkehornsfrøpulver, B5-vitamin (som calciumpantothenat), zink (som zinkglukonat), A-vitamin (som retinylacetat), B9-vitamin (som pteroylmonoglutaminsyre), selen (som natriumselenit), D3-vitamin (som kolecalciferol), B6-vitamin (som Pyridoxin HCl), B12-vitamin (som cyanocobalamin), fyldstof: Magnesiumstearat, Vegetabilsk kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Ansvarsfraskrivelse: Dette er et naturlægemiddel og ikke en behandling mod impotens. Virkning varierer fra person til person, og du bør søge råd hos egen læge, hvis du lider af impotens.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Viaman T-Boost Potenspiller
Viaman T-Boost Potenspiller

180 Kapsler | Til mænd med rejsningsproblemer

299 kr.

+
Viaman Kosttilskud til mandlig udholdenhed
Viaman Kosttilskud til mandlig udholdenhed

90 Kapsler | Støtte til forbedret erektion

229 kr.

1 Vare

299 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(66)
4 Stjerner
(31)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.48% baseret på 104 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Woww det hele blev lige noget vildere i soveværelset . mega godt produtk!

D David
Bekræftet køb

Det virker som lovet. Jeg holder meget længere allerede

D Dan
Bekræftet køb

Kan kun anbefale.

T Tom
Bekræftet køb

Godt nok produkt

K Kasper
Bekræftet køb

Jeg plejede at komme mega hurtigt, men nu kan jeg bare holde længe! Min kæreste ved ikke noget om det her, men hun synes vores sex er blevet så meget bedre. Vores forhol er også blevet bedre

P Patrik
Bekræftet køb

Min kæreste og jeg aftalte at forsøge med dem her da vores sexliv var så dårligt - nu er det både sjovt og godt!

A Amanda
Bekræftet køb

Godt… nemt.

T Tristan
Bekræftet køb

jeg er vild med det her alle burde prøve det!

F Frederik
Bekræftet køb

Alle pengene værd!

P Peter
Bekræftet køb

Ændrede alt. Det virkede også hurtigt.

B Brian

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide