Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Zit Zapper T-Zone Creme

Til korrektion af urenheder

Oversigt

Fedtet hud er ikke blot ubehageligt i sig selv. Det kan resultere i en bred mængde af sekundære problemer, såsom pletter og bumser. I betragtning af at det ofte går ud over ens selvtillid, har Skin Doctors fundet en banebrydende metode og skabt T-Zone Control Zit Zapper™. Produktet indeholder planteafledte, aktive ingredienser, som kan behandle urenheder og bumser.

  • Kraftfuldt værktøj til din hudpleje-rutine
  • Beroliger betændte steder og bumser
  • Formularen er både kraftfuld og blid
  • Indeholder Tea Tree, Witch Hazel & Menthol
  • Roll-on påføringen er hurtig og enkel
  • Indeholder ingen parabener

Med T-Zone Control zit zapper™ finder du en præcis formular, som du kan bruge til at målrette urenheder, og som kan indarbejdes i din daglige regime med lethed. De kraftfulde naturlige ingredienser blandes i en utrolig enkel, spildfri og yderst effektivt produkt. Det giver dig mulighed for at finde en ny indre selvtillid med dit udseende.

En kamp med T-zonen

En kamp med T-zonen

Det er et bestemt hudområde, som er mest tilbøjeligt til at kæmpe med overskydende sebum - den velkendte T-Zone! Overproduktion af olie ved især fedtede hudtyper kan meget vel resultere i urenheder, især på tværs af panden og næsen ud over andre områder af ansigtet. At give hele ansigtet den samme proces har en høj risiko for at forårsage yderligere problemer, især da uren hud også kan være præget af tør hud, der let bliver irriteret. En omhyggelig vej frem er derfor nødvendigt, med en præcis formular, der anvendes lokalt, hvor det er påkrævet.

Zit Zapper™ fra Skin Doctors

Renseprodukter og cremer er et must for alle ansigtsfarver, men til tider er en målrettet teknik den bedste måde behandle urenheder. Med dette i tankerne har Skin Doctors Cosmeceuticals blandet innovative naturlige syrer med traditionelle botaniske sorter. Zit Zapper™ kan fokusere på de unikke krav af døde hudceller og tilstoppede porer, og virker afrensende mens det genopliver og nedkøler. Uanset om du bruger det på T-zonen eller andre steder på dit ansigt eller krop, omhandler denne proces direkte de enkelte områder, som du bekymrer dig om, nemlig at bringe glatheden og sundheden tilbage til dit udseende.

Tea Tree
Tea Tree

Tea Tree olie kaldes videnskabeligt for Melaleuca Alternifolia, og det er ideelt til brug mod ophobning af bakterier. Perfekt til af fedtet og uren hud. Det giver mulighed for at genoprette balancen og naturligt reparation af huden.

Witch Hazel
Witch Hazel

Denne meget populære botaniske faktor, også kendt som Hamamelis Virginiana, er kendt for dens astringerende egenskaber. Det har beroligende evner, og balancerer perfekt mellem de potente kvaliteter af andre forbindelser. Det hjælper med at afkøle betændt hud.

Salicylic & Glycolic Acids
Salicyl- og glycolsyre

Naturligt forekommende i planter, herunder sukkerrør. Disse forbindelser er populære for deres evne til at behandle både kedelig og betændt hud. Det lindrer og tilskynder eksfoliering, så døde hudceller fjernes for at afsløre et sundt og frisk ansigt.

Menthol
Menthol

En blanding af pebermynte, pennyroyal og eucalyptus. Denne højt respekterede ingrediens er forbundet med ren friskhed. Ideel til at behandle porer og urenheder. Det køler og renser, samtidig med at det stimulerer foryngelse. Det kan hjælpe med at give ansigtet en vital teint tilbage.

Komplet liste over ingredienser

Vand (Aqua), isopropylalkohol, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) bladolie, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, Polysorbat 20, salicylsyre, Hamamelis virginiana (troldnød) ekstrakt af bark/blad/kvist, zinksulfat, kamfer, glykolsyre, Menthol, Limonen*.

*Naturligt forekommende i æteriske olier.

Sådan bruges Zit Zapper™

En let og simpel formular, der påføres med en roll-on wand. Zit Zapper™ er designet til at være et potent værktøj i din hudpleje-rutine. Det er bedst egnet til lokaliserede udbrud i stedet for et generelt område. Brug en lille mængde til de ramte områder og lad det absorbere to gange hver dag i begyndelsen og slutningen af dagen. Brug det, indtil du har fået et tilfredsstillende resultat.

Vejledning

Perfekt til brug af både mænd og kvinder. Dette potente produkt behandler urenheder, såsom bumser og pletter med de bedste naturlige ingredienser. Det samme som med ethvert nyt hudpleje-produkt anbefales det, at du omhyggeligt læser de komplette ingredienser i tilfælde af eventuel allergi. Du bør også udføre en lappetest 24 timer før brug første gang.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(28)
4 Stjerner
(20)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.08% baseret på 51 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg har for det meste bumseudbrud i perioder. Når jeg har et udbrud påføres jeg denne for at undgå at ligne en tiårig med skoldkopper. Udemærket produkt.

P Pige17
Bekræftet køb

Super

L LL
Bekræftet køb

den behandler mine urenheder på ansigtet, men det tager et par dage. den er god jeg er tilfreds.

p parveneh
Bekræftet køb

ottimo per un'azione veloce

B Biagio
Bekræftet køb

Molto comodo da usare

P Paolino
Bekræftet køb

è molto pratico lo stick, che lo puoi portare nel beauty

A Alicia
Bekræftet køb

L'ho comprato qualche giorno fa, è arrivato subito. Ora lo sto usando e mi sembra di migliorare a vista d'occhio

L Lorenzo G.
Bekræftet køb

Facilissimo da usare, cura e migliora la pelle subito

J Jack
Bekræftet køb

Ho appena finito di usarlo e è andata molto bene, i risultati sono buoni e si vede che è un prodotto che fa il suo dovere

G Gaia
Bekræftet køb

Consegna veloce e prodotto efficace in poco tempo. Da provare, visto anche il prezzo

m mario

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide