Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Candidate™ Candida kur mod Svamp

Af: Native Remedies

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Er der noget mere ubehageligt end kløen, svie og generel irritation fra svamp - og så i sær i munden?

Candidate™ er en effektiv løsning som kan holde candidasvampen nede og holde de ubehagelige symptomer borte. Candidate er en naturlig formular som kan fremme den sunde probiotiske flora i din tarm, som udover at kunne reducere kløende symptomer forbundet med en overvækst af candida, også kan reducere symptomer såsom irritation og udslæt, sukkertrang, træthed, fordøjelsesproblemer, neglesvamp såvel som svamp på kønsorganer.

 • Reducerer effektivt overdreven vækst af candida og svamp i munden
 • Kan effektivt reducere symptomer i form af geografisk tunge
 • Indeholder naturlige svampedræbende ingredienser
 • Reducere de generende symptomer fra svamp
 • Candidate fremmer den probiotiske flora
 • Understøtter en sund gærbalance i kroppen
 • 100% naturlig formular

Candidate har hjulpet mange mennesker på verdensplan med at bekæmpe candida på en hurtig og naturlig måde. Denne behandling kan hjælpe med at reducere overvækst af candidasvamp, herunder geografisk tunge, og få bugt med de ubehagelige symptomer som ofte viser sig ved overvækst af svamp.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her
svamp i munden

Hvad er candida?

Candida er en svamp, en lille form for gær, der lever i munden og tarmene. Candidas opgave er at støtte fordøjelsen og optagelsen af næringsstoffer, men når det overproduceres, nedbryder den tarmvæggen og kommer ind i blodbanen. Dette kan forårsage mange forskellige sundhedsmæssige problemer såsom trøske eller gærinfektioner, fordøjelsesproblemer, negle og hudinfektioner. Altsammen noget som Candidate kan reducere og lindre.

Typiske symptomer på overvækst af candida, kan findes og vise sig på hele kroppen. Det er særligt generende hvis man oplever symptomer i underlivet eller omkring kønsdelene. Det er vigtigt at behandle candida hurtigt, da svampen er hurtigt spredende og let smitteligt.

Candidate er fremstillet af naturlige ingredienser til at reducere mængden af candida og derved reducere eventuelle infektioner, herunder systemiske gær infektioner, som kan påvirke hele kroppen, kønsdele, negle og tarm.

For at undersøge om du har Candidasvamp kan du spytte i et glas vand om morgenen. Hvis der viser sig lange trevler mod bunden, så tag en teske og drys sukker på spyttet i glasset. Samler spytklatten sig, så har du candida svamp.

Hvorfor sker der en overdreven vækst af candida?

Candida er en gærsvamp som findes i kroppens naturlige flora. De sunde bakterier i dit tarmsystem holder normalt dine candida niveauer i skak, men en kost med højt indhold af raffinerede kulhydrater og sukker kan overstimulere gæren, ligesom masser af alkohol, stress, indtag af p-piller eller antibiotika samt gærede fødevarer kan. Når dette sker, har du brug for en Candidate candida svamp behandling for igen at få dit system til at fungere optimalt, og her er Candidate det perfekte valg.

Candidasvamp kan producere en form for falsk østrogen, hvilket kan medfører at kroppen tror at der er nok østrogen, og derved hæmmes den naturlige produktion af østrogen. Statistikker viser at hver tredje menneske i den vestlige verden har eller har haft den parasitiske form for Candida, og dette skyldes den alt for udbredte anvendelse af antibiotika, p-piller, steroider, raffineret sukker og hvidt mel. Symptomer på candida kan dog også dukke op uden speciel årsag. Her kan ShytoBuy tilbyde denne effektive form for behandling, som har vist sig særlig god mod svamp i munden og geografisk tunge.

Hvordan virker Candidate?

Candidate er et middel, fremstillet af naturlige ingredienser, der kan hjælpe med at udrydde svampetilvæksten ved kilden. Dette kan forebygge candidiasis, der er svampeinfektioner som trøske eller gærinfektioner. Candidate kan på lang sigt fremme væksten af den sunde probiotiske flora i dit fordøjelsessystem.

Urterne i denne formular er kendte for deres evner til at lindre fordøjelsessystemet, udbedre celleskader forårsaget af overvækst af candida samt at styrke leveren og immunfunktionen. De gavnlige ingredienser i Candidate omfatter;

Bark fra Pau d'Arco, er er kendt for at støtte aktiveringen af antioxidanter og opretholde sunde niveauer af flora i kroppen

Citrongræs, som er kendt for at bevare systemisk sundhed, stimulere celleregenerering og behandle infektioner i tarmsystemet.

Hvordan skal jeg anvende Candidate?

For voksne og børn over 12: Tag 0.50 ml 3 gange om dagen i 6 uger. Fortynd nogle Candidate dråber(0.50ml) i 1/4 glas vand eller juice efter et måltid. Der er nok til 40 dage i en flaske.

Derudover er det vigtigt at supplere behandlingen med en stor indtagelse af vand (2-3 liter om dagen).

Er der nogle bivirkninger?

Candidate er et middel som er fremstillet af naturlige ingredienser, derfor er der ikke nogle bivirkninger. Husk dog altid at læse ingredienslisten før brug, for at sikre at du ikke fremkalder allergiske reaktioner ved anvendelse af produktet.

Hvilke ingredienser er der i?

Candidate er et 100% urte-baseret produkt. Bark fra Pau d'arco, Tagetes blomster, Citrongræs, vegetabilsk Glycerin, deioniseret vand. Alt sammen urter der hjælper din krop med at holde et naturligt niveau af flora.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Brug denne plads til at fortælle os, hvad du mener
 • * Det bedste produkt for at opnå en normal fordøjelse
 • * Bruger det igen og igen
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev