emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain kosttilskud til hårtab

Kapsler | Hårtabsbehandling

Foligain

329 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Foligain er et supplement som er udviklet til mænd og kvinder, som lider af hårtab. Dette effektive supplement går ind og virker blokerende på hormonet dihydrotestosteron (DHT), som er det hormon i kroppen der forårsager hårets vækst til at aftage. Ligeledes indeholder Foligain ingredienser, som fremmer cirkulationen i hovedbunden såvel som rensende og nærende næringsstoffer.

 • Forhindrer hårtab ved at blokere for overproduktion af DHT
 • Øger blodcirkulationen i hovedbunden og hprsækkene
 • Foligain indeholder nærende og rensende nærigsstoffer
 • Fremmer en tykkere og sundere hårvækst
 • Revitaliserer hovedbunden
 • Velegnet til mænd og kvinder
 • Nemt og diskret at tage

Foligain stimulerer en langsigtet hårvækst ved at kombinere plejende og rensende egenskaber. Udover at fremme hårvækst, modvirker supplementet også yderligere hårtab ved virkning som den mest anerkendte DHT-blocker på markedet. Ingredienserne er naturlige og helt og aldeles uden bivirkninger.

Læs mere
Type: Kapsler
Behandlingsvarighed: 60 dage
Dosering: 2 om dagen
Størrelse: 120 kapsler


*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Hvad er Foligain kapsler?

De første tegn på skaldethed og hårtab (Androgen Alopeci) begynder ofte, hos personer i alderen 20-25 år. Androgen Alopeci er kendt som arvelig skaldethed og er forårsaget af en overproduktion af hormonet dihydrotestosteron (DHT). Når kroppen producerer for meget DHT, forårsager det hårtab og udtyndelse.

Foligian er udviklet til at stoppe denne overproduktion af DHT. Ved at stoppe denne overproduktion, stoppes vedvarende hårtab. Udover at blokere DHT, fremmer dette supplement også blodcirkulationen i hovedbunden og hårsækkene. Sidst men ikke mindst supplementere Foligain hovedbunden med de næringsstoffer, som den behøver, for at fremme sund hår. Disse næringsstoffer er ikke alene fodring for hårsækkene, med de er også altafgørende i forhold til at rense de døde hårsække væk. Foligains aktive ingredienser er blandt andet:

Ginkgo biloba - Er kendt for at kunne øge blodcirkulationen til vigtige organer i den menneskelige krop. Foligain anvender Ginkgo biloba til at fremme blod og ilt transport til hovedbund og hårsække. Ved at fremme denne organiske transport vil hårsækkene være i stand til at optage de vigtige næringsstoffer og vitaminer, som de har brug for, for at producerer fremsigtet sund hårvækst.

Biotin - Er en vigtig komponent i hårets naturlige fremstillingsprocess. Ikke alene spiller Biotin en vigtig rolle i ny produktion af hårvækst, men det spiller også en stor rolle i den generelle sundhed i hud og negle.

Zink - Mangel på zink kan frembringe hårtab og hår udtyndelse, fordi uden zink og andre relaterede mineraler, skades håret. Foligain vil reducere knækket hår og langsom hårvækst, ved at øge zinkindholdet. Zinks fordele for hår omfatter celle reproduktion, vækst af væv og reparation af brudte væv.

Hvornår jeg kan se resultater?

Foligain vil arbejde øjeblikkeligt i kroppen. De synlige resultater vil variere fra person til person, alt afhængig af hårets situation, vækstcyklus, hårtype og årsag til hårtab. De første synlige resultater vil vise sig i de nuværende hårstrå, som vil blive sundere og fyldigere. Hernæst vil nye hår begynde at syne og du vil bemærke end reducering af døde, tabte hårstrå. De fleste kunder vil kunne bemærke en forskel efter 3-6 måneders brug.

Du skal blot indtage 2 kapsler af Foligain om dagen, helst i kombination med et hovedmåltid og et glas væske.

Er der nogen bivirkninger?

Der er ingen registrerede bivirkninger eller reaktioner på Foligain. Husk dog at læse ingredienserne igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Tager du nogen form for receptpligtig medicin, bør du konsultere din egen læge før du begynder på et nyt kosttilskud som Foligain kapsler.

Hvilke ingredienser er der i Foligian?

Ingredienser som Beta-sitosterol og Savpalme er inkluderet for at forebygges hår tilfældene, mens ingredienser som Folat, zink, kobber og Biotin spiller en vital rolle i at gøre dine nye hår tykkere og sundere end før. Andre indholdsstoffer i Foligain er Niacin, Vitamin B-6, Saw Folate Triglutamate, biotin, pantothensyre, jod, zink, kobber, Ginkgo, Biloba Leaf, Palmetto Uddrag, Nettle Leaf, beta-sitosterol, Taurin, jaborandi Blade og Amerikansk Ginseng Root Uddrag.