Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Volume

60 Kapsler | Til sædproduktion

Oversigt

Viaman Volume er et naturlig kosttilskud til mænd med ingredienser som zink, selen og maca til at give kroppen de bedste forudsætninger for at få en normal sædproduktion, fertilitet og reproduktion. Ingen grund til at gå til læge eller tage receptpligtig medicin, tag blot 2 kapsler dagligt for at få det bedste ud af kosttilskuddet designet til et problem, som mange mænd oplever og rammer dem på selvtilliden.

 • Til sædproduktion og udløsning
 • Naturlige ingredienser som selen, zink og maca
 • Til forbedring af selvtillid og nydelse under samleje
 • Ingen recept eller lægebesøg nødvendigt
 • Tag to kapsler dagligt
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • GMO Free
 • Køb 1 289 kr.
 • Køb 2 520 kr. 578 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering
 • Køb 3 693 kr. 867 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Naturligt kosttilskud til sædproduktion

Mange mænd er af den overbevisning, at mængden af sæd er en indikator på, hvor gode de er i sengen. Selvom det selvfølgelig ikke er det vigtigste, kan det være et selvtillidsboost at komme meget, og ofte er det partneren, der gerne vil have, at manden kommer mere. Derudover er mængden af sæd direkte forbundet virilitet, og kan derfor sørge for mere lystbetonede og intime øjeblikke. Derudover kan arbejdsrelateret stress og pres følge mændene ind i soveværelset, hvilket kan få negative konsekvenser for deres evne til at præstere i sengen. Det kan være svært at håndtere og afhjælpe, men mange vælger at tage naturlige kosttilskud i brug for at få hjælp.

Hemmeligheden bag Viaman Volume

Hemmeligheden bag dette kosttilskud til mænd er deres nøje udvalgte naturlige ingredienser. Viaman Volume er udviklet på baggrund af flere års forskning af et hold specialister, der har lavet et kosttilskud, der kan hjælpe mænd med at få selvtilliden tilbage i soveværelset.

To af de vigtigste ingredienser i Viaman Volume er zink og selen. Zink bidrager blandt andet til at opretholde normale niveauer af det mandlige kønshormon, man har også en positiv effekt på fertilitet og reproduktionsevnen. Mineralet selen bidrager til en normal sædfunktion, beskytter kroppens celler fra oxidativ stress. Hvilket er vigtigt, da det er alment kendt, at stress har en negativ påvirkning på ens præstationer i sengen.

Vigtigste ingredienser

Maca
Maca

Ingrediensen er hjemmehørende i Andesbjergene, og man har efter grundige undersøgelser fundet frem til, at det er naturligt afrodisiakum. Kosttilskuddet indeholder også maca grundet ingrediensens effekt på sædproduktion. Læs mere her.

L-Arginine
L-Arginin

Er en vigtig aminosyre, der ofte bruges i præstationsfremmende kosttilskud grundet dens effekt på mandens evne til at præstere i sengen. Er ekstremt populær, da den efter sigende har en positiv effekt på cirkulationssystemet, som er vigtigt for sexlyst, erektion og meget andet.

Koreansk Ginseng
Koreansk Ginseng

Er en meget populær naturlig ingrediens i præstationsfremmende kosttilskud til mænd. Flere studier er udført, og man har blandt andet undersøgt ginsengs betydning for mængderne af det mandlige kønshormon, som har en stor betydning for selvsikkerheden og at kunne præstere i soveværelset. Læs mere her.

Brugsvejledning

Tag to kapsler om dagen sammen med et glas vand for at få det bedste resultat. Bør tages før et hovedmåltid og helst samme tid hver dag. Vi anbefaler at tage kosttilskuddet dagligt i mindst tre måneder for at få de bedste resultater. Hver bøtte indeholder 60 kapsler, hvilket er nok til 1 måneds brug.

Er udviklet med naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at gennemlæse ingredienslisten for at tjekke for potentielle allergier. Ikke egnet til personer under 18 år.

Ingrediensliste

Koreansk Ginseng, Storblomstret bispehue, Gingko Biloba-bladekstrakt, Savpalme, Maca, L-Arginin, Selen, Zink, AuraSphere® N, Mikrokrystallinsk cellulose, Magnesiumstearat, Siliciumdioxid

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.33% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Tiden må vise om produktet virker på mig

B Bernard P
Bekræftet køb

god effekt....

C Claus P
Bekræftet køb

Produkt virker som lovet, men ville ønske det havde en bedre virkning.

c carsten K
Bekræftet køb

Virkelig godt produkt, jeg oplevede allerede resultater efter få ugers brug!

E Emil
Bekræftet køb

Jeg var lidt usikker omkring hvor meget sød der kom ud når jeg havde sex, men nu er jeg meget mere tilfreds. Viaman har virkelig hjulpet mig

M Mathias
Bekræftet køb

Jeg havde set en del film (hvem har ikke det?) og jeg følte mig mega usikker omkring hvor meget sæd jeg kunne komme med. Der var aldrig særligt meget, og min kæreste synes det er frækt når jeg rammer hende - nu er det meget bedre!

M Markus
Bekræftet køb

Jeg elsker at komme på min kæreste, men jeg kunne aldrig producere andet end en lille klat.. Har kun brugt Viaman i to uger, men begynder allerede at kunne se en forskel

R Rasmus
Bekræftet køb

En af de bedste mængde suplementer jeg har taget. Jeg er i porno-industrien, og sådan nogle suplementer er virkelig tiltrængte, men ofte dårlige. Dette virker.

A Alexander
Bekræftet køb

Mit eneste problem med dette produkt er prisen. Jeg synes det er ret dyrt, men det virker, så jeg fortsætter bruget lidt endnu

S Søren
Bekræftet køb

Jeg har prøvet et par forskellige tilskud, og selvom prisen på dette er lidt høj, synes jeg det er der jeg har fået de bedste resultater

D David

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide