Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Spectral.CSF

60 ml Spray | Genopfriskende hårsystem for kvinder

Hår er virkelig en kvindes krone på værket - så for nogle af os, kan det være en deprimerende udvikling, når det udtyndes! På samme tid kan vi være utilfredse med tilbud, som tenderer mod overfladiske effekter. Så du målrettet kan ramme de områder, hvorfra dine bekymringer opstår, har DS Laboratories mesterligt blandet Spectral.CSF formuleringen.

  • For at puste nyt liv, styrke og beskytte håret
  • Ideelt formuleret til mænd og kvinder
  • Med det innovative Aminexil™ kompleks
  • Stimulerer L-arginin aminosyre
  • Beriget med Ginseng og Aloe Vera
  • Brug to gange dagligt med spray eller dropper.

Der kan være alle antal medvirkende faktorer i årsagen til at kvinder får tyndt hår, lige fra hormonelle ændringer til alder og stress. Hvad hver medvirkende årsag er mest tilbøjelige til at forlade, er imidlertid en følelse af nedsat selvværd og usikkerhed. Sådan behøver du ikke føle længere, og nu kan du gøre noget ved det. Spectral.CSF indeholder et perfekt afbalanceret kompleks af faktorer.

  • Klinisk bevist
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Uden parabener
  • SLS-fri
289
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Kronen på værket

Håret er en af en kvindes vigtigste aktiver - lige fra magasiner til film kan vi se stjerner med saftigt og voluminøst hår. Så når vores eget hår har et livløst udseende, kan vi få en manglende selvtillid. Trods det enorme antal af produkter til rådighed, som er specifikt rettet mod mænd, er der relativt få, der har til formål at imødekomme kvinders behov. Dem som findes halter efter i forhold til teknologi, og i stedet synes det blot at behandle håret overfladisk. Ville det ikke være dejligt at finde et produkt, som var specielt designet til kvinders hår, og som kunne anvendes, præcist hvor det er nødvendigt?

Nanosome teknologi

For at forstærke hovedbunden skal diverse faktorer blive absorberet i optimale koncentrationer, konsekvent og dybt, hvor det er placeret i den nødvendige periode. Nanosome indkapsler de rene aktive ingredienser i liposomale mikrokugler. Den særlige blanding af disse, som er lavet af fosfolipid dobbeltlag, er beregnet til at ligne den menneskelige hovedbund. Nanosome teknologien sigter mod at trænge dybt ind i hovedbunden, efterfulgt af en gradvis frigivelse af ingredienser.

Spectral.CSF

Hvis nogen ved, hvor vigtigt hår er for vores selvtillid, især hos kvinder, så er det DS Laboratories! For at opfylde dine unikke behov udformede de Spectral.CSF formularen med ekstraordinær pleje, hvor du har valt hver faktor med præcision. Med en kombineret flaske og sprøjte kan du tilpasse dens anvendelse til dine særlige behov. Samlet set agter Spectral.CSF at styrke, genopfriske og beskytte.

Styrke
Styrke

Det er afgørende at styrke og give elasticitet i håret. Det patenterede diaminopyrimidin oxid Aminexil™ bruges rundt om i verden til at bekymre sig om udtyndende hår. Panax ginseng bruges til at genoplive hver hårlok.

Genopfriske
Genopfriske

Et peptid, hvis sammensætning indeholder leucin, glutaminsyre, glutamin, lysin og threonin, octapeptid-2 bruges til at opretholde et flot look. L-arginin konverterer til nitrogenoxid for cirkulationen, der bruges til at stimulere hovedbunden.

Beskytte
Beskytte

Malus domestica, en liposomal ekstrakt af æble stamceller, der bruges til at beskytte mod aldring og miljømæssige stressfaktorer, kan det svække håret. Kobber bidrager til både beskyttelse fra oxidativt stress og pigmentering af normalt hår.

Komplette ingredienser

Vand, propylenglykol, glykolsyre, mælkesyre, adenosin, Hydroxyethylcellulose, Aloe barbadensis blade juice, Phenoxyethanol, Polysorbat 20, Caprylyl glycol, Malus domestica frugt celle kultur ekstrakt, Diaminopyrimidine oxid, duft (parfum ), Panax ginseng ekstrakt, hexamidin diisethionate, kobber tri-peptid-1, Glycerin, xanthangummi, Acetyl tyrosin, arginin, zink gluconat, Lecithin, propandiol, Glycine soja (sojaolie) olie, Octapeptide-2, dinatrium EDTA.

Brugsanvisning

Spectral.CSF er sikker på at blive en tilfredsstillende tilføjelse til din daglige hårplejerutine. To gange hver dag skal du bruge 1 ml med dropperen eller 10 pumper af spray, direkte på det pågældende område. Masser væsken jævnt i hele området, og skyl ikke væk. Selv om det er bedst egnet til et rent og produktfrit hår, bør det anvendes konsekvent i begge tilfælde.

Vejledning

Selvom hvert DS Laboratories produkt er lavet med et drive mod det bedste, er det værd at overveje et par ting. Brug et øjeblik på at gennemlæse alle ingredienserne for begge produkter i tilfælde af en personlig allergi. Hvis du har nogen specifikke hudbekymringer, især enhver forbindelse til din hovedbund, skal du kontakte din læge før du bruger det.

Læs mere
Spectral.CSF 60 ml Spray | Genopfriskende hårsystem for kvinder

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

66.67% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg kan varmt anbefale dette produkt, jeg har netop bestilt min 3. omgang og jeg kan tydeligt se forbedringerne! nu ser jeg bare frem til at modtage denne omgang, så jeg kan fortsætte kuren.

P Pernille fra NJ
Bekræftet køb

Endelig et produkt der holder hvad det lover

B Brian
Bekræftet køb

Lidt dyr, men virker, Den er det værd

N Noah
Bekræftet køb

Virker rigtig godt

D Denni
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter