Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Rynker

Rynker er et af de fysiske tegn på ældning, som er en del af kroppens naturlige proces, som bl.a. kan bekæmpes med effektive anti-rynkecremer. Rynker i ansigtet forekommer på grund af ældning af hudens celler og væv, samt overdreven brug af musklerne i ansigtet. Rynker kan til en hvis grad forebygges ved hjælp af rigelig med vand, masser af søvn og en sund livsstil.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Rynker i ansigetet er uundgåelige med alderen, og opstår hurtigere hvis du er påvirket af stress, en travl livsstil, spiser dårlig mad og ikke får nok søvn. Der er dog heldigvis mange forskellige anti-rynke produkter tilgængelige til at fjerne rynkerne. Disse inkluderer cremer, serummer, supplementer, apparater og endda revolutionerende plastre, som kan påvirke bestemmte områder, som for eksempel panden, under øjnene og kragetæer, eller hele ansigtet. Der er endda anti-age cremer til både mænd og kvinder, så alle kan addresere deres bekymringer og se frygten i øjnene.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.