FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Dårlig ånde

Dårlig ånde er noget vi alle kender til og noget vi alle frygter, da det både er pinligt og hurtigt kan skræmme folk af vejen. Hvor mange har ikke altid en pakke pebermyntepastiller eller tyggegummi med sig, for at hjælpe med at håndtere akut dårlige ånde? Årsagerne til dårlig ånde kan være mange, som ikke nødvendigvis behøver at være at du netop har spist hvidløg, fisk eller lignenden. Dårlig ånde kan være tegn på ubalance i maven, og du kan derfor have behov for mere end blot et stykke tyggegummi. Find her både tips og tricks til at forebygge og håndtere dårlige indeå og opdag et naturligt middel mod dårlig ånde.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Dårlig ånde kan give et uheldigt førstehåndsindtryk, og kan virke distraherende og gøre folk ubehageligt tilpas. Selv om den bagvedliggende grund kan være svær at finde og behandle, kan de ydre symptomer meget lettere behandles, hos de mange der ønsker det, hvad end de er mænd eller kvinder. En mundskyl, tandpasta, spray eller tabletter er alle populære valg, og heldigvis er der mange valgmuligheder, som både er traditionelle eller innovative, som du kan undersøge.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.
Autumn Scratcher Game