Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman T-Boost Potenspiller

180 Kapsler | Til mænd med rejsningsproblemer

Viaman T-Boost er et naturligt tilskud til mænd specielt formuleret til at hjælpe med at vedligeholde dit naturlige niveau af mandligt kønshormon. Tilskuddet indeholder de to mineraler zink og selen, der er populære i naturlige kosttilskud til mænd, da de bidrager til at vedligeholde en normal sædproduktion og mandlige kønshormoner, og kan dermed give din virilitet og libido et naturligt boost.

Dit niveau af det mandlige kønshormon vil helt automatisk falde med aldren, hvilket potentielt kan føre til svækkede knogler og muskler samt en dårligere sexlyst og rejsningsproblemer.

Med det i tankerne har Viaman udviklet T-boost specielt til mænd, da det indeholder ingredienser til at bidrage til at opretholde normale niveauer af det mandlige kønshormon og dermed give dig de bedste forudsætningen for at få mandigheden tilbage.

T-Boost fra det verdenskendte og prisvindende brand Viaman er et unikt kosttilskud specielt formuleret til mænd. Tilskuddet indeholder nøje udvalgte ingredienser, som alle bidrager til at give din mandighed et naturligt boost, og alle næringsttofferne er udvalgt med din sexlyst, virilitet, rejsning og kønshormoner i tankerne.

Netop derfor indeholder Viaman T-boost mineralet zink, der er vigtigt til at opretholde et normalt niveau af mandligt kønshormon i blodet. Et sundt niveau af det mandlige kønshormon kan give din præstation og sexlyst et boost samt bidrage til din evne til at få erektion.

Derudover indeholder tilskuddet flere superfoods, herhunder bukkehorn, der er en populær ingrediens i tilskud til mænd, da det bidrager til at booste libido og sexlyst.

T-Boost indeholder også macarod, der er et naturligt afrodisiakum, der er propfyldt med vitaminer og andre essentielle næringsstoffer til at give din præstation og udholdenhed i soveværelset et naturligt boost, og er ligeledes velegnet til støtte mænd med rejsningsproblemer.

Hvordan kan Viaman T-Boost hjælpe med rejsningsproblemer?

Viaman T-boosts nøje udvalgte ingredienser bidrager til at opretholde normale niveauer af det mandlige kønshormon, hvilket er vigtigt for at kunne få og opretholde en erektion.

Hjælper Viaman T-boost også med andet?

Selvom det primære formål er at opretholde en normal produktion af det mandlige kønshormon, bidrager de aktive ingredienser også til at give din libido, rejsning og energi et naturligt boost, så du kan præstere dit bedste i soveværelset.

Hvem kan tage Viaman T-boost?

Kosttilskuddet er specielt formuleret til mænd, der gerne vil have hjælp til rejsningsproblemer, præstation, libido og til at booste det mandlige kønshormon.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du tager Viaman T-boost dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved Viaman T-boost?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Hvor lang tid holder én bøtte Viaman T-boost?

Hver bøtte indeholder 180 kapsler, hvilket svarer til 3 måneders forbrug.

Kan alle tage Viaman T-boost?

Tilskuddet er beregnet til mænd og ikke velegnet til børn og unge under 18 år. Hvis du tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(53)
4 Stjerner
(25)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.12% baseret på 84 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Denne pille er god, nu har jeg ikke brugt den særlig længe, men generelt virker deres produkter godt.

K Knud N
Bekræftet køb

Sure works for me but frustrated it is out of stock to re-order so will go to competitor in next few days if not available from you.

M Mike G
Bekræftet køb

Super produkt det virker som det skal og prisen er okay mvh Søren

S Søren M
Bekræftet køb

Jeg er tilfredse med produktet. God kvalitet

a aso A
Bekræftet køb

Woww det hele blev lige noget vildere i soveværelset . mega godt produtk!

D David
Bekræftet køb

Det virker som lovet. Jeg holder meget længere allerede

D Dan
Bekræftet køb

Kan kun anbefale.

T Tom
Bekræftet køb

Godt nok produkt

K Kasper
Bekræftet køb

Jeg plejede at komme mega hurtigt, men nu kan jeg bare holde længe! Min kæreste ved ikke noget om det her, men hun synes vores sex er blevet så meget bedre. Vores forhol er også blevet bedre

P Patrik
Bekræftet køb

Min kæreste og jeg aftalte at forsøge med dem her da vores sexliv var så dårligt - nu er det både sjovt og godt!

A Amanda

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide