emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors Vein Away Plus

100ml Creme | Creme mod karsprængninger

Skin Doctors

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Har du karsprænginger på kroppen du godt gad at være foruden? Skin Doctors Vein Away Plus kan hjælpe med at reducere uønskede karsprængninger. Karsprængninger kendes også som edderkoppeben og er små, tynde vener som ligger lige under hudens overflade, og viser sig ofte i forskellige mønstre. Ikke blot kan du få reduceret synligheden af dine karsprænginger, du kan også gøre det hurtigt, nemt og sikkert.

 • Fjerner karsprængninger og bristede blodkar
 • Naturligt alternativ til laserbehandling eller kirurgi
 • Kunder tilbagemelder synlige resultater på kun få uger
 • Ufarligt og smertefrit
 • Forbedrer effekten af den potente C
 • Kan bruges både til krop og ansigt
 • Indeholder stærke antioxidanter og hud udjævnings ingredienser, såsom æble ekstrakt
 • Ingen bivirkninger

Karsprængninger er uønskede skønhedsfejl, som er relativt ufarlige. Skin Doctors Vein Away Plus er en topisk creme, der kan mindske forekomsten af karsprængninger, bristede blodkar og kapillærer. Vein Away Plus trænger ind i huden og reparere de kapillærer som er sprængt og langsomt vil du opleve at den røde farve fra karsprængningerne blegner.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 100 ml

Hvad er Vein Away Plus:

Skin Doctors Vein Away Plus er en topisk creme, der kan afhjælpe bristede blodkar og kapillærer inden for kun få uger. Den transdermale applikation gør det muligt for cremen at trænge ind i det epidermale hudlag, og reparere kapillærerne, der hvor de er sprængt. Med tiden vil de røde karsprængninger under hudens overflade blegnes og forsvinde helt. Vein Away Plus bør anvendes på varm, fugtig hud, det anbefales derfor at den anvendes umiddelbart efter badet. Cremen har en lækker, fugtgivende konsistens og masseres nemt ind i huden uden at efterlade overskydende creme.

Karsprængninger:

Karsprængninger kendes også som 'telangiectasia', blodsprængninger, edderkoppeben, ødelagte kapillarer, osv. Det er små, tynde vener som ligger lige under hudens overflade, og viser sig ofte i et bestemt mønster. Vein Away kan hjælpe med at reducere karsprængninger som ofte viser sig i ét af følgende 3 forskellige mønstre:

 • Et edderkoppelignende mønster, hvor venerne stråler udad
 • Et trælignende mønster
 • Tynde, separate linjer

Hvordan virker Skin Doctors Vein Away Plus?

Vein Away Plus er sikker at anvende på hvilken som helst del af din krop, også ansigtet og næsen. Påfør cremen på fugtig hud, da dette hjælper med til at åbne hudens porer, som derigennem sikrer maksimal absorbering. Massér cremen ind i huden med let hånd for at opnå de bedste resultater. Husk at påføre cremen regelmæssigt, og i rigelige mængder for at opnå det ønskede resultat.

Vein Away Plus virker i to stadier:

 1. Først trænger de aktive, naturlige ingredienser i Vein Away Plus ind igennem hudens epidermale lag ind til de ødelagte kapillærer, og hjælper med at reparere de ødelagte kapillærvægge.
 2. Derefter er de traditionelle, naturlige olier i Vein Away Plus medvirkende til at vedligeholde venernes sundhed og elasticitet, samt opløse koaguleret blod i de omgivende kapillærer. Det er en tidskrævende proces, så du kan ikke forvente at se mirakler i løbet af en enkelt nat, men de fleste kan se en forskel efter et par dages anvendelse. Når dine karsprængninger er helt forsvundet, bør du fortsætte med at anvende Vein Away Plus for at undgå at de vender tilbage.

Hvor lang tid går der før Skin Doctors Vein Away Plus viser resultater?

Vein Away Plus sælges i krukker med 100 ml og behandlingen kræver en god portion vedholdenhed. Vein Away Plus reducerer karsprængninger, men resultaterne kan variere fra person til person på ethvert stadie af behandlingsforløbet. Eftersom enhver person har sin egen, unikke fysiologi kan resultaterne variere, som oftest grundet forskelle i: karsprængningernes omfang, hudens tykkelse og pH balance/hudtype.

For de fleste vil regelmæssigt brug af Vein Away Plus to gange om dagen give de ønskede resultater indenfor de første par måneder. Vær at bemærke er dog, at resultaterne vil varierer fra person til person, afhængig af udgangspunkt samt kroppen optagen af Vein Away Plus.

Ingredienser - Skin Doctors Vein Away Plus:

Phytotonine Indeholder ekstrakter af arnika, cypres og amerikanske Polygonatum multiflorum. Rigt indhold af flavonoider, saponosider teh procyanidols, hvilket styrker de kapillære vægge. Studier viser, at ved tre ugers daglig behandling med phytotonin er du i stand til at reducere rødme med 24% og strømmen af blod med 25%. Dette kan reducere forekomsten af rødme og sprængte blodkar.
Aloe vera gel Udvundet fra aloe vera planten. Aloe Vera trænger dybt ned i hudens lag og bringer næringsstoffer og fugt til nydannede hudceller. Dette modvirker tab af kollagen og elastin i huden.
C-vitamin Topisk påførsel direkte på huden medfører hurtig absorbering, hvilket naturligt øger effekten af bioflavonoider og stimulerer produktionen af kollagen i huden. C-vitamin er, med sin høje koncentration af antioxidanter, en kraftfuld beskyttelse mod frie radikaler.

Naturligt og Sikkert

Der er ingen kendte bivirkninger ved Vein Away Plus, men det er altid en god ide at udføre en allergitest inden brug. Påfør cremen på et lille hudområde og vent 24 timer før du påbegynder den egentlige behandling. Derved udelukker du risikoen for allergiske reaktioner.

Vein Away Plus må ikke anvendes, hvis du tager blodfortyndende medicin. Desuden bør cremen ikke påføres på slimhinder eller skadet hud.

Bemærk venligst:

 • Undgå kontakt med øjnene
 • Undgå indtagelse
 • Kun til udvortes brug