Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hairgenesis Shampoo & Balsam

Kombipakke | Designet til fint, ødelagt & tyndt hår

Oversigt

Vil du gerne have stærkere, fyldigere og misundelsesværdigt hår? Opdag kombipakken med Hairgenesis Shampoo & Conditioner! Denne unikke sammensætning af shampoo og balsam er lavet til let at kunne erstatte din sædvanlige vaskerutine samtidig med, at de styrker, beskytter og passer på ødelagt, fint og tyndt hår hos både mænd og kvinder. Denne kombination er sprængfyldt med naturlige ingredienser af den højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at du giver dit hår det bedste!

  • Designet til fint, ødelagt og tyndt hår
  • Avanceret Trichoceutical® Teknologi
  • Renser, giver næring og beskytter
  • Indeholder Savpalme & Kæmpenatlysolie
  • Lavet til både mænd og kvinder
  • Begge med hygiejnisk pumpe med skum
270 kr. 338 kr. Du sparer 68 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Hairgenesis Shampoo & Conditioner Kombien?

Dette rensende kit er specielt designet til at være en simpel metode til at hjælpe ødelagt, fint og tyndt hår. Det er lavet af nøje udvalgte naturlige ingredienser, og den unikke Hairgenesis Trichoceutical formel er designet specielt til at hjælpe med at forbedre hvert enkelt hårstrå, mens det stimulerer hovedbunden og styrker folliklerne. Dette gør det muligt at have sundt hår fra rod til spids, og du behøver ikke engang at tilføje ekstra produkter til din rutine - det er lige så let som at bruge din sædvanlige shampoo og balsam, men de kommer med en lang række ekstra fordele!

HairGenesis Trichoceutical Activating Shampoo
HairGenesis Trichoceutical Activating Shampoo

Shampooen begynder processen med først at rense dit hår og din hovedbund for at fjerne snavs, fedt og produkt ophobninger. Derefter er Trichoceutical teknologien og de aktive ingredienser i stand til at gøre deres job.

HairGenesis Trichoceutical Activating Conditioner
HairGenesis Trichoceutical Activating Conditioner

Balsamen går derefter ind og omslutter hvert enkelt hårstrå med dens avancerede, naturlige formel. Balmsamen penetrerer håret, så den kan gå helt i dybden og give fugt, næring og beskyttelse. Tilbage efterlader den et smukt og blankt hår.

Hovedingredienser

Savpalme
Savpalme

Denne unikke ingrediens kommer fra et lille palmetræ, der stammer fra Nordamerika. Det er en absolut nødvendig ingrediens, og den siges at kunne hjælpe dem, der lider af tyndt eller fint hår.

Kæmpenatlysolie
Kæmpenatlysolie

Olien fra Kæmpenatlysplanten er kendt for at være rig på Omega 3 og GLA fedtsyrer. Disse kan modvirke follikelskader og give næring til hårstråene.

Grøn Te
Grøn Te

Grøn Te er lavet af Camellia Sinesis blade fra Kina, og er sprængfyldt med gavnlige antioxidanter, der kan beskytte håret for at hjælpe med at genoprette tyndt og skadet hår.

Brugsanvisning

Shampoo: Påfør en generøs mængde af shampooen på vådt hår og masser den forsigtigt ind i hovedbunden og ned gennem hårstråene med dine fingre. Lad den sidde i håret i 1-2 minutter og rens derefter grundigt med varmt vand. Anbefalet brug 3-4 gange om ugen.

Balsam: Efter at have renset håret med shampooen, skal du påføre en generøs mængde af balsamen på vådt hår med ekstra fokus på længden og spidserne. Lad sidde i håret i 1-2 minutter, før du skyller det ud med varmt vand. Brug mindst 1-2 gange om ugen.

Begge disse produkter er lavet af naturlige ingredienser og er klinisk testede, så de er fuldstændig sikre at bruge, og der er ingen kendte bivirkninger. Læs venligst den fulde ingrediensliste for at undgå personlige allergener. Konsulter din læge før brug, hvis du bruger nogen medicin for din hovedbund. Ikke egnet til brug af personer under 18 år.

Komplet Ingrediensliste

Shampoo: Vand, Natrium Lauret Sulfat, Lauramide MEA, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyseret Triticum, Vulgare (Hvede Biotin) Protein, Savpalme (Saw Palmetto LSESr-Liposterolic Serenoa repens) Olie, Lecitin (Glycine Soya Liposome Phosphatidylcholine), Oenothera Biennis (Kæmpenatlys) Olie, L-Carnitin, Thioctic Acid (Alfa-liponsyre), Camellia Sinensis (Grøn Te) Blad Ekstrakt, Sodium Hyaluron (Glycosaminoglycans) Beta Cyclodextrin, Dimethyl Isosorbide, Polysorbate 60, Vitamin D3, Cholecalciferol, Polysorbate 20 (PEG-20 Sorbitan Laurate), PEG-16 Macadamia Glycerider (Macadamia Nød Olie Ester), Hjulkronefrø Olie (Borage), Afrikansk Blommetræ (Afrikansk Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (African Star Grass) Ekstrakt, Piperita (Pebermynte) Blad Olie, FDC Gul #5, FDC Blå #1, Phenoxyethanol Caprylyl Glycol, Sorbinsyre.

Balsam: Vand, Cetrimonium Chloride, Cocamidopropyl Betain, Savpalme (Saw Palmetto LSESr - Liposterolic Serenoa repens) Olie, Lecitin (Glycine Soya Liposome Phosphatidylcholine), Oenothera Biennis (Kæmpenatlys) Olie, Panthenol, Cyamopsis tetragonoloba (Guar) Gummi, Hydroxypropyltrimonium Honning, Carnitin, Lysin, Thioctic Acid (Alfa-liponsyre), Hydrolyzed Triticum Vulgare (Hvede Biotin) Protein, Camellia Sinensis (Grøn Te) Blad Ekstrakt, Sodium Hyaluronate (Glycosaminoglycans), Afrikansk Blommetræ (Afrikansk Bark) Ekstrakt, Hypoxis Rooperi (African Star Grass) Ekstrakt, Polyquaternium-7, FDC Blå #1, Duft, Phenoxyethanol, Beta-Cyclodextrin, Dimethyl, Polysorbate 60, Vitamin D3, Cholecalciferol, Caprylyl Glycol, Sorbinsyre.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Uden tvivl den bedste shampoo og balsam, jeg nogensinde har prøvet!

V Vanessa
Bekræftet køb

Dufter dejligt og shampooen skummer godt når man bruger den.

L Lene
Bekræftet køb

Komboen virker virkelig godt sammen og giver tydelige resultater. Mit hår har aldrig set bedre ud!

M Mia
Bekræftet køb

Shampooen og balsamen har fået mit hår til at se fyldigere og tykkere ud. Gode produkter

R Rebekka
Bekræftet køb

Mit hår var fuldkommen ødelagt efter at have glattet det i mange år. Denne kombo har reddet mit hår, og det ser sundere ud nu

E Ester
Bekræftet køb

Virkelig gode produkter til prisen. mega god værdi for pengene.

E Emilia
Bekræftet køb

Duften er behagelig og jeg ser en stor forskel på mit hår efter bare 2 måneders brug

S Sara
Bekræftet køb

Vil helt sikkert anbefale disse produkter til alle mine veninder og venner

E Ella
Bekræftet køb

Jeg har brugt denne kombo sammen med de andre HairGenesis produkter, og det er uden tvivl mine yndlingsprodukter!!!

M Merete
Bekræftet køb

Jeg købte dem til min datter, og hun er utrolig tilfreds med dem

V Vivi

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide