emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Acnegen Acne Management Serum

Serum til uren hud
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Acnegen™ Acne Management Serum er en effektiv serum mod akne og uren hud. Med indholdet af benzoylperoxid creme kan denne serum fjerne bumsen på 24 timer!

 • Ren hud terapi
 • Øjeblikkelig kontrol over urenheder
 • Kan give synlige resultater på 24 timer
 • Hjælper med at forbygge mod fremtidig uren hud
 • Serum mod akne og uren hud
 • Indeholder benzoylperoxid creme
 • Acne management serum
 • Indeholder Glycolicsyre
 • Klinisk bevist at give renere, flottere og sundere hud

Acnegen™ Acne Management Serum giver dig fuld kontrol over dig egen hud igen. På blot 24 timer kan du få en sundere, finere og flottere hud med denne serum mod akne og uren hud. Lad ikke din selvtillid påvirke af uren hud og bekæmp den allerede i dag med benzoylperoxid creme!

Hvad er Acnegen™ Acne Management Serum?

Denne serum mod akne og uren hud kombinerer benzoylperoxid, glycolicsyre og naturlige ekstrakter som med det samme går ind og kontrollerer din hud, bekæmper de akne forsagede bakterier, reducerer produktionen af sebum og renser dybt ind i dine porer. Acnegen™ giver dig direkte kontrol over din urene hud og efterlader din hud blødere og renere indenfor 24 timer

Hvordan fungerer Acnegen™ Acne Management Serum?

Acnegen™ serum mod akne og uren hud indeholder hele 5% benzoylperoxid creme som virker dybt inde i porerne og effektivt dræber de bakterier som forsager bumser og urenheder.

5% Glycolicsyre eksfolierer huden skånsomt og blødgør. Den fjerner urenheder fra porer og kan reducerer sebum produktionen med 70%. Sebum er olien i huden som produceres i talgkirtlerne. Derfor spiller sebum en vigtig rolle, når det handler om at få en ren, sund og fin hud. For meget sebum kan stoppe porerne og føre til bumser. En øjeblikkelig kontrol over din hud, kombineret med en renere porer, giver dig kontrollen over din hud og reducerer derved urenheder og kan give resultater indenfor 24 timer.

Acnegen™ Acne Management Serum er klinisk bevist at kunne give en renere, flottere og sundere hud. For det bedste resultat anbefales det er anvende din serum mod akne og uren hud sammen med de resterende Acnegen™ produkter.

De naturlige og effektive ingredienser i Acnegen™ Acne Management Serum

Benzoylperoxid creme 5%
Designet til specifikt at bekæmpe akne bakterier. Benzoylperoxid creme (5%) er et antibakterielt middel som sikkert og skånsomt renser huden og dræber bakterier i porerne.
Glycolicsyre 5%
Denne syre er udvundet fra sukkerrør, hvori glycolicsyren indeholder bittesmå partikler, der trænger dybt ind i porerne, fjerner urenheder, kontrollerer sebum niveauer og fremmer cellefornyelsen.
Guldblomme plante ekstrakt
Planten stammer fra bjergene i Europa hvor dets urter naturligt reducerer inflammation og virker helende. Dets ekstrakt blødgør huden, reducerer irritation fra urenheder og styrker hudens celler. Derfor er Guldblomme en vigtig ingrediens i denne serum mod akne og uren hud.
Purpursolhat ekstrakt
Denne form for solhat er kendt for at styrke immunitet og bekæmpe bakterier, som kan forårsage sygdomme. Solhatten er også et effektivt middel som kan fugtgive og hydrere huden, reducere for tidlig aldring af huden og reducere inflammation.
Goldenseal ekstrakt
En populær ingrediens i USA og har anti-inflammatoriske egenskaber. Det naturlige urteekstrakt kan hjælpe med at forhindre anke bakterier i at komme i udbrud.

Sådan anvender du Acnegen™ acne management serum

Påfør benzoylperoxid cremen i ansigtet og på halsen. Undgå øjenområdet. Tillad din serum mod akne og uren hud at tørre ind i huden, inden du påfører andre produktet ovenpå. Du kan anvende den to gange om dagen – både morgen og aften.

Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, så skyld omgående med vand.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

90% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Meget effektiv serum, som virker natten over. Det kan godt være lidt udtørende, hvis du ikke har fedtet hud. Jeg bruger den dagligt, men sørger for at bruge en god maske en gang om ugen ugen.

  P Pedersen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg er godt tilfreds med denne serum. Virker efter forskrifterne og resultaterne er hurtige

  AB Anders Bjørn small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lidt dyr men virkelig det værd. Hvis prisen havde været billigere, kunne jeg ikke have været mere tilfreds.

  CB Charlotte Bøve small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person