Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HemaGo Hæmoride Piller

60 Kapsler | Kosttilskud til hæmorider

Oversigt

HemaGo Piller er en diskret og naturlig fremgangsmåde til at behandle hæmorider. Skabt med forskning i de påvirkende faktorer i området kan denne ekspert blanding af botaniske ingredienser i HemaGo, hjælpe med funktionen i dit fordøjelsessystem og den naturlige, sunde blodcirkulation. Fjern dit ubehag i dag med disse fantastiske piller!

 • Naturligt hæmoride tilskud
 • Arbejder gennem fordøjelsessystemet
 • Naturligt kosttilskud
 • Med bredt fiber kompleks
 • Beriget med Arginin & Calcium
 • To kapsler, hver dag
 • Certificeret høj kvalitet
 • ISO
 • Klinisk bevist
 • Køb 1 189 kr.
 • Køb 2 340 kr. 378 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 453 kr. 567 kr. Du sparer 20%

Hvad er HemaGo Piller?

Hos maxmedix ved vi, at 75% af befolkningen oplever hæmorider. De kan være ubehagelige og pinlige at adressere, så disse piller er en diskret måde at behandle dette problem for din bekvemmelighed. De er lette at tage og indeholder de bedste naturlige ingredienser, kendt for at hjælpe med denne ubehagelige problem.

Hvordan kan et tilskud hjælpe med mine hæmorider?

Hæmorider er en almindelig udvikling, der kan forekomme, når karrene hæver i og omkring anus, på grund af et tryk. Før man går til lægen, kan de ofte behandles med hæmoride piller derhjemme. Mange mener, at det naturlige valg er de bedste piller mod hæmorider, da de tilbyder en beroligende, naturligt dreven fremgangsmåde, med fokus på at hjælpe blodstrømningen.

Fuld liste af ingredienser

Active - Blond Psyllium Seed Extract (Plantago ovata), Calcium (Calcium Chloride), Guar Plant Seed Resin Extract (Cyamopsis tetragonolobus), Wheat Seed Extract (Triticum vulgare Vill), L-Arginine, Lactobacillus Acidophilus, Oat Seed Extract (Avena Sativa L.), Rice bran extract (Oryza sativa L.), Marsh mallow root extract (Althea officinalis L.), Elm bark extract (Ulmus rubra), Barley seed extract (Hordeum vulgare L.) Pectin, Black pepper fruit extract (Piper nigrum L.).

Capsule - Gelatin.

Anvisning

Tag helt simpelt to kapsler hver dag, med et stort glas vand og helst sammen med et måltid. For de bedste resultater, anbefaler vi at tage pillerne løbende eller indtil du føler en lindring ved dine problemer, og at investere i længere brug.

Vi anbefaler at tage dig tid til at læse gennem den fulde liste af ingredienser før brug, og checke for personlige allergener. Hvis du tager nogen former for medicin, er gravid eller ammer, så check med en læge før brug.

HemaGo Hæmoride Piller 60 Kapsler | Kosttilskud til hæmorider

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.71% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super godt sted for mig at købe

M Michael S
Bekræftet køb

Først troede jeg ikke hvad jeg læste omkring denne vare, for kunne det virkelig være sandt ?! Jeg købte, for måtte afprøve det, eftersom jeg havde prøvet mange andre ting. Det viser sig faktisk at hjælpe Kan varmt anbefale det, og hvis det bliver nødvendigt, så køber jeg gerne flere

J Jimmi K
Bekræftet køb

Lindrende mod hæmoride super produkt

J Jørgen L
Bekræftet køb

Jeg sikrer mig altid at have en pakke liggende i skabet, til at forbygge mig hæmorider, så snart symptomerne viser sig

J Jens
Bekræftet køb

Mine hæmorider har forårsaget mig så megen smerte, men jeg forsøger at undgå receptpligtig behandling, så vidt det er muligt. Denne behandling havde meget høje anmeldelser på nettet, så jeg bestilte nogle og min tilstand blev forbedret betydeligt efter ca en uge. Jeg syntes bare jeg ville lade andre folk forstå, at det virkelig virker.

J Josephine
Bekræftet køb

Kombinationspakken er klart den bedste. Kapslerne er fine som forbyggende, men når man som jeg allerede har hæmorider, synes jeg behandlingen med creme og kapsler fungerer bedst

J Johannes
Bekræftet køb

hurtig bestilling og levering. ganske tilfreds indtil nu

G Gert l.
Bekræftet køb

Jeg købte kapslerne, da jeg stadigvæk havde noget af min creme tilbage. leveringen var lidt dyr denne gang

S Sanne vestergård
Bekræftet køb

De virker rigtig godt, men klart bedre værdi for pengene i kombinationspakken.. den anbefaler jeg helt klart

J Janni
Bekræftet køb

Købte lidt ekstra piller fordi jeg ikke er så glad for at bruge cremen dernede.. de virker rigtig godt og er ligesom at tage normale panodiler - virkelig effektivt!

M Morgens
Bekræftet køb

... Hemapro hjælper mig .. Har spist 1 kapsel hver dag ca i 2 år .. har ingen gener længere .. kan varmt anbefales ;))) Mvh Lisbeth.

M Mrs Lisbeth
Bekræftet køb

Jeg døjede med to hæmorider efter graviditet og fødsel men kapslerne hjalp mig af med dem

L Lily
Bekræftet køb

Har prøvet en del førhen som ikke virkede. Kan varmt anbefales, Hemago virker Har nu en æske og ligger i skabet for at være sikker samt pillerne.

J Jytte

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide