Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

2 Års Garanti

Cirkulationstræner

Apparat | Støtte til blodcirkulation i ben og fødder

Oversigt

  • Bidrager til din blodcirkulation
  • Bidrager til at reducere smerter i fødder og ben
  • Bidrager til at reducere hævede fødder og ankler
  • Bidrager til at lindre kramper og følelsesløshed
  • 2 års garanti og 100% tilfredshedsgaranti

Nu er det slut med dårligt blodomløb, som kan føre til problemer som kolde fødder, ømme ben og lægmuskler, hævede samt urolige ben, der kan have en negativ påvirkning på livskvaliteten.

Prøv WeightWorlds cirkulationstræner, der er en ideel træningsmaskine til hjemmebrug, og som er designet til at hjælpe dig med at pleje din blodcirkulation.

Du kan bruge cirkulationstræneren, mens du sidder i en stol eller sofa, gerne mens du læser avis, en bog eller ser TV, mens træningsmaskinens milde, elektriske impulser stimulerer ben- og lægmusklerne, og blod pumpes ned i fødderne.

  • CE-certificeret

Et godt blodomløb er vigtigt for dit velvære og helbred

Det er essentielt for kroppen, at du har et normalt og sundt blodomløb, da dette er afgørende for flere forskellige helbredsfaktorer. Blandt de vigtigste er transport af ilt og næringsstoffer til hele kroppen, som er afgørende for, at du kan bruge din krop uden gener og at muskler, led og andre dele af kroppen får den energi, de har brug for.

Dårligt blodomløb kan derfor have mange konsekvenser, som kan manifeste sig på flere forskellige måder. Symptomer på dårlig blodcirkulation kan blandt andet være trætte og ømme ben, smerter i muskler og led, og hævelser særligt i fødderne. Det er ofte fødder og ben, der rammes, da disse fungerer som ‘et andet hjerte’, fordi de er essentielle for at blodet bliver pumpet tilbage til hjertet - og det kan altså forårsage en række problemer for dig og din krop. Der er ikke blot én ting, der forårsager dårlig blodcirkulation, men en række faktorer, der kan medvirke til at det. Ligeledes kan dårlig blodcirkulation ramme alle personer i alle aldre, selvom ældre er mere tilbøjelige til at opleve det. Blandt de vigtigste faktorer, der kan påvirke din blodcirkulation, er helbredsproblemer (for eksempel diabetes eller forhøjet blodtryk), alder og livsstil (både kost og motion). Det kan måske lyde uoverskueligt at forsøge at fremme blodcirkulationen, men det er råd at hente, og fokus på en sund blodcirkulation er essentielt for dit mentale velvære og din fysiske trivsel.

Hvad er en cirkulationstræner?

Hvis man til daglig kæmper med dårlig blodcirkulation, vil man gerne finde en prisvenlig og smertefri løsning på problemet. Vores cirkulationstræner er en træningsmaskine, der er designet til, at du i eget hjem kan pleje din krop og få bugt med dårlig blodcirkulation. Du behøver ikke at lægge hele dit liv om, men kan ved at bruge en cirkulationsmaskine 30 minutter om dagen få den nødvendige støtte til dine problemer.

Cirkulationstræneren er designet med EXOpulse-teknologi, der netop er målrettet at fremme cirkulation i ben og fødder, hvor man ofte oplever bivirkningerne af dårligt blodomløb. Træningsmaskinen har også flere elektroder, der kan bruges på andre områder af kroppen, så du ved hjælp af stimuleringsteknologi selv kan bestemme, hvor du gerne vil have hjælp til blodcirkulationen.

EXOpulse-teknologi

Cirkulationstræneren benytter en innovativ EXO-pulse-teknologi, der meget målrettet stimulerer muskler i ben, fødder og læggene med milde, terapeutiske og regulerende elektriske impulser. Impulserne sendes gennem træningsmaskinens fodpuder, eller hvorend du bruger elektrodepuderne, og bidrager til at trække musklerne sammen. Denne stimulering bidrager til at fremme en bedre blodcirkulation, og hjælper med at sikre, at næringsstoffer og ilt transporteres rundt i kroppen.

Hvorfor vælge en cirkulationstræner?

Det følger med, når du køber cirkulationstræneren

Sådan bruger du træningsmaskinen

1. Trin

Sæt strømkablet i stikkontakten og tilslut det til din cirkulationstræner

2. Trin

Sæt dig godt til rette med benene på fodpuderne og sørg for, at dine knæ er i en 90 graders vinkel.

3. Trin

Tænd maskineen ved at trykke på tænd-knappen, enten på selve maskinen eller fjernbetjeningen.

4. Trin

Juster intensiteten med knapperne +/-, indtil du føler eller ser, at dine muskler stimuleres.

Cirkulationstræneren er fabriksindstillet til at køre i 30 minutter på intensitetsniveau 0, når du tænder den, men du kan uden problemer indstille både tid og intensitet med +/- knappen på selve cirkulationstræneren eller på fjernbetjeningen. Vær særligt opmærksom på, at forskellige personer kan klare forskellige intensiteter, og det er derfor vigtigt, at du mærker efter, hvad der er bedst for dig. Dette princip gælder ligeledes tiden du bruger maskinen, så sørg for altid at tilpasse den til dine personlige behov. Træningsmaskinen vil automatisk slukke efter de 30 minutter brug.

Korrekt brug af elektrodepuderne

1. Trin

Sørg for at cirkulationstræneren er slukket, før du finder elektroderne. Tilslut dem til maskinen, mens den stadig er slukket. Fjern herefter den beskyttende plastik fra elektrodepuderne (undgå at ødelægge plastikken) og påfør dem forsigtigt huden, hvor du ønsker at stimulere blodcirkulationen.

2. Trin

Nu kan du tænde for maskinen. Brug +/- knapperne til at indstille intensitet og tid efter dine behov. Når den valgte tid er gået, slukker maskinen af sig selv.

3. Trin

Efter endt brug, og efter at maskinen er slukket, skal du forsigtig fjerne elektropuderne fra huden igen. Undgå at hive i ledningen, da det kan ødelægge dem. Placer herefter puderne på plastikbeskyttelsen igen, så de er klar til næste gang.

Elektrodepuderne er designet til at blive brugt skuldre, ryg eller arme. Elektrodepuderne kan bruges separat eller sammen med fodpuderne, afhængigt af dine behov. Før brug skal du sikre, at huden er ren, tør og ubeskadiget, der hvor du vil påføre dem. Før brug af cirkulationstræneren første gang anbefaler vi på det kraftigste, at du læser hele brugsanvisningen grundigt.

Gode råd til optimale resultater

Vi anbefaler, at du bruger en lotion på fødderne og sørger for at være hydreret for at få optimalt udbytte af cirkulationstræneren. Samtidig skal du sikre, at huden er tør, blød og ubeskadiget, hvor du vil anvende elektroderne.

Cirkulationstræneren er ikke et massageapparat, og er ikke designet til at vibrere, men sender impulser ved hjælp af EXOpulse-teknologi. Disse impulser er en strøm, der stimulerer nerverne i fodsålen (eller hvor du har påført elektroderne), så musklerne stimuleres igennem sammentrækninger og bidrager til at fremme blodcirkulationen. Impulserne har samme intensitet i begge fødder (eller hvor du har påført elektroderne), men de kan opleves forskellige afhængigt af følsomheden, det kan variere fra f.eks. fod til fod. Det kan derfor føles som om, at en fod får mere intensive impulser end den anden, men det er ikke tilfældet.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du bruger eller får effekt af træningsmaskinen, kan du læse den medfølgende brugsanvisning. Vi anbefaler, at du læser den, før du bruger maskinen første gang.

Sikker at bruge

Cirkulationstræneren er testet og har modtaget CE-godkendelse, og er dermed sikker at bruge. Derudover tror vi så meget på maskinen, at vi giver dig 2 års garanti på den.

Vi anbefaler, at du læser brugsanvisningen grundigt igennem før brug for at sikre, at du bruger den korrekt.

Cirkulationstræneren bør ikke bruges af gravide kvinder i første trimester, personer med pacemaker, personer med dyb venetrombose eller hjerteproblemer, personer med epilepsi eller åreknuder. Hvis du har andre sundhedsproblemer, og er i tvivl, om du bør bruge cirkulationstræneren, anbefaler vi, at du taler med egen læge før brug.

*Vores cirkulationstræner er ikke medicinsk udstyr, og er ikke beregnet til at helbrede eller forebygge sygdomme eller sygdomstilstande.

Ofte købt sammen

Cirkulationstræner
Cirkulationstræner

Apparat | Støtte til blodcirkulation i ben og fødder

1,699 kr.

+
U-Neck Massageapparat til nakken
U-Neck Massageapparat til nakken

Apparat | Lindrer spændinger i nakken

799 kr.

1 Vare

1,699 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min mand og jeg bruger begge denne cirkulationstræner og vi er meget glade for den. Den har afhjulpet smerter for os begge og vi nyder at gå lange ture.

H Hanne og Erik
Bekræftet køb

Jeg kan mærke en mærkbar forskel i mine ben, som ofte er hævede. Nu er hævelsen faldet og jeg føler mig mere smidig og frisk. 5 stjerner herfra, jeg vil anbefale den til alle.

E Ellis
Bekræftet køb

Levering var hurtig og jeg har brugt den et par gange nu. Jeg var overrasket over at jeg ikke kunne mærke så meget i starten, men så læste jeg at den ikke vibrerer. Jeg kan dog godt mærke den lidt kildrende fornemmelse af nervestimulationen. Godt produkt. Jeg håber at kunne mærke forskel i mit aktivitetsniveau snart.

J Jørgen Jensen
Bekræftet køb

Jeg vil meget gerne høre om den også hjælper på URO og KRAMPE i benene, er der nogle af jer brugere der har erfaring med dette. Jette Juelsminde

J Jette Bødker
Bekræftet køb

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Shytobay, jeg har købt denne maskine og fik jeg den dagen efter bestillingen. Jeg havde et problem med at de elektropuder ikke virkede optimal. Kontakte kundeservice og efter kort tid fik jeg et nyt sæt ledninger og elektropuder. Ja det kalder jeg service.

B Britta
Bekræftet køb

Hurtig service og levering. lidt større end jeg lige havde forventet mig, men virker eftersigende som den skal

I Inger Kathrine
Bekræftet køb

Meget god til prisen. Jeg har brugt den over 2 måneder, og kan mærke at mine krampeanfald bliver færre og færre

L Lousia
Bekræftet køb

lidt dyr men virker fin. Ingen problemer med bestilling og modtagelse

A Anne Henningsen
Bekræftet køb

Den første jeg modtog var i stykker fra fragten. Fik dog en ny hurtigt som virker godt,

D Dan
Bekræftet køb

Det var en fornøjelse at handle hos ShytoBuy. sød og venlig kundeservice og er meget hjælpsom. Produktet blev modtaget til tiden og virker som det skal

A Andrea Hjul

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide