Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Proto-col Green Magic Pulver

200 g Pulver | Kosttilskud med 16 superfoods

Ønsker du at gå en tøj størrelse ned eller komme af med ølmaven? Proto-Col Green Magic indeholder 15 af verdens mest effektive superfoods , hvilket gør, at du vil føle dig fuld af energi hele dagen lang. Et perfekt supplement, der er tilpasset en sund livsstil.

 • Kan reducere kolesteroltallet og ældningstegn
 • Indeholder spirulina, chlorella og lecithin
 • Rigt på jern og proteiner
 • Ingredienserne er dyrket i Hawaii i 360 dage med ren solskin
 • Pulveret kan tilføjes til både mad og drikke
 • Velegnet til vegetarer

Proto-col Green Magic arbejder på at levere vitale næringsstoffer uden skadelige fedtstoffer, sukker, kunstige smagsstoffer eller farver. Proto-col Green magic kan nedsætte kolesteroltallet i kroppen og kan som et supplement til en sund og varieret kost, give dig den ekstra energi du mangler.

 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
269
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Proto-col Green Magic?

Green Magic er hovedsagelig en pulveriseret blanding af 15 af de mest avancerede superfoods i verden. Superfood er en betegnelse for fødevarer, der har et højt niveau af næringsstoffer og antioxidanter, som er gavnlige for dit helbred. Proto-col Green Magic virker ved at reducere kolesteroltallet og arbejder med dine kropslige processer for at reducere ældningstegn. Green Magic er praktisk da, det er i pulverform, som du enten kan blande i din mad eller i drikke. Den er rig på jern og protein og er det ideelle supplement for folk, der træner eller ønsker at supplere jernmangel, hvilket over 20% af alle kvinder lider af. Desuden er den også ideel til vægttab .

Hvorfor skal jeg tage Proto-col Green Magic?

Med hverdagens travlhed, spiller bekvemmelighed ofte en en stor rolle. Proto-col Green Magic kan bruges i mad, te og kaffe og kan nemt blandes med andre fødevarer. Vi forstår, hvor svært det kan være for vegetarer at finde et egnet proteintilskud og derfor er dette supplement ideelt, netop da den er rig på vitamin B12 og vitamin B-kompleks.

Proto-col Green Magic indeholder kun 5 % fedt og stammer fra Hawaii, hvor solen skinner året rundt. Det betyder at Green Magic er rig på jern og den har en høj koncentration af næringsstoffer og vitaminer. Blandt dens aktive ingrediens er Lecithin, som arbejder for at emulgere fedt og olie i vandet, så du kan få hjælp med at tabe dig hurtigere.

Hvad kan Proto-col Green Magic gøre for mig, og hvordan kan det hjælpe mig?

Med dette produkt kan du reducere dit kolesteroltal og maksimere dit vægttab, forudsat at du spiser en varieret kost og udfører regelmæssig motion.

De tre grundlæggende ingredienser i Proto-col Green Magic er:

Spirulina-one af ingredienserne i grøn magic
Spirulina:

Den er kendt som "verdens rigeste kilde til protein," Denne aktive ingrediens er dyrket i Hawaii og indeholder 60-65% protein, hvoraf 85-95% er let fordøjeligt.

 • Indeholder høje koncentrationer af beta-caroten og indeholder mere end ti gange så mange A-vitaminer som gulerødder.
 • Det er også en hurtig energikilde, der ikke skader bugspytkirtlen, selv om det vil tjene til at stabilisere blodsukkeret, overvågning af indvirkningen af ??hypoglykæmi og sukkersyge.
 • Er en rig kilde af enzymer, antioxidanter, og giver kroppen rigelige mængder af gavnlige næringsstoffer
lecithin-one af ingredienserne i grøn magi superfood
Lecithin:

Letichin er rig på phosphatidylcholin og er dybt involveret i de biologiske processer i kroppen og arbejder for at give dig et yngre udseende. Lecithin:

 • er et vigtigt næringsstof, som hjælper de vitaminer, der arbejder for at opløse fedt, herunder vitamin A, E, D & K.
 • Er saften fra håndplukket planter, der høstes, når de vokser op af jorden.
 • har ingen kerner og er rig på vitaminer, mineraler, proteiner, enzymer og klorofyl, som vil hjælpe med at genopbygge kropsvæv og reducere din biologiske alder.
Chlorella-one af ingredienserne i grøn magi superfood
Chlorella:

Dette er en mørkegrøn mikroalge, som har mange af de samme fordele som Spirulina. Chlorella kaldes ofte "Emerald Food" og:

 • er kendt for sin koncentration af klorofyl, og et stort antal af gavnlige vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer, CGF (Chlorella Growth Factor).

Hvordan skal jeg tage Green Magic?

Du kan blande pulveret i mad eller væske, og det anbefales, at du drikker mindst én portion per dag. For at maksimere resultaterne, kan du tage tre portioner om dagen. Hvis din kost mangler grøntsager, eller hvis langvarig underernæring opstår, kan du øge portionerne. Det er uden smag og er nemt at bruge.

Hvorfor skal jeg købe proto-col Green Magic?

Green Magic indeholder 15 af verdens mest effektive og nærende superfoods og kommer i praktisk pulverform. Med en høj koncentration af mineraler og proteiner beskrives Green Magic ofte som naturens rigeste kilde til jern. 20% af kvinder lider af jernmangel, og desværre er et stort antal jerntilskud indeholdende kunstige kilder blevet forbundet med hjertesygdomme. Proto-col Green Magic er et sikkert og effektivt alternativ.

Hvor lang tid tager det, før Proto-col Green Magic virker?

Virkningen af superfoods afhænger meget af din livsstil. Hvis du giver ingredienserne grobund for at arbejde effektivt, kan du opnå hurtigere resultater. Dette betyder at det er vigtigt at du dyrker regelmæssig motion og spiser en sund kost.

Er Proto-col Green Magic sikker, og er der nogen bivirkninger?

Vi anbefaler, at du går gennem produktet grundigt for at afgøre, om du er allergisk over for nogen af ??de aktive ingredienser. Produktet består af naturlige ingredienser og er fri for alvorlige bivirkninger.

Hvad er ingredienserne i Proto-col Green Magic?

Hawaiian Spirulina, Chlorella, letichin, sojalecithin, byg græs juice, hvede græs saft, kamut, ris kerne, High Pektin Apple Fibre, tænger og Nova Scotia Dulce, Co enzym Q10, Katalase, Royal Jelly, Koglen Pulver, Lactobacillus Acidophilus og Bifidus bakterie.

Læs mere
Proto-col Green Magic Pulver 200 g Pulver | Kosttilskud med 16 superfoods

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

76.00% baseret på 4 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Proto-col Green Magic har jeg ikke prøvet mere end 2 uger, så det er for tidligt at bedømme. Giver det 2 måneders prøve. Men er tilfreds med andre Proto-col produkter, så giver dette en chance.

M Marianne M
Bekræftet køb

100 % naturlig og virkelig effektivt!

S Sandra
Bekræftet køb

Jeg har fundet en ny energi til at træne, jeg føler mig så energisk hele dagen, dette er fantastisk

B Bartha
Bekræftet køb

Jeg kan mærke forskellen på mit helbred. Elsker det

L Lars
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter