emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Ultra Hair Away

120ml Spray | Spray mod uønsket hår
409 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Ultra Hair Away er en tidsbesparende og enkel måde at reducere, både uønsket hårvækst samt hårets synlighed på, uden at du skal bruge en masse penge og tid på det. Denne effektive løsning kan anvendes på hele kroppen og ansigtet til at begrænse hurtigt voksende hårvækst. Ved at bremse denne uønsket hårvækst, begrænser du også hyppigheden af barbering, voksbehandling eller anden hårfjerningsbehandling. Foruden at spare en masse tid, kan du også spare en masse penge ved at foretage behandling hjemmefra i stedet for at gå hos en professionel salon.

 • Smertefri og naturlig formelt
 • Kunder oplever ingen genvækst i op til 42 dage
 • Kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet
 • Velegnet til mænd og kvinder
 • Designet til at hæmme uønsket hårvækst
 • Kunder oplever ingen genvækst i op til 42 dage
 • Klar, lugtfri og ikke-fedtende
 • Kan hjælpe mod indgroede hår
 • Fugtgivende og hurtigt absorberende

Ultra Hair Away Spray er en revolutionerende løsning, som du kan sprøjte på direkte efter hårfjerningen og vil således hjælpe med at bremse den hurtige genvækst. De fleste mennesker oplever genvækst allerede inden for et par dage efter barberingen, men med denne hårbremsende spray, har kunder oplevet, at uønsket hår har været bremset i ugevis. Ved regelmæssig brug kan Ultra Hair Away hæmme din hårvækst og endda være permanent hårvækst udviklende.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Ultra Hair Away Spray?

De mest populære metoder til hårfjerning, forbindes af de fleste mennesker med en betydelig tidsrøver, smerte og irritation. Med disse problematikker i baghovedet, tilbyder producenten af Ultra Hair Away dig en formel, der ikke kun er omkostningseffektiv, men som også kan tilbyde en permanent løsning. Denne hårbremsende spray kan takle uønsket hårvækst på både krop og ansigt, så du altid fremstår klar, glat og smidig. Med næsten 10 års biologisk forskning på CV’et, er denne spray skabt med anvendelse af de mest optimale ingredienser i ønske om at fjerne uønsket hårvækst effektivt.

Det tager kun få minutter at bruge Ultra Hair Away og disse er givet godt ud, da sprayen kan hjælpe med at gøre håret tyndere, lysere og mindre synligt. Regelmæssig brug af produktet har også hjulpet både mænd og kvinder med, at undgå hårvæksten permanent i de områder de ønsker.

Hvordan fungerer det?

Ultra Hair Away Spray er lavet af naturlige plante-enzymer, som er kendt for at mætte og træge hårsækkene. Den primære funktion ved denne indtrængen på hårsækkene, er at deaktivere de celler, der er ansvarlige for din uønsket hårvækst. Ultra Hair Away aktive formular kan også ændre strukturen på dine hårsække, så de nye hår der vokser ud er fine og lette, og derfor langt mindre synligt end håret før. Derfor er denne spray også ideel til personer som er plaget af indgroet hår. Ultra Hair Away Spray er designet til at være stedspecifik. Det betyder at du kan målrette små og specifikke områder på din krop eller ansigt, hvor det normalvis kan være svært at ramme. Dette kan blandt andet være området mellem dine øjenbryn eller på overlæben.

Ultra Hair Away Spray fungerer på samme måde som din naturlige hårbramsende proces, men gør dig i stand til, selv at kunne bestemme hvilket område du ønsker at bremse din hårvækst i. Den naturlige hårbremsende effekt forårsager, at hårsækkene skrumper og nye hår bliver meget tyndere end de foregående. Regelmæssig anvendelse af Ultra Hair Away Spray er kendt for at gøre det samme som denne proces, så du kan slippe af med din uønsket hårvækst effektiv og naturligt.

Er Ultra Hair Away Spray god til mig?

Hvis du lider af hårvækst på lidt pinlige steder eller hvis du blot ønsker at bremse væksten mellem hver enkelt hårfjerningsbehandling, så er Ultra Hair Away Spray helt sikkert noget for dig. Denne spray er velegnet til både mænd og kvinder og efterlader din hud glattere og smidig i længere tid.

For kvinder er de meste almindelige problemområder:

 • Ben
 • Armhuler
 • Bikini-linje
 • Ansigtet

For mænd, 1 ud af 3 mænd har problemer med deres kropslige hår, er de mest almindelige problemområder:

 • Ryg
 • Bryst
 • Skuldre

Ikke alene kan regelmæssigt brug af Ultra Hair Away Spray reducere tiden du anvender på din barbering, men også de omkostninger som er forbundet med disse behandlinger. Ligeledes skal du ikke bekymre dig over bivirkninger forbundet med produktet. Ultra Hair Away Spray er udelukkende lavet af naturlige ingredienser, så du får en effektiv men skånsom løsning mod din uønsket hårvækst.

Hvordan skal jeg bruge Ultra Hair Away Spray?

Anvisningerne er enkle i forhold til andre hårfjerningsmetoder på markedet. Du skal ganske simpelt sprøjte Ultra Hair Away over de ønskede områder og blidt massage med fingrene, indtil det er helt absorberet. Sprayen er ikke beregnet til at blive skyllet af, og de bedste resultater opnås, hvis du først fjerner håret fra det ønskede område. Du skal altså blot rengøre området med en klud og spraye Ultra Hair Away på. I løbet af den første uge skal du spraye 2 gange om dagen, og derefter reducere behandlingen til én gang dagligt indtil de ønskede resultater er opnået. Da nogle af hårsække vil være i den hvilende fase, er det nødvendigt at forsætte noget tid, så alle dine uønsket hår kan blive påvirket af Ultra Hair Away.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Resultaterne af Ultra Hair Away adskiller sig positivt fra andre produkter hvad angår tid og effektivitet. Resultatets hurtighed afhænger af tre hovedfaktorer:

 • Hvor tyk og grov dit hår er
 • Tilstanden af dit hår og hud
 • Dit hårs vækstcyklus

De fleste brugere af Ultra Hair Away Spray oplever gennemsnitligt en synlig forskel inden for de første par måneder, mens de langsigtede fordele kan tage lidt længere tid. Det er vigtigt at fortsætte med at bruge sprayen, som anvist, for at opnå de bedste resultater.

Hvor længe skal en flaske vare?

Længden af en Ultra Hair Away Spray varighed afhænger af, hvilken del af kroppen du anvender produktet på. Den typiske varighed ligger på:

 • 7-8 uger på små områder, såsom ansigt / overlæben
 • 3-4 uger på mellemstore områder, såsom ben og bryst
 • 1 uge på hele din krop

Hvad er ingredienserne?

Denne spray tilbyder en aktiv kombination af biologiske planteenzymer og andre naturlige midler. De aktive ingredienserne er vand, frugt derivater, polypropylen glycol, glycerol, disaccharide, urea, dithiothreitol, EDTA, methylparabene og propylparabene.

Er der nogen bivirkninger?

Ultra Hair Away Spray er en helt naturlig formel og der er derfor ingen kendte bivirkninger forbundet med anvendelse af produktet. Vi anbefaler altid, at du kontrollere ingredienslisten for at sikre dig, at du ikke er allergisk overfor nogle af dem. Du kan eventuelt foretage en test på et lille område. Hvis der opstår rødhed, kløe eller irritation, skal du ikke bruge Ultra Hair Away. Det er også vigtigt, at du ikke benytter sprayen på skadet hud.