Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Dårlig ånde

Dårlig ånde er noget vi alle kender til og noget vi alle frygter, da det kan skræmme folk af vejen – hvor mange har ikke en pakke pebermyntepastiller eller tyggegummi med sig, for at hjælpe med at håndtere akut dårlige ånde? Men vidste du, at der findes bedre og mere langvarige løsninger til at håndtere dårlige ånde? Læs mere her og opdag, hvilke faktorer der kan være medvirkende til at du har dårlig ånde, og lær samtidigt hvad du kan gøre for at komme den dårlige ånde til livs på bedre vis en bare et mynte pastil.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Dårlig ånde kan give et uheldigt førstehåndsindtryk, og kan virke distraherende og gøre folk ubehageligt tilpas. Selv om den bagvedliggende grund kan være svær at finde og behandle, kan de ydre symptomer meget lettere behandles, hos de mange der ønsker det, hvad end de er mænd eller kvinder. En mundskyl, tandpasta, spray eller tabletter er alle populære valg, og heldigvis er der mange valgmuligheder, som både er traditionelle eller innovative, som du kan undersøge.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.