FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Collagen Super Pack - Collagen Facial Serum, Collagen Facemask og 3 i 1 Derma Roller
Collagen Super Pack - Collagen Facial Serum, Collagen Facemask og 3 i 1 Derma Roller

Kollagen super kombi

Kombipakke | Ansigtsserum, ansigtsmaske og derma roller

Oversigt

Nøglen til et ungdommeligt udseende? Kollagen. Dette fantastiske protein spiller en vigtig rolle i hudens udseende, og derfor blev Collagen Super Pack lavet. Et komplet 3-delt sæt, som er designet til at hjælpe med at stimulere produktionen af kollagen i huden. Denne Super Pack er det perfekte supplement i kampen mod et aldrende udseendet.

  • Komplet triple action kit
  • Ansigtsserum, ansigtsmaske og derma roller
  • Fremmer naturlig produktion af kollagen
  • For et ungdommeligt udseende
  • Hydrolyseret type I og III kollagen
  • Derma Roller med 3 aftagelige hoveder

Bestående af tre kollagen-støttende produkter. Denne trio fungerer sammen i perfekt harmoni til pleje af huden. Hver enkelt er nem at bruge og har deres egen unikke fordele for hudens sundhed. Perfekt når det bruges som et komplet hudplejesystem. Collagen Super Pack er ideel til at forynge, skabe energi og fugte huden.

Huden og kollagen

Som et vitalt strukturelt protein udgør kollagen omkring 75-80% af huden. Når kroppen er ung, er der høje niveauer af kollagen, hvilket betyder, at huden ser glat, smidig og stram ud. Når vi ældes, og gennem miljømæssige faktorer som UV-stråler og forurening, falder de naturligt forekommende niveauer af dette vigtige protein desværre, hvilket resulterer i rynker, fine linjer og hængende hud. Af denne grund er en af de bedste måder at hjælpe ældre og for tidligt aldrende hud til at bruge teknikker til at fremme kroppens naturlige produktion af kollagen ud over at supplere de naturlige niveauer med en ekstern kilde.

Collagen Super Pack

Med kendskab til betydningen af kollagen i huden, blev Collagen Super Pack lavet som en 3-delt kit til kampen mod ældningstegn. Bestående af 3 centrale hudplejeprodukter, som alle er designet til at hjælpe med produktionen af kollagen, er denne Super Pack et skridt i den rigtige retning for både mænd og kvinder. Så hvorfor vælge alle tre produkter sammen?

Alene er hvert produkt fantastisk til at hjælpe huden, og hver har deres egne specifikke fordele. For det første er Collagen Facial Serum den perfekt daglige pleje til din hud, og det har til formål at fugte, beskytte og genoplive huden på daglig basis. Sammen med kollagen indeholder det en vifte af hudelskende ingredienser, inklusiv Aloe Vera, Royal Jelly og essentielle olier.

Collagen Facemask supplerer dette som en intensiv fugtstyrker, som du kan forkæle din hud til to gange ugentligt. Både serum og masken bruges bedst, når det kommer til type I og III hydrolyseret kollagen. Facemask er derefter kombineret med andre gavnlige ingredienser, som jojobaolie, E og C-vitamin for virkelig at glæde huden.

Endelig er 3 in 1 Derma Roller den ideelle måde at stimulere produktionen af kollagen i huden for at efterlade sundt og med en ungdommelig glød. Gennem micro needling-teknikken har det til formål at forynge huden med en hurtig og nem metode, der selv giver mulighed for hudplejeprodukter til bedre at absorberes af huden, hvilket betyder, at det virker perfekt med Facial Serum og Facemask. Dette stilfulde værktøj indeholder 3 aftagelige hoveder med forskellige størrelser til brug på alle områder af ansigtet. Det bruger 0,5 mm mikronåle, hvilket er den optimale længde til at stimulere huden, og da de er af titanium, er det høj kvalitet og lang holdbarhed. Det indeholder endda en praktisk opbevaringstaske, som er perfekt til at holde det hygiejnisk under en rejse.

1 1200 nåle
1200 nåle

Kan kun bruges på kroppen

2 600 nåle
600 nåle

Kan bruges på krop og ansigt

3 180 nåle
180 nåle

Kan bruges på følsomme områder i ansigtet

Ingredienser

Collagen Facial Serum - Aqua /Water, Simmondsia Chinensis frøolie /Simmondsia Chinensis (Jojoba) frøolie, Caprylic / Capric triglycerid, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Cyclomethicone, Hydroxyethylcellulose, phenoxyethanol, Borago Officinalis frø olie / Borago Officinalis (Hjulkrone frø olie, Carbomer, Cetyl alkohol, Crithmum Maritimum Extract, natrium Cocoyl isethionat, stearinsyre, triethanolamin, natriumbenzoat, hydrolyseret silke, propylenglycol, retinylestre palmitat, Gelée royale, natriumphosphat Ascorbyl Tocopherol, Faex uddrag / gær ekstrakt, Aloe Barbadensis blade Juice, natrium Hyaluronate, Allantoin, Anthemis Nobilis blomst olie / Chamaemelum Nobile (engelsk/romersk kamille) blomst ekstrakt, askorbinpalmitat, Azulen Carica (Papaya) frugt ekstrakt, Carotenoider / caroten, Chenopodium Quinoa frø ekstrakt, propylenglycol, Helianthus Annuus Seed Oil, hydrolyseret Corallina Officinalis ekstrakt, Pelargonium Graveolens blomst olie / Pelargonium Graveolens (sød duftende Geranium) blomst olie, Prunus Amygdalus Dulcis olie / Prunus Dulcis (sød mandel) olie, dinatrium EDTA, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, kaliumsorbat, citronsyre.

Collagen Facemask - Aqua/vand, Cyclomethicone, Paraffinum Liquidum/mineralsk olie, Cera Alba / bivoks, Ethylhexyl methoxycinnamat, Faex uddrag / gær Extract, Glycerin, Glyceryl stearat, Kaolin, Panthenol, PIND-100 stearat, propylenglycol, Pullulan, Simmondsia Chinensis frø olie / Simmondsia Chinensis (Jojoba) frøolie, Aloe Barbadensis blad ekstrakt / Aloe Vera blade ekstrakt, ascorbinsyre, hydrolyseres Corallina Officinalis ekstrakt, Daucus Carota Sativa ekstrakt, Daucus Carota Sativa (gulerod) rod ekstrakt, hydrolyseres Silke, Imidazolidinyl Urea, magnesiumsilikat aluminium / Magnesium aluminium silikat, Phenoxyethanol, tokoferyl-acetat, Citrus Aurantium Dulcis blomst olie / Citrus Sinensis (Sweet Orange) blomst olie, Limonen, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben.

Directions for use

Serum facial de colágen
Collagen Facial Serum

Dagligt brug
Brug en lille mængde af serum til rengjort og tør hud og arbejd forsigtigt opad begyndende fra bunden af halsen. For at få det bedste ud af denne serum, skal du bruge det på daglig basis over hele ansigtet, undgå øjne og mund.

Máscara facial de colágeno
Collagen Facemask

To gange ugentligt
Påfør en lille mængde af masken til et rent og tørt ansigt og undgå områderne omkring øjnene. Lad det absorbere i 10-15 minutter for derefter at fjerne med lunkent vand og forsigtigt duppe tør. Forkæl din hud med denne maske to gange om ugen.

Dermaroller 3 em 1
3 in 1 Derma Roller

Brug 7 dage, tag en pause i 7 dage
Vedhæft det korrekte hoved og rul det forsigtigt frem og tilbage i forskellige retninger i 2-3 minutter. Sørg for at rengøre rullen efter brug. Gentag dagligt i 5-7 dage, og lad huden hvile i den samme mængde tid, før du bruger igen.

Tip

Dette unikke 3-delte sæt har været specielt designet til at fremme produktionen af kollagen og en smuk hud, så det er lavet ved hjælp af de højeste kvalitetsingredienser og materialer. Når du bruger et nyt hudplejeprodukt for første gang anbefaler vi, at du læser den fulde liste over ingredienser igennem ift. allergi, og udfører en test på et lille område af huden 24 time før første brug. Denne Super Pack er ikke egnet til vegetarer. Når du bruger 3 in 1 Derma Roller, og hvis du føler din hud er begyndt at blive irriteret, lægger du måske for meget pres i, så vi foreslår, at du letter trykket eller venter på at huden er klar igen. Derma Roller bruger 0,5 mm mikronåle, så det er sikkert for huden og vil ikke påvirke de dybere lag. For at holde din roller hygiejnisk, anbefaler vi at holde det rent og ikke deler den med andre.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

88.33% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Was looking for a way to increase the collagen in my skin. This bundle has everything needed to do so. And considering what you actually get in the package and the usage, the price is extremely reasonable.

J Joanne
Bekræftet køb

Très bon rapport qualité -prix

C Christelle D
Bekræftet køb

Surprise de voir ces produits associés, mais pourquoi pas. Je vais tester

v véronique
Bekræftet køb

Enfin trois produits efficaces regroupés ensemble. Je ne regrette pas mon achat !

M Madeleine
Bekræftet køb

Produits efficaces, livrés dans les temps, rien à redire

L Lucienne
Bekræftet køb

Ma femme va être contente, elle qui utilisait toujours ces trois produits.

B Benoît
Bekræftet køb

Belle association, le dermaroller permet aux deux autres soins d’être mieux absorbés par la peau. J’ai déjà pu voir des effets. Je recommande !

E Estelle
Bekræftet køb

Sono molto soddisfatta di questo Pack, da quando lo uso il mio volto è più luminoso e giovanile. Cinque stelle meritatissime

M Marta
Bekræftet køb

Usare tutti i giorni questi prodotti è diventata una sana e soddisfacente abitudine. Continuerò ad acquistarli, sia per i loro effetti e sia per la gentilezza e competenza del Servizio Clienti.

C Clelia
Bekræftet køb

Jag har fått jätte många komplimanger sen jag började med det här paketet.

A Gabriella

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide