FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Manuka and Tea Tree Oil
Manuka and Tea Tree Oil

Manuka & Tea Tree Oil

Lindrer irritation & rødmen

Oversigt

Designet med forskning af fnat og med æteriske olier i tankerne, har Manuka Naturals lavet deres Manuka og Tea Tree Olie Blanding, som en naturlig måde at hjælpe med irritationer og rødmen. Med både manuka olie og tea tree olie der siges at have antibakterielle egenskaber, kan denne unikke blanding også hjælpe med at beskytte huden på en naturlig og let anvendelig måde.

 • Nøje skabt blanding af manuka, tea tree og æteriske olier
 • Hjælper med at beskytte og lindre irritation og rødmen
 • Kan bruges på insektbid og stik
 • Indeholder naturligt forekommende antibakterielle triketonforbindelser
 • Naturligt produkt, uden kunstige dufte eller konserveringsmidler
 • Let og hurtig anvendelse

Med mere end 300 millioner mennesker berørt af mide angrebet fnat verden over, er det et stort problem mange af os står overfor. Undersøgelser har også vist at fnatmider bliver sværere at komme til livs og bliver mere resistente, hvilket er hvad der har fået Manuka Naturals til at lave en speciel blanding, der kan bruges til at hjælpe med reduktionen af fnat og meget andet.

 • TIL ALLE HUDTYPER
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR

Hvad er fnat?

Med mere end 300 millioner mennesker berørt af fnat verden over, er det blandt mange et overraskende almindeligt hudproblem. Ikke en infektion, men snarere et skadedyrsangreb, fnat forekommer når små mider kaldet Sarcoptes scabiei bor i det yderste hudlag. Miderne borer og lægger æg i dette lag af huden, hvilket fører til et skadedyrsangreb der ligner et udslæt. Dette udslæt kan forekomme overalt på kroppen og er ofte kløende og irriterende. Fnat spredes via berøring med nogen der har miderne og i nogle tilfælde kan det spredes via kontakt med ting brugt af en person med fnat.

Som med mange andre vira og infektioner, har undersøgelser vist at nogle fnat mider er begyndt at blive resistente overfor mange traditionelle behandlinger. Videnskabelige undersøgelser fra Menzies School of Medicine i Darwin Australien opdagede dette med op til flere behandlinger og også en stigende resistens til andre. På grund af dette, har der været en stigning i behovet for nye måder til at hjælpe med at slippe af med miderne og med den hastighed de kan formere sig og spredes, bliver dette endnu mere vigtigt.

Manuka olie

Manuka olie, der betragtes som at være en af de mest sjældne æteriske olier, bliver kun lavet af nøje udvalgte manuka blade fra det fjerne East Cape på North Island i New Zealand. Olien bliver derefter lavet ved en dampdestilleret proces med vildthøstede manuka planter. Olien bliver lavet af manuka planter fra dette specifikke område af New Zealand, da dette område siges at producere manuka olie med det højeste niveau af naturligt forekommende triketonforbindelser. Disse specifikke planter siges også at besidde antibakterielle egenskaber, hvilket har gjort dem meget brugte blandt nærliggende traditionelle Maori stammer. Nogle af disse traditionelle anvendelser inkluderer:

 • Bid og stik
 • Skadet hud
 • Muskelsmerter
 • Svamp
 • Kropslugt
 • Skæl

Der har også været en række videnskabelige undersøgelser, specifikt omhandlende East Cape manuka olie. Studier udført af Cawthron Instituttet i Nelson og Otago Universitetets Mikrobiologiske Afdeling der testede East Cape manuka æterisk olie mod en lang række af menneskelige patogener konkluderede at olien var:

 • 20 - 30 gange mere aktiv end Australsk tea tree olie mod gram positive bakterier
 • Flere gange mere effektiv mod strenge af svampe
 • Effektiv mod gram negative bakterier og viruser

For yderligere information om de videnskabelige undersøgelser omhandlende Manuka olie, venligst klik her.

Tea tree olie

Afledt fra Melaleuca alternifolia der hører hjemme i Australien, er tea tree olie sandsynligvis en af de mest velkendte æteriske olier der findes. Tea tree olie, der er kendt for sine antivirale og antiseptiske egenskaber, er også en almindelig ingrediens fundet i ansigtsvask og produkter for fedtet hud og pletter Det har også mange populære anvendelser rundt omkring i hjemmet, inklusiv:

 • Insektmiddel
 • Ansigtsvask
 • Mod fodlugt
 • Reducering af skimmel
 • Almindeligt rengøringsmiddel
 • Vasketøjs- desinfektionsmiddel
 • Deodorant

For yderligere information om de videnskabelige undersøgelser omhandlende Tea Tree olie, klik venligst her.

Manuka og Tea Tree Olie Blanding

Denne Manuka Olie og Tea Tree Olie Blanding er specielt designet af Manuka Naturals som en naturlig måde til at hjælpe med symptomerne på fnat mider og til at reducere spredning indenfor dem der allerede har miderne. Efter at have opdaget at forskere i Japan, der studerer resistens overfor konventionelle fnat behandlinger, fandt ud af at New Zealand Manuka æterisk olie var effektiv mod fnat mider ved visse lave koncentrationer, besluttede Manuka Naturals at udvikle en unik naturlig æterisk olie blanding, der anvendte fordelene fra Manuka olien for at hjælpe dem der led af fnat.

Denne blanding kombinerede East Cape manuka olie og tea tree olie, der begge er blevet undersøgt for deres gavnlige antibakterielle egenskaber, sammen med to andre komplimentære æteriske olier der blev sat sammen for at skabe en unik blanding der er blid og sikker at bruge på huden.

Sammen med East Cape Manuka Olie (10%) og Australsk tea tree olie (5%), indeholder denne blanding også:

Anvendelse

Påføres 1-2 gange dagligt på de ønskede områder. Da dette er en blanding af æteriske olier, er det sikkert at anvende lokalt og egnet for alle hudtyper. Dette produkt er kun til eksternt brug og vi anbefaler at udføre en test først. Undgå kontakt med øjnene.

Ofte købt sammen

EmuaidMax Hudsalve
EmuaidMax Hudsalve

59 ml Salve | Antibakteriel salve til kløende & irriteret hud

559 kr.

+
Viaman Viper Potenspiller
Viaman Viper Potenspiller

8 Tabletter | Til mænd med rejsningsproblemer

169 kr.

1 Vare

559 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(48)
4 Stjerner
(19)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.68% baseret på 72 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dette produkt blev købt mht. at forebygge utøj, da jeg havde været udsat for smittefare. Blev brugt samtidigt med Svovlshsmpooen. Har ikke noget at udsætte på produktet

J Jette L
Bekræftet køb

Rigtig god til småsår og tør hud.

T Thess R
Bekræftet køb

Godt til meget

K Kirsten H
Bekræftet køb

Det tog mig lidt tid at vænne mig til at bruge den, og jeg fandt ud af, at jeg kunne lide at tilføje den til min fugtighedscreme, da det er lettest. Det lugter dejligt, og rødmen på mine arme er meget bedre

J Jackie
Bekræftet køb

En smule stærk for mig

A Andi
Bekræftet køb

Jeg elsker både manuka og tea tree olie og sammen er de bare helt fantastisk!

L Lisbeth
Bekræftet køb

Bruger hele manuka natural serien og det er virkelig lækre produkter

L Laila
Bekræftet køb

Super lækker olie der hurtigt trænger ind i huden og fugter dejligt

M Mette
Bekræftet køb

Elsker denne olie -. bruger den i mit ansigt hver eneste dag...

D Dina
Bekræftet køb

Mega god og virker godt på irriterede og røde områder

D Dwayne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide