Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Volume

60 Kapsler | Til sædproduktion

Oversigt

  • Til mænds fertilitet og forbedret udløsning
  • Med selen, zink og maca
  • Tages 2 gange dagligt - 1 måneds forbrug
  • Kan købes uden recept
  • 100% tilfredshedsgaranti

Viaman Volume er designet til at give mænds kroppe de bedste forudsætninger for at få en normal sædproduktion, fertilitet og forbedrede ejakulationer.

Da kosttilskuddet er naturligt behøves ingen recept. Nøgle ingredienserne er zink og selen, som bidrager til at opretholde normale testosteronniveauer, normal sædfunktion og til at beskytte kroppens celler fra oxidativ stres.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • GMO Free

Naturligt kosttilskud til sædproduktion

Mange mænd er af den overbevisning, at mængden af sæd er en indikator på, hvor gode de er i sengen. Selvom det selvfølgelig ikke er det vigtigste, kan det være et selvtillidsboost at komme meget, og ofte er det partneren, der gerne vil have, at manden kommer mere. Mængden af sæd er direkte forbundet virilitet, og kan derfor sørge for mere lystbetonede og intime øjeblikke. Derudover kan arbejdsrelateret stress og pres følge mændene ind i soveværelset, hvilket kan få negative konsekvenser for deres evne til at præstere i sengen. Det kan være svært at håndtere og afhjælpe, men mange vælger at tage naturlige kosttilskud i brug for at få hjælp.

Hemmeligheden bag Viaman Volume

Hemmeligheden bag dette kosttilskud til mænd er deres nøje udvalgte naturlige ingredienser. Viaman Volume er udviklet på baggrund af flere års forskning af et hold specialister, der har lavet et kosttilskud, der kan hjælpe mænd med at få selvtilliden tilbage i soveværelset.

To af de vigtigste ingredienser i Viaman Volume er zink og selen. Zink bidrager blandt andet til at opretholde normale niveauer af det mandlige kønshormon, man har også en positiv effekt på fertilitet og reproduktionsevnen. Mineralet selen bidrager til en normal sædfunktion, beskytter kroppens celler fra oxidativ stress. Hvilket er vigtigt, da det er alment kendt, at stress har en negativ påvirkning på ens præstationer i sengen.

Vigtigste ingredienser

Brugsvejledning

Tag to kapsler om dagen sammen med et glas vand for at få det bedste resultat. Bør tages før et hovedmåltid og helst samme tid hver dag. Vi anbefaler at tage kosttilskuddet dagligt i mindst tre måneder for at få de bedste resultater. Hver bøtte indeholder 60 kapsler, hvilket er nok til 1 måneds brug.

Er udviklet med naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at gennemlæse ingredienslisten for at tjekke for potentielle allergier. Ikke egnet til personer under 18 år.

Ingrediensliste

Koreansk Ginseng, Storblomstret bispehue, Gingko Biloba-bladekstrakt, Savpalme, Maca, L-Arginin, Selen, Zink, AuraSphere® N, Mikrokrystallinsk cellulose, Magnesiumstearat, Siliciumdioxid

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Viaman Volume
Viaman Volume

60 Kapsler | Til sædproduktion

289 kr.

+
Semenax til mandlig orgasme
Semenax til mandlig orgasme

120 Kapsler | Kosttilskud til en mere intens mandlig orgasme

409 kr.

+
Volume500
Volume500

30 Kapsler | Til øget sædproduktion

289 kr.

1 Vare

289 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(11)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.05% baseret på 18 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Tiden må vise om produktet virker på mig

B Bernard P
Bekræftet køb

god effekt....

C Claus P
Bekræftet køb

Produkt virker som lovet, men ville ønske det havde en bedre virkning.

c carsten K
Bekræftet køb

Produktet er effektiv, men så igen ikke meget

K Kianous K
Bekræftet køb

Effektiv, men ikke helt det jeg forventede.

K Kianous K
Bekræftet køb

Jeg synes de er gode men er alt for dyrt

J Jens A
Bekræftet køb

Virkelig godt produkt, jeg oplevede allerede resultater efter få ugers brug!

E Emil
Bekræftet køb

Jeg var lidt usikker omkring hvor meget sød der kom ud når jeg havde sex, men nu er jeg meget mere tilfreds. Viaman har virkelig hjulpet mig

M Mathias
Bekræftet køb

Jeg havde set en del film (hvem har ikke det?) og jeg følte mig mega usikker omkring hvor meget sæd jeg kunne komme med. Der var aldrig særligt meget, og min kæreste synes det er frækt når jeg rammer hende - nu er det meget bedre!

M Markus
Bekræftet køb

Jeg elsker at komme på min kæreste, men jeg kunne aldrig producere andet end en lille klat.. Har kun brugt Viaman i to uger, men begynder allerede at kunne se en forskel

R Rasmus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide