Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Hair & Scalp Roller

Apparat | Håndholdt Stimulerings Enhed

Micro-needling har taget hudpleje verdenen med storm - nu er det din tur at anvende denne fantastiske metode til din hovedbund! Foligain Hair & Scalp Roller kan være dit hemmelige våben, det næste store skridt i retning af det tykkere, stærke og vitale hår, du ønsker. Med 540 titanium nåle, med ideel længde til blid, men kraftig stimulering, bliver det en nem, hurtig og fornøjelig del af din rutine.

  • Ideel til at stimulere og give energi til hovedbunden
  • Udløser hudens medfødte foryngelsesprocess
  • Designet til både mænd og kvinder
  • 540 premium titanium mikronåle
  • Hjælper med at forbedre produkt absorptionen
  • Bruges kun 15 minutter, tre gange om ugen
179
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Foligain Hair & Scalp Roller?

Denne roller blev specielt lavet til dit behov for tykkere hår! Et ergonomisk håndholdt værktøj, hvor det slanke rulle design omfatter 540 stabile ultrafine titanium nåle. Deres 0,25 mm længde blev valgt til forsigtigt at stimulere med præcision. Dette gør det perfekt til regelmæssig hovedbunds stimulation, især vigtigt, hvis du søger at forbedre dit hår naturligt. Derudover kombineres Foligain Hair & Scalp Roller perfekt med overfladiske hovedbunds applikationer. Det er den komfortable, men kraftfulde metode, du har søgt efter!

Hvorfor burde jeg prøve micro-needling?

Denne strålende metode er blevet kendt rundt om i verden - især når det kommer til hårvækst! Micro-Needling kendte evner til at udløse hudens helbredende funktion har gjort den ideel til foryngelse overalt. Dette gælder helt for hovedbunden, hvor man ønsker at vende tilbage til at genoprette tykt, stærkt og lækkert hår. Rolleren kan være mere end bare kraftfuld alene, den er perfekt til at kombinere med hårtabs behandlinger. Dette skyldes det faktum, at åbne porer kan modtage et anti-thinning topisk hårprodukt med større beredskab.

Hvordan virker Foligain Hair & Scalp Roller?

Med en utrolig simpel metode er Foligain Hair & Scalp Roller den ideelle derma rulle til hoved stimulering. Når du helt simpelt ruller det over huden på hovedet, og bevæger dig i et forsigtigt mønster for at dække hele området i løbet af femten minutter, trænger 0,25 mm titanium nåle forsigtigt ind. Det betyder, at huden får energi til en regenereringsproces. Til en ikke-invasiv proces er de ultrafine nåle arrangeret i et tværgående arrangement. Hvert område stimuleres uden at forårsage overfølsomhed.

Anvisning

Efter at du har kontrolleret, at Foligain Hair & Scalp Roller er helt ren, skal du anvende overfladiske løsninger på det ønskede område af hovedet og hovedbunden. Rul i en retning over et område 4-5 gange med ensartet tryk og hastighed. Følg de detaljerede instruktioner vedrørende nøjagtige foreslåede retninger. Efter 15 minutter skal du stoppe med at bruge værktøjet og lade huden trække vejret og absorbere produktet.

Læs mere
Foligain Hair & Scalp Roller Apparat | Håndholdt Stimulerings Enhed

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

76.67% baseret på 6 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker overraskende godt for mig. Virkelig god

K Karsten
Bekræftet køb

Man skal lige vænne sig til følelsen, da den er lidt speciel, men syntes jeg har haft gode resultater indtil videre

M Martin
Bekræftet køb

Fungerer godt.

P Patrick
Bekræftet køb

Føles lidt underligt, men virkelig rart på samme tid. Skal bare prøve at huske at rense den

G Gemma
Bekræftet køb

Føles lidt mærkeligt på dit hoved, men ligesom massage

M Monique
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter