emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Spectral.CSF

60ml Topisk behandling | Hårtabsbehandling

DS Laboratories

349 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Så er det slut med at have dårlige hårdage! Spectral.CSF kan være den perfekte løsning for kvinder med tyndt hår. Hvis du er bekymret for skrøbelige, tynde hår, så vil Spectral.CSF til tyndt hår være lige noget for dig. Denne unikke formel stimulerer hårfolliklerne aggressivt og den er samtidigt en let formel, så den ikke virker tæt i opbygning; så du kan forbedre tætheden og tilstanden af dit hår, uden at det kommer til at virke tungt og pjasket.

 • Kraftig videnskabelig formel, som specifikt tackler kvindelig
 • Spectral.CSF til tyndt hår, hjælper kvinder med at vokse tykkere, længere og stærkere hår
 • Arbejder med kvinders hårlængde og hårfolliklernes sundhed
 • Kan anvendes på både rent og snavset hår, samt sammen med styling produkter
 • Giver essentielle stamceller til at stimulere hårsækkene, for at forhindre aldrings tegn
 • Spectral.CSF bruger den unikke Nanosome teknologi til at øge absorptionen i hovedbunden
 • Sikker og let at bruge, kun 10 sprøjt af gangen, to gange dagligt er nødvendigt, for at opnå resultater

Spectral.CSF til tyndt hår, kan med hjælp fra ny moderne teknologi, forbedre længden, styrken og tætheden af dit hår. Spectral.CSF behandler den unikke kvindelige biologi der forårsager udtynding. Uanset om du begynder at opleve udtynding i håret eller bare hader den måde, dit hår aldre, så køb din hår stimulerings løsning i dag.

Læs mere

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvad er Spectral.CSF til tyndt hår?

Det er en anti-aging terapi mod tyndere hår til kvinder. Spectral.CSF er designet til at arbejde med kvinders hormonudsving, hårlængde og hårsækkenes biologi, for at bidrage til at gøre hårets udseende tykkere og derfor kan den give den bedste behandling af tyndt hår. Spectral.CSF indeholder ikke blot næringsstoffer til at understøtte hårets og hovedbundens sundhed. Dets ingredienser har også vist sig at være specielt effektive hos kvinder, samtidigt vil det måske glæde dig at høre at Spectral.CSF er brugervenligt, så kan du også bruge den sammen med eventuelle stylingprodukter.

Hvordan virker Spectral.CSF til tyndt hår?

Sammenlignet med mandlig udtynding og skaldethed, som har tendens til at ske på toppen af hovedet og omkring hårgrænsen. Så har kvindelig udtynding tendens til at diffundere på hele hovedet. Derfor kan Spectral.CSF til tyndt hår anvendes på hele hovedet, og giver derved den tætteste og bedste behandling af tyndt hår til kvinder. Denne særlige hårtabsformel overvinder også udtynding ved at anvende plantebaserede stamceller. Disse har mange lignende egenskaber og plasticitet som humane celler har, hvilke har til formål at forhindre aldrings tegn på hovedbunden. Spectral.CSF til tyndt hår arbejder for at forbedre hormonal signatur og udsving i en kvindes hovedbund. Folliklens størrelse bliver også dramatisk styrkt, hvilket kunne føre til at håret får en længere livscyklus. Det er meget normalt at aldrende kvinder, på naturligvis mister en masse vigtige vitaminer og mineraler i hovedbunden; som kan have en afsmittende effekt på dit hårs sundhed. Derfor nærer Spectral.CSFs formel også din hovedbund, med vigtige mineraler og vitaminer til at revitalisere hårsækkene og potentielt vække dem til at producere tykkere hårstrå.

Hvorfor skulle jeg købe Spectral.CSF til tyndt hår?

For kvinder, hvis hår er tyndt, knækker let eller gør man ser gammel ud, ville denne revolutionerende formel kunne styrke dit hår, uden at dit hårs tekstur bliver tykt og pjasket. I modsætning til mange andre hårtabsprodukter tilgængelige, så indeholder Spectral.CSF kun de vigtigste forbindelser, der viser sig at være mest effektiv mod kvindeligt hårtab. For at give denne behandling af tyndt hår, benytter Spectral.CSF den unikke og revolutionerende Nanosome teknologi. Det betyder, at ingredienserne er indkapslet under transporten til hovedbunden, hvilket øger deres virkninger og gør så de holder længere, så du hurtigere kan opleve et tykkere og sundere hår.

Resultaterne

Så snart du anvender Spectral.CSF til tyndt hår, vil Nanosome teknologien vil begynde at komme på arbejde. Over tid, med kontinuerligt samt regelmæssigt brug, så bør du virkelig begynde at se betydelige resultater. Dit hår bør virke sundere og tykkere. Så du kan nyde at have gode hårdage, hver dag, uanset din alder.

Hvordan bruger man Spectral.CSF til tyndt hår?

Du skal blot anvende 10 sprøjt, to gange om dagen, af Spectral.CSF. Gnid væsken jævnt over hovedbunden, husk altid at vaske dine hænder med vand og sæbe efter brug. Du behøver ikke at skylle formlen ud, efter at den er blevet påført. Det er vigtigt, at du bruger Spectral.CSF regelmæssigt og fortsætter med at bruge det, for at undgå overdreven udgydelse af hår.

Er der nogen bivirkninger?

Da Spectral.CSF til tyndt hår, kun benytter naturlige ingredienser, så er den sikker at bruge til behandling af de omtalte områder. Sørg altid for at benytte produktet, som det er anvist og ikke overstig den anbefalede dosis for at give den bedste behandling af tyndt hår. Spectral.CSF bør ikke anvendes hvis du er gravid. Sørg altid for at kontrollere ingredienserne før brug, for at sikre at du ikke er allergisk over for noget af indeholdet.