Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

2 Års Garanti

Circulationstræner

Apparat | Støtte til blodcirkulationen i fødder & ben

Oversigt

Sund og god blodcirkulation er særdeles vigtigt for både dit velvære og din krop, og det er derfor vigtigt at prioritere at pleje din krop og give den de bedste forudsætninger for godt blodomløb. Denne letanvendelige Cirkulationstræner er derfor designet til at hjælpe dig pleje din blodcirkulation, så både ilt og næringsstoffer bliver transporteret rundt i hele din krop. Cirkulationstrænere udnytter den innovative EXOpulse-teknologi, der gennem stimulering af musklerne i fødder og ben kan hjælpe med at fremme blodcirkulationen.

  • Bidrager til at fremme blodcirkulation i fødder og ben*
  • Elektroder medfølger til at stimulere andre områder af kroppen
  • Blot 30 minutters brug dagligt
  • Inkluderer fjernbetjening og taske til opbevaring
  • 2 års garanti inkluderet og købes uden recept
  • CE-certificeret

Vigtigheden af blodcirkulation

Det er essentielt for kroppen, at du har et normalt og sundt blodomløb, da dette er afgørende for flere forskellige helbredsfaktorer. Blandt de vigtigste er transport af ilt og næringsstoffer til hele kroppen, som er afgørende for at du kan bruge din krop uden gener og at muskler, led og andre dele af kroppen får den energi de har brug for.

Dårlig blodcirkulation kan derfor have mange konsekvenser, som kan manifesterer sig på flere forskellige måder. Blandt disse symptomer på dårlig blodcirkulation er en oplevels af trætte og ømme ben, smerter i muskler og led, og hævelser særligt i fødderne. Det er ofte fødder og ben der rammes, da disse fungerer som ‘et andet hjerte’, fordi de er essentielle for at blodet bliver pumpet tilbage til hjertet - og det kan altså forårsage en række problemer for dig og din krop. Der er ikke blot én ting, der forårsager dårlig blodcirkulation, men en række af faktorer der kan medvirke til at det udvikles. Ligeledes kan dårlig blodcirkulation ramme ethvert individ i enhver alder, selvom ældre er mere tilbøjelige til at opleve det. Blandt de vigtigste faktorer, der kan påvirke din blodcirkulation, er helbredsproblemer (for eksempel diabetes eller forhøjet blodtryk), alder og livsstil (både kost og motion). Det kan måske lyde uoverskueligt, at forsøge at fremme blodcirkulationen, men det er råd at hente og fokus på en sund blodcirkulation er essentiel for dit mentale velvære og din fysiske trivsel.

Hvad er Cirkulationstræneren?

De individer der til daglig oplever dårlig blodcirkulation vil ofte gerne undgå unødvendige, dyre eller smertefulde løsninger til at hjælpe dem - netop derfor har ShytoBuy en ideel løsning, der er både letanvendelig, praktisk og smertefri. Vores cirkulationstræner er et apparat, der er designet til at du hjemmefra kan pleje din krop og komme dårligt blodcirkulation til livs - du behøver derfor ikke lægge hele dit liv om, men kan med denne hjælpe med at pleje din krop hjemmefra. Som en bonus kan den købes uden recept, så du slipper for at skulle i kontakt med en læge.

Cirkulationstræneren er designet med EXOpulse teknologi, der netop er målrettet at fremme cirkulation i ben og fødder, som oftest er ramt af symptomer. For at gøre den mere alsidig indeholder den også elektroder, der kan anvendes på andre områder af kroppen, så du selv er herre over hvor du ved hjælp af puls teknologien vil bidrage til at fremme blodomløbet.

EXOpulse Teknologi

Cirkulationstræneren gør brug af den nævnte innovative EXOpulse teknologi, som er en puls teknologi der gør brug af milde, terapeutiske og regulerende elektriske impulser. Disse impulser sendes igennem fodpuderne, eller hvorend du bruger elektrodepuderne, og hjælper musklerne med af strammes op og derefter slappe af. Netop dette bidrager til at fremme en bedre blodcirkulation, og hjælper med at sikre at næringsstoffer og ilt transporteres rundt i kroppen. Denne teknologi er sikker at bruge, og anvendes da den kan være effektiv til at fremme et godt blodomløb.

Hvorfor vælge cirkulationstræneren?

Din Cirkulationstræner

Guide til anvendelse

Brug af maskinen

1. Trin

Sæt strømkablet i stikkontakten, og tilslut den til din cirkulationstræner

2. Trin

Sæt dig godt til rette med benene på fodpuderne, og sørg for at dine knæ er i en 90’ vinkel.

3. Trin

Tænd maskineen ved at trykke på tænd knappen, enten på maskinen eller fjernbetjeningen.

4. Trin

Øg eller sænk intensiteten med +/- knappen indtil du føler eller ser dine muskler stramme op og slappe af.

Cirkulationstrænere er indstillet til at vise 30 minutter og intensitet niveau 0 når den tændes, men du kan justere både tid og intensitet ved brug af +/- knappen på selve cirkulationstræneren eller på fjernbetjeningen. Vær særligt opmærksom på, at forskellige individer kan klare forskellig intensitet, og det er derfor vigtigt at du mærker efter, hvad der er bedst for dig. Dette princip gælder ligeledes tiden du bruger maskinen, så sørg for altid at tilpasse den til dine unikke behov. Apparatet vil automatisk slukke efter de 30 minutter er gået.

Korrekt brug af elektrodepuderne

1. Trin

Tjek at apparatet er slukket inden du begynder at finde elektroderne frem. Tilslut dem til apparatet, i mens at det stadig er slukket. Fjern herefter den beskyttende plastik fra elektrodepuderne (undgå at ødelægge plastikken) og påfør dem forsigtigt huden, hvor du ønsker at stimulere blodcirkulationen.

2. Trin

Nu kan du tænde for apparatet. Kontroller at intensitet og tid er indstillet, som du gerne vil have det, ved brug af +/- knapperne. Når den valgte tid er udløbet, vil maskinen slukke af sig selv

3. Trin

Når maskinen igen er slukket skal for forsigtet fjerne elektrodepuderne fra huden igen. Undgå at hive i ledningen, da dette kan skade dem. Placer herefter puderne på plastik beskyttelsen igen, så de er klar til næste gang.

Elektrodepuderne er designet til at blive anvendt på kropsdele såsom skuldre, ryg eller arme. Elektrodepuderne kan anvendes separat eller sammen med fodpuderne, afhængigt af hvad du ønsker. Før du bruger dem skal du sikre at huden er ren, tør og ubeskadiget, der hvor du vil påføre dem. Før du bruger cirkulationstræneren første gang anbefaler vi på det kraftigste at du læser hele brugsanvisningen grundigt.

Tips til optimale resultater

Vi anbefaler at du anvender en balsam på fødderne og sørger for at være hydreret, for at få optimalt udbytte af cirkulationstrænere. Samtidig skal du sikre at huden er tør, blød og ubeskadiget, der hvor du vil anvende elektroderne.

Cirkulationstræneren er ikke et massageapparat og den er ikke designet til at vibrere, men sender impulser ved hjælp af EXOpulse teknologien. Disse impulser er en strøm, der stimulerer nerverne i fodsålen (eller hvor du har påført elektroderne) så musklerne stimuleres igennem sammentrækninger og bidrager til at fremme blodcirkulationen. Impulserne der sendes ud har samme intensitet i begge fødder (eller hvor du har påført elektroderne), men de kan opleves forskellige afhængigt af følsomheden, der kan variere fra f.eks. fod til fod. Det kan derfor føles som om en fod får højere intensitet impulser end den anden, men vi understreger at dette ikke er tilfældet.

Såfremt du har spørgsmål om enten brug eller virkning af apparatet, er der en udførlig brugsanvisning med instruktioner og fakta i. Vi anbefaler at du læser den helt igennem før første brug.

Sikker at bruge

Cirkulationstræneren er grundigt testet og den har modtaget CE godkendelse, hvilket gør den fuldstændigt sikker at benytte. For at du kan føle dig mere tryg, har vi ydermere givet dig en 2 års garanti på produktet.

Du behøver ikke nogen recept for at købe apparatet. Vi anbefaler at du læser brugsanvisningen grundigt igennem før brug, for at sikre at du bruger det korrekt af hensyn til din sikkerhed.

Dette apparat er ikke egnet til gravide kvinder i første trimester, individer med en pacemaker, individer med dyb venetrombose eller hjerteproblemer, individer med epilepsi eller individer med åreknuder. Hvis du har andre helbredsmæssige udfordringer og er i tvivl om brugen af dette apparat, anbefaler vi kraftigt er du taler med din læge før brug.

*Vi gør opmærksom på at dette ikke er medicinsk udstyr. Den er ikke beregnet til at helbrede eller forebygge sygdomme og sygdomstilstande.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min mand og jeg bruger begge denne cirkulationstræner og vi er meget glade for den. Den har afhjulpet smerter for os begge og vi nyder at gå lange ture.

H Hanne og Erik
Bekræftet køb

Jeg kan mærke en mærkbar forskel i mine ben, som ofte er hævede. Nu er hævelsen faldet og jeg føler mig mere smidig og frisk. 5 stjerner herfra, jeg vil anbefale den til alle.

E Ellis
Bekræftet køb

Levering var hurtig og jeg har brugt den et par gange nu. Jeg var overrasket over at jeg ikke kunne mærke så meget i starten, men så læste jeg at den ikke vibrerer. Jeg kan dog godt mærke den lidt kildrende fornemmelse af nervestimulationen. Godt produkt. Jeg håber at kunne mærke forskel i mit aktivitetsniveau snart.

J Jørgen Jensen
Bekræftet køb

Jeg vil meget gerne høre om den også hjælper på URO og KRAMPE i benene, er der nogle af jer brugere der har erfaring med dette. Jette Juelsminde

J Jette Bødker
Bekræftet køb

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Shytobay, jeg har købt denne maskine og fik jeg den dagen efter bestillingen. Jeg havde et problem med at de elektropuder ikke virkede optimal. Kontakte kundeservice og efter kort tid fik jeg et nyt sæt ledninger og elektropuder. Ja det kalder jeg service.

B Britta
Bekræftet køb

Hurtig service og levering. lidt større end jeg lige havde forventet mig, men virker eftersigende som den skal

I Inger Kathrine
Bekræftet køb

Meget god til prisen. Jeg har brugt den over 2 måneder, og kan mærke at mine krampeanfald bliver færre og færre

L Lousia
Bekræftet køb

lidt dyr men virker fin. Ingen problemer med bestilling og modtagelse

A Anne Henningsen
Bekræftet køb

Den første jeg modtog var i stykker fra fragten. Fik dog en ny hurtigt som virker godt,

D Dan
Bekræftet køb

Det var en fornøjelse at handle hos ShytoBuy. sød og venlig kundeservice og er meget hjælpsom. Produktet blev modtaget til tiden og virker som det skal

A Andrea Hjul

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide