emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Harrogate Ansigtsrens med Svovl

Til alle hudtyper
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Harrogates Hånd- og Ansigstsvask med Svovl er tillavet med ekslusivt svovl og kildevand fra Harrogates berømte spa og den er designet til at rense på en god og mild måde samtidig med at den tager hensyn til din hud. Mange håndsæber kan virke udtørrende men takket være det mineralrige kildevand og berigningen med E-vitamin vil denne hånd- og ansigtsvask stadig virke hydrerende, selv ved hyppig brug.

 • Indeholder svovl og kildevand fra Harrogate Spa
 • Tilsat velduftende citrongræsolie
 • Hjælper med at rense og rengøre huden
 • Beriget med E-vitamin som hjælper med at nære og fugte
 • Kan bruges dagligt til alle hudtyper
 • Ikke testet på dyr

Det skønne ved Harrogates Hånd- og Ansigtsvask er den måde hvor den på fineste vis afbalancerer skønhed med pleje. Harrogates Hånd- og Ansigtsvask er designet ikke blot til at rense og rengøre så huden efterlades smuk men også til at hjæpe huden med at opretholde sit eget forsvar og tilføre de mineraler og den fugt den behøver for at holde sig sund og stærk.

Harrogates berømte 'Engelske Spa'

Mineralkilderne i landsbyen Harrogate i North Yorkshire blev opdaget helt tibage i 1571 af ikke mindre end Dronnings Elisabeths huslæge og byen blev hernæst døbt ´Den engelske Spa´. Dette navn fik byen fordi kilderne indeholdt en række gavnlige mineraler, herunder svovl, jern og salt, som førte til at velhavende besøgende fra hele verden flokkedes til byen for at prøve de ekslusvie spa-behandlinger i de mineralholdige kilder.

Svovl og huden

Svovl er et essentielt mineral som er til stede og nødvendigt for alle celler i kroppen, specielt i hår, hud og negle. En af svovls vigtigste roller i kroppen er at hjælpe med produktionen af kollagen, proteinet som hjælper med at opbygge celler og holde dem sunde. Kollagen er specielt vigtigt for huden da det hjælper den med at holde den stærk og glat. På grund af disse egenskaber har svovl fået tilnavnet ´naturens skønhedsmineral´ og er blevet en populær ingrediens i naturlige hudplejeprodukter; med svovlprodukter fra spa-byen Harrogate hørende til den eksklusive del af produktspektret.

Harrogates Hånd- og Ansigtsvask med Svovl

Harrogates Hånd- og Ansigtsvask med Svovl er designet til at stimulere hudens eget forsvarsværk og den hjælper med at rense, nære og fugte samtidig med den stadig rengører hænder og ansigt i dybden. Som med alle Harrogates produkter er denne Hånd- og Ansigtsvask tillavet ved at bruge håndtappet kildevand og svovl fra Harrogates berømte spa som hernæst er blevet kombineret med en række hudplejeingredienser såsom E-vitamin og citrongræsolie. Hånd- og Ansigtsvasken er designet til ikke at udtørre huden mens der vaskes, den kan bruges på alle hudtyper (selv sensitiv hud) og den er velegnet til de der døjer med tør og irriteret hud. Dens milde måde at rense på gør den også anvendelig til daglig brug og hermed den perfekte ledsager til enhver hudpleje.

Fuld ingrediensliste:

Aqua (Vand), Natriumlaurylsulfat, Cocoamidopropylbetain, Cocamide DEA, Polysorbat-20, Natriumchlorid, Glykolstearat, Cymbopogon Schoenanthus (Duft) (Citrongræsolie),Tocopherol Acetat (E-vitamin), Kolloid Svovl, Benzylalkohol, Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinon, Citronsyre, Cl 42090 (FD & C Blue No. I).

Brugsanvisning

Påfør Harrogates Hånd- og Ansigtsvask med Svovl på våde hænder eller ansigt, massér ind i huden og skyl af. Vi anbefaler at du supplerer din hudpleje med andre Harrogate Svovl produkter for at vedblive med at passe på din hud.

Da denne Hånd- og Ansigtsvask med Svovl indeholder naturlige ingredienser og naturligt kildevand fra Harrogates Spa er den mild nok til at kunne bruges på alle hudtyper på daglig basis uden kendte sideeffekter. Som ved alle andre nye hudplejeprodukter anbefaler vi at du læser ingredienslisten for at checke om der er personlige allergener til stede i produktet. Hånd- og Ansigtsvasken er tiltænkt udvendig brug så undgå kontakt med øjne og mund. Hvis den kommer i øjnene, skyl da med rent vand.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
 • It’s a good product, but I can’t feel the difference between that product and another one

  LL Lisiane L trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

*Resultater kan variere fra person til person