Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ClearPores Body Acne Kit

Holistisk tilgang til uren hud

Oversigt

Der er tilsyneladende mange af os, der føler en daglig manglende tillid i vores kroppe - det sidste, vi behøver, er at skader vores selvværd pga. uren hud! Det er meget nemt at miste håbet, og derfra vælger mange at maskere ens urene hud. Men Skinception var fast besluttet på at finde en vej frem, og det blev udformet gennem en særlig ClearPores Wash, Cream og Capsules. Denne trio af komponenter er kombineret i ClearPores Body Acne Kit for en altomfattende hudplejemetode.

  • Holistisk hudpleje til uren hud
  • Hjælper med at pleje overbelastet hud
  • Virker ved at behandle for meget fedt i huden
  • Trio af eksklusive botaniske blandinger
  • Vandbaserede og oliefri formularer
  • Vegetariske kapsler, som er nemme at sluge

Mange af os ønsker ikke at bruge barske kemikalier på sensitiv hud. For at lette sådanne bekymringer har Skinception inkluderet 27 planteekstrakter i deres produkt. Undersøgelser inden for uren hud resulterede i en omhyggelig udvælgelse af effektive midler, som har vist sig at have en gavnlig effekt. Sammen sigter de mod at hjælpe dig med at behandle uren hud.

Den bumpede vej til skønhed

De fleste ønsker en helt glat og blød hud – fra hårfjerning til peeling. Du behøver blot at se online for at få en ide! Men vores kroppe kan underminere vores ønske, hvilket forårsager et frustrerende tab af selvtillid i vores kroppe. Akne kan være en særlig bekymrende udvikling, hvilket kan skabe forlegenhed. Det giver mening, at mange tyr til aggressive, kemiske processer. Nogle vælger også at prøve forskellige hudprodukter, hvor de blander i et forsøg på at forsøge at finde den bedste vej. Der er også mange af os, der er på udkig efter et omfattende produkt, som kan tilfredsstille ethvert behov i vores urolige hud.

ClearPores metoden

Et klart koncept driver Skinception: at skabe en naturlig afledt metode, der bruger naturens elementære kræfter til at hjælpe os med at behandle vores hud. De har indledt en intensiv undersøgelse på en bred vifte af planteekstrakter, og har afprøvet hver af dem, før de træffede en beslutning om hvilke skulle inkluderes.

Begyndende med Washs potente men blide eksfoliante salicylsyre, og efterbehandling med Creams Vitamin B3, er en samling af 27 botaniske ekstrakter blandet med disse på tværs af produkterne. De bestræbe sig på i perfekt harmoni at give dig den bedst mulige hudpleje. I ClearPores Body Acne Kit kan du endelig finde en holistisk metode til opfyldelse af ethvert tænkeligt behov for beskadiget og uren hud.

Start med... Wash

Grøn te
Grøn te

Det findes ofte i vores køkkenskabe og fungerer som en lækker og sund varm drik – nu er det også tid til at bruges på vores hud! Eksperter anbefaler i stigende grad at bruge det på både ansigt og krop pga. sine energigivende, beroligende og styrkende kapaciteter.

Vindruekerne
Vindruekerne

Dette potente ekstrakt er uden tvivl bedst kendt for sin velsmagende kvaliteter – og det har store mængder af flavonoider, som er ansvarlig for mange planters farver. Derudover er det kendt for at være meget gavnligt ift. skader, der er forårsaget af frie radikaler. Det kan også bidrage til at give en flottere udstråling ved at fjerne døde hudceller.

Fortsætter med... Capsules

Burdock Root
Burdock Root

Bladene er kendt for at have en karakteristisk hjertelignende form, og det siges, at dette ekstrakt elsker at hjælpe vores hud! Det anses for at have en afgørende medvirken vores organers interne funktioner. I århundreder er den blevet brugt til at rense og forfine vores indre funktionalitet, som menes at give et glødende look.

Aloe Vera
Aloe Vera

Ingen plante har sådan en rig historie af hudpleje som denne her, og det er fundet i dokumenter fra det gamle Middelhavet, samt græske, egyptiske og assyriske kulturer. Det menes at have evnen til at rense, dæmpe og lindre, og det er nyttigt ift. at fjerne kropslige toksiner.

Til sidst - Cream

Copaifera Officinalis
Copaifera Officinalis

En traditionel ingrediens, som også kendt som Balsam Copaiba. Denne harpiks er høstet fra vilde træer, der vokser i de sydamerikanske regnskove. Det er værdsat på grund af dens evne til at fjerne uligheder i huden, mens den beskytter mod urenheder og beroliger udseendet.

Allantoin
Allantoin

Man er begyndt at beskrive dette ekstrakt som en 'mirakelingrediens' – men det er blevet brugt i flere generationer. Eksperter mener, at det kan forsvare, fugte og genopfriske huden. Det har også evnen til at øge både hydrering og naturlig fjernelse af døde hudceller, hvilket giver en mere sund hud.

Komplet liste over ingredienser

Wash

Vand, PEG-100 stearat, butylen Glycol, propandiol, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, hydroxyethylmethacrylat acrylat/natrium Acryloyldimethyl Taurate Copopolymer, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, isopropylalkohol palmitat, salicylsyre, Camellia Sinensis (Grøn te) Blad, Vitus Vinifera (vindruekerneolie) ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Steareth-21, Pentylene Glycol, xanthangummi, Zea Mays (majs) olie, Rapsolie, Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Phenoxyethanol.

Capsules

Aktiv: Mælkebøtte, Burdock, gul dock (rod), Solhat (pulver), Rødkløver (blomst), Aloe Vera (som ekstrakt), sarsaparil (rod), lakrids (rod), Atlantic tang (pulver), gurkemeje, Cayenne (40 HU).

Anden: Vegetabilsk Cellulose (vegetabilsk), siliciumdioxid, vegetabilsk stearat.

Creme

Vand, niacinamid, Pentylene Glycol, isopropylalkohol palmitat, Dimethicone, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, PEG-21 stearat, Copaifera officinalis (balsam copaiba) harpiks, Carapa Guaianensis frøolie, Euterpe Oleracea papirmasse olie, hydroxyethylmethacrylat acrylat / Natrium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Steareth-21, Zea Mays (majs) olie, raps olie Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Camellia Sinensis (grøn te) blad ekstrakt, Vitis Vinifera (drue) frø ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Phenoxyethanol.

Sådan bruges det

ClearPores Body Acne Kit sigter mod at blive en vital del af dit daglige hudplejeregime. For at bruge Wash i badekar eller brusebad, skal du grundigt vaske hude og gnide en passende mængde af produktet ind i huden. Lad det blive absorberet i huden i 2-3 minutter, derefter skal det grundigt skylles væk. Efter cirka ti minutters skal du bruge et tyndt lag creme på det specifikke område og massere det ind. Med hensyn til kapsler skal du sluge to dagligt før et måltid og med et stort glas vand. Vi anbefaler at bruge trioen konsekvent dagligt og løbende.

Vejledning

ClearPores Body Acne Kit var formet med et dedikeret drive mod behandling af uren hud. Du bør dog læse den fulde liste over ingredienser i tilfælde af individuel allergi. For ekstra tryghed bør du også udføre en lappetest for Wash og Cream dagen før brug. Hvis du har er blevet diagnosticeret med en hudsygdom bedes du konsultere din læge.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(21)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

93.08% baseret på 25 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

I've been using this product for only 2 weeks, but already my acne has significantly cleared. I am now more confident in my own skin. Thankyou!

T Terri-anne
Bekræftet køb

Fungerad för min tonårsdotter som hade problem med finnar på ryggen som gjorde ont.

T Towa
Bekræftet køb

Jag har haft samma kit i 2 månader och är nöjd. Räcker länge!

T Theo
Bekræftet køb

Snabb leverans. Fungerar bra med min problemhy, men det är viktigt att göra det till en del av ens dagliga rutin.

J Jasmine
Bekræftet køb

Superlätt! Och jag använder rengöring istället för min vanliga bodywash på ryggen,

H Holger
Bekræftet køb

Har allt som jag behöver

M Myra
Bekræftet køb

Niente da dire, questo kit acne è davvero efficace sulla mia pelle

A Alessio
Bekræftet køb

Su consiglio di una mia amica ho provato questo prodotto e sono molto soddisfatto dell'acquisto fatto.

M Mario
Bekræftet køb

5 stelle! Non potevo chiedere di meglio

L Libera
Bekræftet køb

per un utilizzo quotidiano questo kit contro l'acne è davvero ottimo

A Arianna

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide