emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

CC After Depilation Bikini Gel

60ml Gel | Beskytter og nærer efter hårfjerning

Cobeco Cosmetics

209 kr.
299 kr.
Du sparer:  90 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

CC After Depilation Gel Bikini hjælper med at lindre og mindske kløe efter hårfjerning i intimområdet. Den nye skånsomme gele fra Cobeco Pharma beroliger huden efter barbering og forebygger røde knopper og kløe.

 • Blødgører huden efter barbering
 • Beroliger og køler de irriterede områder
 • Desinficerende
 • Fugtgivende
 • Kan bruges af både mænd og kvinder

CC After Depilation Gel Bikini er udviklet specielt til den sarte hud ved bikinilinjen. Smør på umiddelbart efter hårfjerning og nyd den kølende fornemmelse mens geleen plejer og beroliger din hud.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 50 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvorfor skal jeg bruge After Depilation Gel Bikini?

Både mænd og kvinder oplever irriteret hud efter barbering – specielt huden i bikinilinjen er ofte særligt følsom. Irritation kan vise sig i form af indgroet hår eller skægpest, men der er virkelig ikke nogen grund til at lide i stilhed. After Depilation Gel Bikini fra Cobeca Pharma beroliger huden efter barbering, så du kan smutte på stranden fuld af selvtillid, lige efter du har barberet dig!

Den særlige sammensætning af ingredienser vil give dig væsentlig lindring ved hurtigt at berolige og køle huden. Geleen har desinficerende egenskaber som virker mod skægpest, samt knopper og urenheder forårsaget af indgroede hår, og vil mindske kløe drastisk. I modsætning til andre cremer af denne type, som udtørrer huden, så forsegler After Depilation Gel Bikini fugtigheden i huden, så fremtidig irritation forebygges.

Hvordan anvender jeg CC After Depilation Gel Bikini?

Smør geleen på huden i bikinilinjen efter barbering. Massér den ind i huden en gang om dagen i de næste 4 dage efter barbering. Herefter kan du nøjes med at smøre geleen på 2-3 gange om ugen indtil næste gang du barberer dig, hvorefter du bør begynde forfra med at bruge den i 4 dage i træk. Det anbefales at du sikrer dig at huden er fri for olier eller cremer inden du påfører geleen. Det kan være en fordel at eksfoliere huden imellem barberinger, hvilket vil få hårene til at vokse opad og udad, så du undgår indgroede hår.

Er det sikkert at anvende After Depilation Gel Bikini?

Cobeca Pharma er en veletableret og pålidelig producent af kosmetiske behandlinger og kosttilskud. Hvert eneste af deres produkter har gennemgået tests hos 4 regulerende myndigheder, for at gennemprøve deres sikkerhed og effektivitet. 

Hvilke ingredienser er der i After Depilation Gel Bikini?

Hovedingredienserne i After Depilation Bikini Gel er: aqua, cetearyl alkohol, calcium thioglycolate, calcium hydroxid, urea, decul oleate, ceteareth-20, prunus dulcis, DMDM hydantoin, boswellia serrata, isostearyl alkohol.