emaerket
FÅ ET GRATIS PRODUKT, NÅR DU BRUGER 500 KR ELLER MERE
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

EmuCare Shampoo

Til Skællet Hovedbund
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Skællet, tør og kløende hovedbund er mere end bare en irritations ting - både ubehageligt og grimt, det kan blive altopslugende! For at hjælpe dig med at adressere det med en målrettet tilgang, bruger EmuCare Shampoo livs ændrende Emu Olie. Denne olie indeholder en høj mængde naturlige fedtsyrer, for at levere fugt gennem lag af hud. Desuden er EmuCare Shampoo beriget med den beroligende urt Rosmarin og rensende mineral Titanium til en holistisk metode.

 • Formuleret til tør, skællet hovedbund
 • Med naturlig blødgørende Emuolie
 • Forstærket med beroligende rosmarin
 • Plus intens rensende titanium
 • Zea Mays beroliger forværret hud
 • Perfekt til regelmæssig og daglig brug

Hvad er EmuCare Shampoo?

Denne hårvask blev specielt skabt til en kløende, tør, flad og øm hårbund, med fuldstændig fokus på rensning, hydrering og en rolig effekt på huden. Med et ekspert øje på kraften i naturlige, mineralske ingredienser, blev den lavet til regelmæssig brug og til at hjælpe med hovedbundsproblemer, hver gang det anvendes. En blid hovedbundsmassage, mens du shampooer dit hår, er alt, hvad du behøver for at nyde alt, hvad EmuCare Shampoo har at tilbyde.

Hvordan skal jeg håndtere skællet hovedbund?

Dette problem kan være svært at håndtere - især når det naturlige instinkt er at skrubbe den tørre hud væk! Desværre kan dette yderligere forværre situationen, da huden derefter tørres yderligere. Hvad det virkelig kræver, er dybt gennemtrængende fugt, for at komme lige til roden af ​​problemet. Terapeutiske hudplejemidler baseret på naturlige faktorer søges efter mere end nogensinde. Det rigtigt naturligt baserede olieprodukt kan bidrage til at genoprette balancen med et let og blidt tryk.

Hvordan virker Emucare Shampoo?

Denne hårvask blev formuleret til at lindre og give fugt til de mest irriterede af hovedbunde med en utrolig fusion af præcist udvalgte ingredienser. Disse arbejder for at levere, hvad der mangler mest - fugt - plus en række tilsatte ingredienser gennem lag af hud. En række faktorer arbejder i bemærkelsesværdig harmoni, for at hjælpe dig med at tackle dine bekymringer.

Emu Olie

Emu Olie
Ekstraordinært rig på fedtsyrer, der omfatter Oleic, med op til 40% indhold. Det kan levere fugt lige ind i huden, hvilket medfører en høj koncentration af omega-3 og omega-6 umættede fedtsyrer.

Rosmarin

Rosmarin
Denne urt har været en elsket tilføjelse til herbalist sæt i årevis. Rosmarin er en bemærkelsesværdig urt, kendt for sine beroligende og afslappende træk. Det hjælper også med at rense og rense huden for akkumuleringer.

Titanium

Titanium
Dette mineral er ved at blive interessant for sine gode egenskaber på huden! Da det sidder på huden, styrker og beskytter det begge. Der foregår for tiden en dedikeret forskning i dets rensende kvaliteter.

Ingredienser

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Dromiceius, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Lauryl Sul-fosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamide DEA, Zea Mays, Cetearyl Alcohol, Sodium Chloride, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Titanium Dioxide, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Anvisning

EmuCare Shampoo er perfekt til brug som en regelmæssig del af din hud- og hårpleje rutine. Vask dit hår nøjagtigt som normalt, og skum det ind fra rod til spids. Mens shampoo sidder på dit hår, skal du massere din hovedbund let uden at skrubbe. Efter et minut eller to skylles væk. Tjek de fulde ingredienser inden første brug. For løbende nydelse af fordelene ved EmuCare anbefaler vi at købe til fremtidig brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews5

100% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Lækker shampoo, fungerer som den skal.

  F Frederikke small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Virker som et lille mirakel. Har kæmpet med tør hovedbund og skæl længe. 5 stjerner.

  N Nina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har haft skæl i et stykke tid nu, men denne her shampoo virker virkelgi på det. Kan klart anbefales herfra.

  T Thomas small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person