Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Volume til mandlig udløsning

60 Kapsler | For en øget mandlig udløsning

Oversigt

Viaman

Viaman Volume er et sikkert og naturligt produkt, som er blevet designet med udløsnings mængde i hovedsædet. Efter flere års dybdegående research har Viaman skabt en eksklusiv opskrift, indeholdende kun de fineste og bedste ingredienser. Dette produkt er den kreative løsning på en udfordring som mange mænd over hele verden oplever i deres intime øjeblikke.

 • Zink bidrager til en normal fertilitet og reproduktion
 • Selen bidrager til en normal produktion af sperm
 • Sikker og naturlig opskrift
 • Ingen brug for recept eller lægebesøg
 • Prisvindende mærke
 • Vegansk
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegetarisk
 • Køb 1 289 kr.
 • Køb 2 520 kr. 578 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering
 • Køb 3 693 kr. 867 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Vigtigheden af mængde

For nogle mænd er mængden af udløsning et billede på hvor gode de er i sengen. Selvom det ikke er alt, kan en mand få det meget bedre når der er mere udløsning, og ofte er det partneren der ønsker mere. En større mængde har vist sig som et tegn på megen virilitet, og kan også sørge for nogle mere lystbetonede og intime øjeblikke. Derudover kan arbejdsrelateret stress og pres følge mændene ind i soveværelset. Dette kan være svært at tackle på en ligetil måde, men mange mænd søger en øget mængde udløsning som hjælp.

Begyndelsen på Viaman Volume

Et voksende antal mennesker er begyndt at spørge hvad Viamans hemmelighed er. Sandheden er at hemmeligheden ligger i deres omhyggeligt udvalgte ingredienser. Viaman Volume blev et koncept hos et hold af specialister inden for kosttilskud, efter at have fundet den bedste kombination af ingredienser som ville hjælpe mænd. Da kombinationen af de ingredienser der ville virke bedst blev identificeret, kunne de gå i gang med at indsamle dem over hele verden.

To af de mest essentielle af disse ingredienser er zink og selen. Zink bidrager ikke blot til opretholdelsen af et normalt niveau af mandlige hormoner, men også til en normal fertilitet og reproduktion. Selen kommer i aktion ved at bidrage til en normal spermproduktion, såvel som at det beskytter celler fra oxidativ stress, og stress er bredt kendt som en forhindring i en stærk ydeevne i soveværelset.

Vigtigste ingredienser

Den intelligente blanding af zink og selen bliver styrket yderligere af et antal af andre vitale ingredienser, som alle er kendt for at styrke mandlig præstation og virilitet.

Maca
Maca

Denne ingrediens som stammer fra højt i Andes bjergene, er flere gange blevet undersøgt som værende et naturligt afrodisiakum. Men det er også blevet udvalgt, da studier har fokuseret på dets sperm-øgende evner, som er bredt anerkendt som et tegn på virilitet. Find ud af mere

L-Arginine
L-Arginine

Denne amino-syre bliver betragtet som en vigtig ingrediens i hele industrien for øget mandlig præstation. Dens vækst i popularitet skyldes primært troen på at den hjælper cirkulationssystemet, som menes at spille en vigtig rolle i at støtte ydeevnen mellem lagnerne.

Koreansk Ginseng
Koreansk Ginseng

Denne meget populære ingrediens har opnået mange tilhængere i industrien for virilitet. Mange studier er foretaget med fokus på dennes rolle i at øge mængderne af mandlige hormoner. I dag menes det at mandlige hormoner kan være en stor bidragsyder til selvsikkerheden og ydeevnen i soveværelset. Find ud mere

Sådan bruges produktet

Blot to kapsuler om dagen er nødvendige for at levere den optimale mængde af de vigtige Viaman Volume ingredienser. Du kan tage dem inden enten morgenmad, frokost eller aftensmad, og gerne med vand til. Husk at nøglen til den bedste oplevelse med produktet er at du er konsistent i din brug. Det er anbefalet at du tager kapsulerne i mindst 3 måneder for at opnå de største fordele. Der er 60 kapsuler i hver bøtte, hvilket svarer til en måneds forbrug. Læg mærke til at hver bøtte er beskyttet med et segl.

Viaman Volume til mandlig udløsning 60 Kapsler | For en øget mandlig udløsning

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.33% baseret på 14 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Tiden må vise om produktet virker på mig

B Bernard P
Bekræftet køb

god effekt....

C Claus P
Bekræftet køb

Produkt virker som lovet, men ville ønske det havde en bedre virkning.

c carsten K
Bekræftet køb

Virkelig godt produkt, jeg oplevede allerede resultater efter få ugers brug!

E Emil
Bekræftet køb

Jeg var lidt usikker omkring hvor meget sød der kom ud når jeg havde sex, men nu er jeg meget mere tilfreds. Viaman har virkelig hjulpet mig

M Mathias
Bekræftet køb

Jeg havde set en del film (hvem har ikke det?) og jeg følte mig mega usikker omkring hvor meget sæd jeg kunne komme med. Der var aldrig særligt meget, og min kæreste synes det er frækt når jeg rammer hende - nu er det meget bedre!

M Markus
Bekræftet køb

Jeg elsker at komme på min kæreste, men jeg kunne aldrig producere andet end en lille klat.. Har kun brugt Viaman i to uger, men begynder allerede at kunne se en forskel

R Rasmus
Bekræftet køb

En af de bedste mængde suplementer jeg har taget. Jeg er i porno-industrien, og sådan nogle suplementer er virkelig tiltrængte, men ofte dårlige. Dette virker.

A Alexander
Bekræftet køb

Mit eneste problem med dette produkt er prisen. Jeg synes det er ret dyrt, men det virker, så jeg fortsætter bruget lidt endnu

S Søren
Bekræftet køb

Jeg har prøvet et par forskellige tilskud, og selvom prisen på dette er lidt høj, synes jeg det er der jeg har fået de bedste resultater

D David
Bekræftet køb

Meget god, men lidt dyr

D Darren
Bekræftet køb

Jeg synes at disse fungerer, så vil holde mig til dem for nu

O Ovie
Bekræftet køb

Nemt, og ingen bivirkninger

A Aaron
Bekræftet køb

Nemme at tage

D Davin

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide