Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman T Boost

180 Kapsler | Tilskud til seksuel støtte for mænd

Oversigt

Vil du gerne give din krop et helt naturligt boost af mandligt kønshormon, så du kan føle dig på toppen? Viaman T Boost er et premium tilskud, der hjælper med at opretholde din krops hormon niveauer. Det naturlige niveau kan falde med alderen, og da det spiller en særlig vigtig rolle i muskelmasse, knogletæthed, hårvækst og sexlyst, hvorfor så ikke give dig selv et boost, så du kan være den bedste udgave af dig selv?

 • Naturlige fobedrenings kapsler
 • Zink, der bidrager til normalt niveau af mandligt kønshormon
 • Sikker formel med særligt udvalgte ingredienser
 • Uden bivirkninger, som kendt fra receptpligtige løsninger
 • 180 kapsler - til 3 måneders forbrug
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Køb 1 299 kr.
 • Køb 2 538 kr. 598 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering
 • Køb 3 717 kr. 897 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er Viaman T Boost?

Viaman T Boost er et naturligt tilskud til mænd, designet til hjælpe med at opretholde kroppens naturlige niveau af mandligt kønshormon. Dette er formuleret med zink og selen, to naturlige ingredienser der ofte anvendes på baggrund af deres rolle i produktion af både sæd og kønshormon, samtidigt med at de bidrager til at hjælpe med at opretholde kroppens naturlige virilitet.

På baggrund af naturlig aldring og andre uundgåelige faktorer vil det naturlige kønshormon niveau falde med tiden. Dette kan resultere i svækkelse af både knogler og muskler, og endda også forårsage tab af libido. På baggrund af dette, kan Viaman T Boost hjælpe med at afbalancere hormon niveauerne og derigennem bidrage til at opretholde normale niveauer.

Hvad er fordelene og ingredienserne?

Lave niveauer af mandligt kønshormon kan have negativ effekt på vores kroppe på flere forskellige måder. Det hjælper med at producere røde blodceller, der hjælper med at fragte oxygen rundt i kroppen. Det kan også hjælpe med at håndtere vægten, da det øger dit energiniveau og bidrager til at du kan træne i længere tid. Yderligere kan det booste dit humør og styrke knoglerne. Og netop derfor er det så vigtigt! Hvis du derfor er bekymret for hormon niveauet i din krop, kan du give dig selv et naturligt og velfortjent boost i dag!

Zink

Zink bidrager til vedligeholdelse af normalt mandligt kønshormon niveau i blodet. Det er anerkendt, at et sundt niveau af hormonet bidrager til optimering af mænds præstation og libido. Siden hormonet på naturlig vis kan falde af flere forskellige årsager, er det derfor vigtigt at understøtte det og fylde depoterne regelmæssigt.

Bukkehorn

I årtier er bukkehorn blevet anvendt verden over. Det er hovedsageligt anvendt og anerkendt for sine libido-forstærkende egenskaber, både for mænd og for kvinder. Og nu er videnskaben endeligt ved at indhente det allerede holistiske brug af bukkehorn, understøttet af flere nylige studier.

Macarod

Den beskedne maca-rod har været anvendt til at booste sexuel lyst og præstation i mange generationer. Med oprindelse i Peru er det på bedste vis fyldt med proteiner, vitaminer og andre vigtige næringsstoffer, der er kendt for at være en hjælp til udholdenhed og stamina, samt støtte den mandlige præstation.

Hvem er Viaman T Boost til?

Viaman T Boost er det perfekte naturlige alternativ til diskret og på sikker vis at generobre din selvtillid, performance og maskulinitet! Dette tilskud er til enhver mand, der ønsker at bidrage til at opretholde det naturlige hormon niveau i kroppen og derigennem pleje sig selv.

Velegnet til mænd over 18 år.

Sådan anvender du det

Tag blot 2 kapsler om dagen, ideelt med et glas vand, til at hjælpe med at vedligeholde det naturlige niveau af hormon i blodet.

Ingredienser

Vitamin A, Vitamin D, Vitamin K, Vitamin B6, Folsyre, Vitamin B12, Pantothensyre, Zink, Selen, D-Asparaginsyre, Macarod (Lepidium meyenii) (fra 15:1), Fennikelfrø (Foeniculum vulgare) (fra 10:1), Bukkehorn (Trigonella foenum-gra cum), Siliciumdioxid, Magnesiumstearat, Mikrokrystallinsk cellulose

Vores Tilbud

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide