Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Zit Zapper Creme

10ml Creme | Akne spot creme

Skin Doctors

99 kr.
169 kr.
Du sparer:  70 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi kender dem alle sammen - bumserne. De kommer altid på de mest ubelejlige tidspunkter og de mest akavede steder. Men nu skal det være slut! Zip Zapper er en af de hurtigste og mest effektive behandlingsmetoder mod bumser og akne. Påfør blot gelen direkte på bumsen inden du går i seng og du vil kunne se resultater hurtigt - mange brugere oplever en synlig reduktion allerede dagen efter.

 • Virker imens du sover
 • Eksfolierer og udrenser hudens porer
 • Udtørrer bumser hurtigt
 • Rengører det inficerede område indefra og ud
 • Dulmer og formindsker inflammationer

Zit Zapper virker imens du sover, så du kan vågne op til en smukkere og renere hud. Formularen udtørrer bumser og urenheder hurtigt, og skal påføres direkte på bumsen, hvorefter bumsen vil formindskes eller forsvinde helt.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 10 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Hvad er bumser?

Vi ved alle hvordan en bums ser ud. Men en bums er meget mere end bare en rød irriterende byld på hudoverfladen. Bumser opstår dybt inde i hårfolliklerne, også kaldet porerne. Her producerer dine fedtkirtler en olie (sebum) der bruges til at holde din hud fugtig og smidig. Når huden fornyer sig, dør de gamle celler og skaller af. Disse cellerester kan sætte sig som propper i porerne, men fedtkirtlerne stopper ikke med at producere sebum af den grund. Den fortsatte produktion af olie gør at porerne bliver tilstoppede og udvikler sig til bumser.

Hvorfor får man bumser?

Mange tror at bumser altid skyldes dårlig kost, for lidt motion og dårlig hudpleje eller mangel deraf. Men du er faktisk ikke altid selv herre over om du får bumser; de kan nemlig være arvelige. Mængden af olie vi producerer, afhænger af vores hormonbalance, hvilket er arveligt. Bumser kan dog forværres af en række indvendige og udvendige faktorer såsom stress (psykisk ustabilhed), menstruation, arbejde i fugtigt miljø med olie og fedt eller at man kradser i dem eller prøver at presse dem ud. Selvom bumser ikke er direkte påvirket af hvad man spiser eller om man motionerer, er det alligevel en rigtig god idé at spise sundt og dyrke motion og drikke masser af vand. Når du har det godt med dig selv, får du færre bumser.

Hvordan kan Zit Zapper hjælpe mig?

Denne lille tryllestav kan give dig en tydelig reduktion eller hel fjernelse af bumsen over natten. Den hjælper til at reducere rødmen omkring bumsen samtidig med at udtørre den, så den ikke vokser yderligere. Zit Zapper virker faktisk på 4 måder ved bare én påførsel. Først går den ind og eksfolierer og løsner proppen i poren, så renser og udtørrer den bumsen hvorefter den beroliger huden og reducerer rødmen forårsaget af infektionen.

Resultatet kan variere fra person til person alt efter hvor slem bumsen er. Hos nogle kan det være nok med en enkelt påføring og bumsen tørrer ud, men for andre kan det godt kræve er par behandlinger.

Hvordan bruger jeg Zit Zapper?

Rens dit ansigt og påfør derefter Zit Zapper på det inficerede område. Brug gerne 2 gange om dagen, én gang om morgenen og én gang om aftenen inden du går i seng.

Hvilke ingredienser er der i Zit Zapper?

Zit Zapper er en enestående fusion af fire forskellige aktive ingredienser, som alle samarbejder for at udtørre det inficerede område. Zit Zapper indeholder: Tea Tree, Troldnød, salicylsyre og zink sulfat.

I modsætning til andre produkter som blot renser det inficerede område for at undgå stædige bumser som kommer igen, virker Zit Zapper ved at tilintetgøre dem fuldstændigt. Derfor er det essentielt at Zit Zapper kun bruges på inficerede områder.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (73.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.8% baseret på 984 )

 • * Super
 • * den behandler mine urenheder på ansigtet, men det tager et par dage. den er god jeg er tilfreds.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev