Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Kosttilskud til tyndt hår

120 Kapsler | Til mænd & kvinder med tyndt hår

Oversigt

Formuleret med avancerede bioaktive næringsstoffer, er Folgian Thinning Hair Supplement blevet specielt designet til brug af mænd og kvinder med tyndt hår. Med en bred vifte af naturlige ingredienser, er det blevet specielt udvalgt for deres ydelser for håret, herunder zink og biotin, som er kendt for at bidrage til hårets vedligeholdelse, så det er et ideelt supplement til både mænd og kvinder.

  • For udtyndende hår hos mænd og kvinder
  • Avancerede bioaktive næringsstoffer
  • Biotin og zink for vedligeholdelse af normalt hår
  • Med Ginkgo Biloba, Serenoa Repens og Ginseng
  • Prøv i kombination med andre Foligain Produkter
  • Til veganere og vegetarer
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Kvinder og tyndt hår

Det er måske ikke noget, der diskuteres ofte, men tyndt hår er et stort problem for både mænd og kvinder. Omkring 85% af mænd, når de når 50 år, og en tredjedel af kvinder vil opleve udtyndende hår. Selv om årsagen til problemet vil variere fra person til person, er der et par fælles årsager. Disse omfatter stress, genetik, hormoner, alder og manglende protein.

Aktive ingredienser

Det som gør dette avancerede supplement så unik, er de fantastiske ingredienser, som er fundet fra hele verden for at sikre, at kun det bedste er brugt. Hver ingrediens er blevet nøje undersøgt før at blive inkluderet i denne unikke formular og derefter målt optimalt for at sikre, at du får præcis hvad der er nødvendigt.

Komplet liste over ingredienser

Aktive ingredienser - Niacin (som niacinamid), Vitamin B6 (pyridoxin HCI), folat (folinsyre), Biotin, pantothensyre (D-kalciumpantothenat), jod (fra Kelp), zink (fra zink gluconat), kobber (fra kobber gluconat), Savpalme (Serenoa Serrulata) ekstrakt (bær), Brændenælde (Urtica Dioica) uddrag (Root), Ginkgo (Ginkgo Biloba) ekstrakt (blade), Beta-Sitosterol (fra plantesteroler), ingefær (Zingiber Officinale) ekstrakt (jordstængler), L-Taurine USP, amerikansk Ginseng (Panax Quinquefolius) uddrag (Root).

Andre ingredienser - Dicalciumphosphat, Cellulose Fiber, Croscarmellose natrium, Vegetabilsk stearinsyre, Hydroxypropylcellulose, vegetabilsk magnesiumstearat, Acacia Gum, siliciumdioxid, vandig klar belægning.

Brugsanvisning

Denne eksklusive hårsupplement er designet til at være en nem tilføjelse til enhver mand eller kvindes daglige rutine. Du skal kun tage 2 kapsler dagligt med vand. Du bestemmer hvornår du tager kapslerne, men vi foreslår, at du gør det omkring samme tid hver dag. Hver flaske indeholder 120 kapsler hvilket udgør 60 portioner. For at få mest muligt ud af dette tilskud foreslår vi, at du bruger det sammen med viften af Foligains topikale produkter, såsom shampoo, balsam og serum.

Tip

Dette supplement er lavet ved hjælp af de bedste kvalitetsingredienser, og så er det sikkert at bruge uden kendte bivirkninger. Dette supplement er velegnet til veganere og vegetarer, indeholder ikke gluten og er 100% stoffri. Før du prøver for første gang, anbefaler vi, at du læser alle ingredienserne, så du undgår eventuelle potentielle allergener. Hvis du er gravid eller ammende, skal du konsultere en læge før brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.14% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Kun brugt pillerne i 3 dage men god oplevelse både med bestilling og levering

W Winnie L
Bekræftet køb

Kan varmt anbefale dette produkt.Kunne efter ca 6 uger se og mærke en tydelig forskel,og fortsætter selvfølgelig med at anvende dette glimrende produkt.

B Brian S
Bekræftet køb

Har snart brugt dette produkt i et år nu. Det har helt klart ført til mindre hårtab i badet, og muligvis hurtigere voksende hår? Vil ikke sige, at det kan kurere et decideret hårtab, men det kan klart sænke farten på processen, og måske genvække nogen hårsække som var ved at sige farvel !

J Joey L
Bekræftet køb

fast delivery

A Arash T
Bekræftet køb

Jeg har brug det i 3 måneder og mit hår ser tykkere ud end før jeg startede. Men jeg havde håbet på en hurtigere virkning

L Lars
Bekræftet køb

Meget tilfreds! Jeg har brugt det i over et år nu og vil fortsætte

A Alexandra
Bekræftet køb

Mit hår vokser hurtigere end nogensinde før.

J Johannes
Bekræftet køb

Mit hår er sundt og ser mere kraftigt ud. Jeg fortsætter med dette supplement

B Bjørn
Bekræftet køb

fantastisk produkt

b bo
Bekræftet køb

Har hjulpet godt på hårtabet

P Peter

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide