Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Manuka Naturals Kombi mod eksem

Naturlig kombi pakke mod eksem med Manuka honning

Oversigt

Hvis du gerne vil opnå alle fordelene af manuka, skal du ikke lede længere end Manuka Naturals Eksem Kombination. Lavet af tre komplementære hudpleje produkter, indeholder denne kombination en vifte af ingredienser og æteriske olier sammen med to former for manuka af høj kvalitet - manuka olie og manuka honning.

 • Indeholder Manuka Sæbe, Olie og Creme
 • Hjælper på irritation, rødme og kløe
 • Hjælper med at beskytte, nære og tilføre huden fugt
 • Udnytter de antibakterielle triketonforbindelser i manuka
 • Med manuka honning UMF 15+
 • Lavet af naturlige ingredienser og æteriske olier

Denne unikke kombination af produkter blev specielt udvalgt til denne kombinationspakke, på grund af den måde de samarbejder om at hjælpe med at passe på huden. East Cape Manuka Olie der er lavet til mere målrettet brug på specifikke hudområder,imens Aktiv Manuka Honning Creme er lavet til at hjælpe med at nære huden. Manuka sæben kan bruges dagligt til at hjælpe med at beskytte og rense.

Produktet, du leder efter, er desværre ikke længere på lager. Du kunne måske i stedet være interesseret i alternativerne forneden.

Hvad er eksem?

Eksem er et almindeligt problem der fører til at huden bliver betændt, rød og irriteret. Selvom den præcise grund til eksem er ukendt, menes det at det kan være immunforsvarets svar på en eller anden form for irritation på huden. Det er derfor at visse allergier kan få det til at blusse op. Det kan også være noget så simpelt som en hånd- eller kropscreme der kan irritere huden. Da hver person er forskellig, vil der være forskellige ting der irriterer hver enkelt person; dog er der her nogle generelle ting der kan få eksem til at blusse op og forværres:

 • Bestemt tøj
 • Cigaretrøg
 • Allergier
 • Bestemte kosmetiske produkter, dufte og skyllemiddel
 • Følelsesmæssig stress
 • Varmt klima eller temperaturer
 • Bakterier
 • Overdreven tendens til at svede
 • Bestemte kemikalier eller syntetiske produkter

Heldigvis er eksem ikke smitsomt, men nogle mener at det er arveligt og det siges at kunne spredes til andre områder af kroppen. Det siges også at der ikke findes nogen bestemt ”kur” mod eksem, men det er dog muligt at hjælpe huden og lempe symptomerne så de bliver håndterbare. For at hjælpe med symptomerne kan du forsøge at undgå de ting der irriterer dig personligt, prøve ikke at kradse irriterede områder og holde din hud fugtig og set godt efter. Mange mennesker vender sig ofte mod steroidholdige cremer og receptpligtig medicin til at hjælpe på symptomerne, dog kan disse skabe andre problemer, hvilket er grunden til at der er mange naturlige alternativer der kan hjælpe huden. Dette inkluderer normalt produkter med naturligt fugtgivende ingredienser, hvor æteriske olier og manuka honning er populære valg.

Manuka Sæbe

Manuka sæbe, der indeholder en premium blanding af æteriske olier, er lavet som en naturlig måde at hjælpe med at se efter sin hud dagligt. Med dens unikke komposition af ingredienser, kan denne naturlige sæbe hjælpe med at rense og beskytte huden mens den også sigter efter at efterlade den næret og blød. Takket være alsidigheden af sæben, kan den anvendes til mange ting. Dette inkluderer en naturlig hånddesinfektion, en luksuriøs badesæbe, en kropsrenser eller en let måde at hjælpe med at støtte hudens immunforsvar mod bakterier. Alt i alt er den et godt produkt der kan anvendes overalt, at inkludere i denne Manuka Naturals kombination.

East Cape Manuka Olie 25%

East Cape Manuka Olie 25% kombinerer premium manuka med hudvenlige æteriske olier, for at lave en stærk men blid måde at anvende manuka på huden. Manuka olien i denne blanding er lavet udelukkende af de bedste planter tilgængelige. Dette er planterne fundet specifikt i East Cape i New Zealand og de siges at være af den højeste kvalitet, da manuka i dette fjerne område er studeret og det er opdaget at de indeholder det højeste niveau af triketonforbindelser. Dette giver manuka olien fra East Cape specielle egenskaber, der når de kombineres med andre æteriske olier, laver en god hudpleje blanding.

For yderligere information om undersøgelserne af manuka klik her.

Aktiv Manuka Honning Creme

Da manuka honning siges at være en af de mest unikke og gavnlige former for honning i verden, var det et indlysende valg i skabelsen af en fantastisk hudcreme. Da rå manuka honning er meget klistret og upraktisk at påføre huden, har denne Aktivt Manuka Honning Creme kombineret honningen med en række andre hudpleje ingredienser og æteriske olier for at skabe en unik manuka honning creme der hurtigt absorberes og er let at bruge. Med en UMF (Unik Manuka Faktor) på 15+, er honningen der anvendes i denne creme af høj kvalitet og er garanteret ægte. Med den unikke blanding af ingredienser der udgør denne creme, kan den ikke bare hjælpe med at beskytte huden, men ligeså vigtigt hjælpe med at nære og give fugt for at hjælpe mod irritation og tørhed.

Ingredienser

Manuka Sæbe - Sodium Palm Kernelat (Palmeolie, Palmekerneolie), Leptospermum Scoparium Olie (Manuka Olie), Helianthus Annuus (Solsikke) Kerneolie, Backhousia Citriodora Olie (Citronmyrteolie), Titandioxid, Mucic acid, Citral (Citrongræsolie fraktion), terpinen-4-ol (tea tree olie fraktion), Cedrol (Cedertræolie fraktion).

East Cape Manuka Olie 25% - 25% East Cape Manuka olie fra NewZealand, Tea Tree Olie, Citronmyrteolie og Lavendelolie i en Sød Mandelolie base.

Aktiv Manuka Honning Creme - Aktiv UMF® Manuka Honning 15+, Manuka olie, Destilleret vand, Cetylalkohol, Stearinsyre, Sød mandel Olie, Lecithin, Stearylalkohol, Jojoba Macadamianøddeolie, Sheasmør, Morgenfrueolie, Natskyggeolie, Hybenolie, Te, Tysk kamilleolie, d-alpha-tocopherol (Vit E.), Kornkimolie, konserveringsmiddel.

Anvendelse

Denne kombination af produkter er lavet for at samarbejde og anvendelsesrækkefølgen afhænger af specifikke hudbehov. Selvom det er individuelt, er her hvordan du skal bruge hvert produkt:

Manuka Sæbe – Påfør på fugtig hud og masser i cirkulære bevægelser. Dette er en naturlig sæbe og er blid nok til dagligt brug.

East Cape Manuka Olie 25% - Påfør på det ønskede område på huden og lad det absorbere. Kan bruges 1-2 gange dagligt. Selvom dette allerede er en blanding af æteriske olier, kan du også bruge en olie til at fortynde, såsom vegetabilsk olie, hvis du skal bruge det på større områder.

Aktivt Manuka Honning Creme – Masser cremen på det ønskede område på huden og lad det absorbere.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(56)
4 Stjerner
(22)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.95% baseret på 81 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

hele familien har kløet sig i et stykke tid og lægen mente det var fnat. købte det her produkt straks efter, og må indrømme vi har fået bugt med kløen. Satser på vi kommer fnatten kvit snart

L Lily
Bekræftet køb

Fnat er noget lort men det her har slået det ihjel. Tak ShytoBuy

P Per
Bekræftet køb

Jeg har anbefalet Manuka-produkterne igennem længere tid. Dog er det først nu, jeg kan få et samlet kit til billigere penge. Det har været længe ventet!!

J Jane
Bekræftet køb

Virkelig godt til mig som lider af atopisk eksem

S Sabina
Bekræftet køb

Virkede virkelig godt på min eksem som jeg plejer at få om vinteren

E Edward
Bekræftet køb

Meget bedre end hydrocortison creme

F Frederikke
Bekræftet køb

Virker godt!

M Matilde
Bekræftet køb

Mit udslæt gik helt væk, så jeg er meget tilfreds!

C Carl
Bekræftet køb

Virker på både udslæt og eksem. Både min mand og jeg har brugt den.

M Maj
Bekræftet køb

Rigtig gode produkter faktisk!

A Agnete

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide