Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Volume500

30 Kapsler | Til øget sædproduktion

Oversigt

Volume500 er et naturligt kosttilskud til mænd med ingredienser som ingefær, ginseng, asparges, blæretang, savpalme og beriget med zink til øget sædproduktion og sædkvalitet, som er et problem, der rammer mange mænd. Kapslerne indeholder urter, mineraler og vitaminer udvalgt på grund af deres evner til at give din sæd et boost i forhold til kvalitet og mængde, og er dermed ideelt til at få selvtilliden tilbage i soveværelset.

  • Til øget sædkvalitet og -produktion
  • Naturlige ingredienser, som ginseng og asparges
  • Potent urte-, mineral- og vitaminformel
  • Klinisk testet
  • Tag en kapsel dagligt
  • For mænd
289 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Sædens kvalitet og mængde

En mands sædkvalitet og -mængde har en afgørende betydning for selvtilliden og dermed evnen til at præstere optimalt i sengen. En dårlig sædkvalitet og -mængde kan derfor have en negativ effekt på mandens virilitet, styrke og ydeevne under samleje. Men hvis man oplever disse problemer, kan det være svært at vide, hvordan man kan afhjælpe problemet. Her er naturlige kosttilskud et alternativ, der kan give dig et skub i den rigtige retning til et liv med mere selvtillid og følelse af at kunne præstere bedre i sengen.

Volume500

Volume500-kapslerne til øget sædproduktion indeholder nøje udvalgte naturlige ingredienser til at hjælpe dig med at opfylde dine behov. Foruden sunde urter indeholder pillerne også vitaminer og mineraler for at give dig en holistisk tilgang til at løse problemet. Kosttilskuddet indeholder blandt andet ginseng til forbedring af sædkvalitet samt mange andre ingredienser, som du kan læse mere om her nedenfor.

Blæretang
Blæretang

Er den mest almindelige tangart, og menes at kunne hjælpe mænd med at få en øget styrke, kraft og have en positiv effekt på sædproduktionen. Menes at kunne accelerere kropsrytmer for at øge produktionen af essentielle væsker.

Saw Palmetto
Savpalme

Er en lille palme med mange sundhedsmæssige fordele. Er en rig kilde til fedtsyrer, der hjælper kroppen indefra og ud. Flere kosttilskud til mænd med fokus på øget sexlyst indeholder denne ingrediens, da den siges at have positive effekter som øget energi og virilitet. Læs mere her.

Ingefær
Ingefær

Har længe været anset for at kunne øge sexlysten. Menes at have en positiv effekt på mandens sædproduktion og mandlige kønshormonniveau. Læs mere her.

Vitis Vinifera
Vindruekerneolie

Er en velkendt ingrediens i skønhedsindustrien, men bruges også til mænd og deres problemer. Indeholder rige polyphenoler, og der er en forbindelse med indtag af vindruekerneolie og sunde blodkar og blodcirkulation. Læs mere her.

Asparges
Asparges

er rig på A-vitamin, folinsyre, kalium og kostfibre som alle har en positiv effekt på kroppen. Bruges ofte i kosttilskud til sædkvalitet og sædproduktion, da grøntsagen anses for at kunne hjælpe med at øge maskulinitet og kvaliteten af sæden.

Zink
Zink

Foruden at spille en afgørende rolle i mange vigtige kropsfunktioner såsom protein og DNA-syntese og immunsystemet, kan dette mineral også hjælpe med at bidrage til en normal frugtbarhed og reproduktion. Læs mere her.

Brugsvejledning

For at få det bedste ud af kosttilskuddet anbefaler vi, at du tager 1 Volume500 dagligt med et glas vand i en længere periode. Helst samme tid hver dag.

Kosttilskuddet er udviklet med naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser hele ingredienslisten for at tjekke for potentielle personlige allergier. Ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Ginseng (Panax ginseng), Blæretang, Selleri, Asparges, Saflor, Savpalme (Serenoa repens), Ingefær, Zink (Zinkoxid), B2-vitamin (Riboflavin), Selen (L-selenomethionin), Fortykningsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, maltodextrin, Mikrokrystallinsk cellulose)

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

78.18% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt produkt, kan mærke forskel.

H Henrik
Bekræftet køb

Virkelig let at tage, og fungerer fint for mig.

K Kasper
Bekræftet køb

Imponerende tablet, der virker...

M Mikkel
Bekræftet køb

Rigtig gode kapsler... Har købt til 6 måneders forbrug

M Mark
Bekræftet køb

Fremragende service på hjemmesiden og mine kapsler kom hurtigt

O Oliver
Bekræftet køb

For mig har de ikke gjort en kæmpe forskel..

A Adam
Bekræftet køb

Fedt man kun skal tage en enkelt kapsel om dagen og stadig får gode resulater...

C Casper
Bekræftet køb

Købte dem til min kæreste, og jeg er i hvert fald tilfreds ;)

A Anika
Bekræftet køb

Super godt produkt. hvem vil ikke gerne præstere bedre....

A Albert
Bekræftet køb

Tager dem for at forbedre min sædkvalitet... Håber de hjælper

F Felix

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide