emaerket
FÅ ET GRATIS PRODUKT, NÅR DU BRUGER 500 KR ELLER MERE
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Kaffe, drikkevarer med brus, vin og rygning er ting som mange af os ikke kan leve uden, men efter mange år kan det virkelig ses på vores tænder. Advanced Teeth Whitening System 32x er formuleret med naturlige ingredienser, der ikke bare hjælper med at blege dine tænder for at dække pletterne, men i stedet fjerne dem for at afsløre dine hvide tænder nedenunder. Alt dette er takket være dens patenterede anioniske pletfjernings- og NuBright ™ LED-teknologier. Herudover takket være det behagelige, bløde og håndfri design, kan du stadig gå rundt og lave dine daglige ting mens du bleger, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre noget godt for dit smil, uanset hvor travlt din livsstil er!

 • Patenteret pletfjerningsteknologi
 • Bleger tænderne i 3 enkle trin
 • Naturligt aromatiseret med pebermynteolie
 • Blegepen inkluderet som bonus
 • Sikker for emaljen og egnet til følsomme tænder
 • Fri for peroxid, fluor, GMO eller parabener

De fleste andre tandblegemidler på markedet er fyldt med kemikalier, der ikke er gode for munden. Dette tandblegesystem er imidlertid lavet af en botanisk blanding og er fri for peroxid, parabener, alkohol og sulfater, så det er skabt til at være helt sikkert for dine tænder. Specielt når man sammenligner med mange blegestrimler, kan dette system sammen med mundbeskyttelsesdesignet gøre det nemt at fjerne pletter uden smerte eller følsomhed. Uanset om dit mål er at se godt ud til dit bryllup, en speciel begivenhed, en ferie eller bare for at øge din selvtillid, er Advanced Teeth Whitening System 32x perfekt til enhver lejlighed..

 • Organisk
 • Glutenfri
 • Blegegele
 • Mundskinne
 • LED blegende lys
 • Nuanceguide
 • Æske til din skinne
 • Blegepen som bonus

Hav tillid til dit smil

Vidste du at det at smile faktisk kan få dig til at føle dig lykkeligere? At elske dine tænder kan få dig til at smile endnu mere og bredere, men desværre føler mange at de skal dække deres smil på grund af misfarvning og farvning af deres tænder. Derfor er tandblegning blevet populær, enten hos tandlægen eller derhjemme. Uanset om det er en enkelt eller 8 nuancer lysere, er der mange fordele ved at gøre dit smil hvidere og en af de største fordele er et massiv forhøjelse af din selvtillid. At have et lyst, hvidt smil kan få dig til at starte din fridag på den rigtige måde og give dig den positive selvsikre holdning, som du har brug for at føle dig godt inden i dig selv og selvsikker sammen med andre

Brugsanvisning

Tandblegningsgele Med Advanced Teeth Whitening System 32x, er der kun 3 nemme trin til et mere sikkert smil!!

 • Påfør - Børst tænderne med tandpasta og kontroller din oprindelige nuance med guiden. Start med at bruge sprøjten til at påføre en tynd linje (ca. 0,5 ml) gel på de øverste og nederste buer på de indvendige skinner. Spred gelen jævnt over skinnen ved hjælp af sprøjtespidsen, med tanke på hvor de synlige tænder vil være.
 • Ativer - Aktivér gelen ved at trykke på NuBright ™ LED blegelysknappen for at tænde den og sæt derefter skinnen ind i munden. Hold det på plads i ca. 10-20 minutter (og maksimalt 25 minutter), mens du fortsætter med dine daglige aktiviteter. Fjern derefter skinne fra munden og skyl med vand
 • Smil - Fjern LED-lyset fra skinnen, og vask derefter skinnen med varmt vand. Bruges en eller to gange dagligt i op til 7 dage, indtil du har nået den ønskede nuance og brug nuance-guiden, der medleveres til at tjekke dine tandblegningsresultater. Derefter skal du bare nyde dit nye smukke og lysende smil!

Blegepen til tænder Før brug drejes pennen, indtil gelen kommer til syne gennem børstens spids, og anbring et tyndt lag på de synlige tænder. Smil i 30 sekunder og skyld af efter 25 minutter. Med det praktiske kompakte design er pennen perfekt til blegning på farten eller til at opfriske dit smil, og den kan bruges dagligt efter behov.

Komplet liste over ingredienser i gele og pen

Glycerin, Natriumbicarbonat, Chondrus Crispus (Carrageenan) Pulver, Xylitol, Sorbitol, Vand, Mentha Piperita (Pebermynte) Olie, Vaccinium Macrocarpon (Tranebær) Frøolie, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Bladjuice, Anthemis Nobilis (Kamille) Blomsterekstrakt, Cocamidopropylbetain, Limonen (Naturligt smagstof).

Anbefalinger

Da den botaniske geleformel i Advanced Tand Whitening System 32x er fremstillet med naturlige ingredienser er det sikkert at bruge. Dette produkt er kun beregnet til naturlige tænder, så det vil ikke blege proteser, tandfacader, hætter, fyldninger eller kroner. Rådfør dig med din læge om hvorvidt blegeprodukter er velegnet til dig, hvis du har fået udført eller har brug for tandreparationer eller har misfarvning fra medicin. Må ikke anvendes af ammende eller gravide. Dette system er lavet til at blege tænder, så husk på at det ikke er skabt til at være en erstatning for regelmæssige tandlægebesøg.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

93.33% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Perfekt kit..

  S Sonny small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Okay, men mySmile Kittet havde en bedre effekt på mig.

  J John small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Det er okay, men virker fint..

  D Daniella small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person