Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

U-Visage Cream & Device Combo

2 Part Kombo

Oversigt

At have ung hud har altid været et skønhedsmærke! Aktive ingredienser og nyskabende teknologi gør U-Visage Cream & Device Combo et vigtigt skridt i at målrette tegn på aldring og øge hudens elasticitet. Du kan arbejde hen imod yngre hud med denne netop formulerede U-Visage Cream & Device Combo. Brug dagligt på ansigt og hals for at give din hud den pleje, den fortjener! U-Visage har et moderne design, er let at bruge og er ergonomisk konstrueret til at passe til ansigts- og nakkeområder.

  • At målrette tegn på aldring
  • Ansigt & Hals Pleje Kombo
  • Toner og forbedrer elasticiteten
  • Hydrerer og beskytter huden
  • Massager har 3 tilstande
  • Cream bruger Bio-Marine Collagen
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist

Hjemme Anti-Aging Innovation

Når du bliver ældre, mister huden elasticitet. Selvom der er mange måder at løse dette på, mangler de fleste af os ønsket eller ressourcer til at investere i invasive procedurer! Hjemme har anti-aging eller konturering vist sig som en behagelig og nem mulighed i dette område. Disse kan give en mild, men kraftig stimulering til at hjælpe tone hud og ansigtsmuskler. Når den bruges sammen med en creme, letter den bedre penetration af cremen til de nederste lag af huden. Kontureringen hjælper dig således med at finde en smidig, tonet og glat hud, som kan hjælpe med at reducere rynker og fremme en lysere hud.

U-Visage Cream & Device Combo

Hvis du vil bringe dit ansigts største skønhed, karisma og tiltrækningskraft tilbage fra hjemmet, så kig ikke længere! Denne produkt duo arbejder i kraftig harmoni, så du kan tage magtfulde trin for at genoprette din tillid til dine egne udtryk. U-Visage er sikker på at blive en daglig nødvendighed - og en fornøjelse!

Creme
Creme

Rig på aktive ingredienser, hvor især to spiller en afgørende rolle i cremen! Bio-Marine Kollagen topper huden op med dette essentielle protein, inkluderet for at give liv og opfriske ansigtets hud. Bio-Marine Elastin er indregnet i, aspireret til at genoprette hudens elasticitet. Lys og let absorberet, er det perfekt til at håndtere fine linjer og rynker. U-Visage Cream er formuleret til at revitalisere huden og give den en sund, strålende glød.

Enhed
Enhed

Med tre tilstande fungerer U-Visage-enheden for at give en beroligende, men stimulerende massage til at give forsigtigt motion og styrke din profil. Med et let, men elegant design, søger dets mikrovibrationer og varmesystemer at forynge huden hver dag. Disse trænger gennem huden for at stimulere og forfriskende, harmonisere med cremen. Det giver dig mulighed for at nyde premium, professionel kvalitetspleje.

Creme Ingredienser

Aqua, Cocoglycerides, Dicaprylyl Carbonate, Squalane, Soluble Collagen, Cetearyl Alcohol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Methylpropanediol, Salvia Hispanica Seed Oil, Propylene Glycol, Magnesium Aluminium Silicate, Palmitic/Stearic Triglyceride, Cetearyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Alcohol, Hydrolyzed Elastin, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Hesperidin Methyl Chalcone, Phenylpropanol, Parfum, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Arnica Montana Flower Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Malva Sylvestris Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Sorbic Acid, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene.

Sådan bruger du U-Visage Cream & Device

Creme: Rens din hud grundigt før du anvender cremen. Påfør det i et jævnt lag på ansigt og hals, helst om aftenen, ved forsigtigt at massere i cirkulærer bevægelser med dine fingerspidser.

Enhed:

Trin 1: Påfør U-Visage Cream jævnt, inden du begynder at bruge enheden. Du kan springe over dette trin og bruge enheden på huden uden cremen også.

Trin 2: Udfør top-down bevægelser på dit ansigt med enheden i halvfems sekunder, der dækker hele ansigtet.

Trin 3: Fortsæt de samme trin på nakken i tres sekunder.

Hvad skal man overveje, når man bruger U-Visage Cream & Device:

Det anbefales, at du følger instruktionerne og læser de fulde ingredienser, inden du bruger både cremen og enheden. For at få mest muligt ud af produkterne anbefaler vi at bruge cremen i kombination med U-Visage-enheden. Vi anbefaler ikke at bruge denne enhed på hud, der er alvorligt beskadiget, genopstår efter operation eller har infektion.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(26)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

94.67% baseret på 29 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fungerer fint på min hud

H Hannah
Bekræftet køb

En er mine favorit ansigtscremer.

J Julie
Bekræftet køb

Bruger den her næsten hver dag, og vil ikke være foruden den

I Ingrid
Bekræftet køb

It works great on my dry skin

H Hannah
Bekræftet køb

Simply one of the best face creams I've used! Surpasses many products at several times higher prices!

M Marbie
Bekræftet køb

I use this product regularly and I love it. Moisturises the skin perfectly and provides a soft and radiant skin.

E Emillie
Bekræftet køb

Es funktioniert auf meiner trockenen Haut einwandfrei

H Hannah
Bekræftet køb

Einfach eine der besten Gesichtscremes, die ich je benutzt habe! Übertrifft viele Produkte zu mehrfach höheren Preisen!

M Marbie
Bekræftet køb

Ich benutze dieses Produkt regelmäßig und ich liebe es. Befeuchtet die Haut perfekt und sorgt für eine weiche und strahlende Haut.

E Emillie
Bekræftet køb

Me funciona bastante bien en mi piel

J Jana

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide