FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Kosttilskud til hårtab

120 Kapsler | Til mænd & kvinder med tyndt hår

Oversigt

Foligain Thinning Hair er et naturligt kosttilskud med ingredienser som biotin, B6-vitamin, zink og ginkgo biloba til mænd og kvinder, der lider af hårtab. Tag 2 kapsler dagligt for at forkæle dit hår indefra og ud, hvis du har problemer med lavt selvværd på grund af tyndt og fint hår og tag din hårpleje til et helt nyt niveau!

  • Til tyndt hår og hårtab hos mænd og kvinder
  • Naturligt kosttilskud
  • Biotin og zink til at vedligeholde normalt hår
  • Med ginkgo biloba, savpalme og ginseng
  • Kan kombineres med andre Foligain-produkter
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Tyndt hår og hårtab hos mænd og kvinder

Det er måske ikke noget, der diskuteres ofte, men tyndt hår er et stort problem for både mænd og kvinder. Omkring 85% af mænd vil opleve problemer med hårtab, når de fylder 50 år, og en tredjedel af kvinder vil opleve problemer med tyndt hår. Selv om årsagen til problemet vil variere fra person til person, er der et par fælles årsager. Disse omfatter stress, genetik, hormoner, alder og manglende protein.

Tyndt hår og hårtab hos mænd og kvinder

Det er måske ikke noget, der diskuteres ofte, men tyndt hår er et stort problem for både mænd og kvinder. Omkring 85% af mænd vil opleve problemer med hårtab, når de fylder 50 år, og en tredjedel af kvinder vil opleve problemer med tyndt hår. Selv om årsagen til problemet varierer fra person til person, er der et par fælles årsager. Disse omfatter stress, genetik, hormoner, alder og manglende protein.

Aktive ingredienser

Foligain sørger kun at bruge de bedste ingredienser på markedet for at give dig det bedst mulige produkt, som kan hjælpe dig med at beskytte dit hår indefra og ud.

Ingrediensliste

Aktive ingredienser - Niacin (som niacinamid), Vitamin B6 (pyridoxin HCI), folat (folinsyre), Biotin, pantothensyre (D-kalciumpantothenat), jod (fra Kelp), zink (fra zink gluconat), kobber (fra kobber gluconat), Savpalme (Serenoa Serrulata) ekstrakt (bær), Brændenælde (Urtica Dioica) uddrag (Root), Ginkgo (Ginkgo Biloba) ekstrakt (blade), Beta-Sitosterol (fra plantesteroler), ingefær (Zingiber Officinale) ekstrakt (jordstængler), L-Taurine USP, amerikansk Ginseng (Panax Quinquefolius) uddrag (Root).

Andre ingredienser - Dicalciumphosphat, Cellulose Fiber, Croscarmellose natrium, Vegetabilsk stearinsyre, Hydroxypropylcellulose, vegetabilsk magnesiumstearat, Acaciagummi, siliciumdioxid.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler dagligt med et stort glas vand, helst før et hovedmåltid. Derudover bør kapslerne tages samme tid hver dag, hvornår bestemmer du selv. For at få mest muligt ud af dette tilskud foreslår vi, at du bruger det sammen med andre af Foligains produkter til håret, såsom shampoo, balsam og serum.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Er velegnet til veganere og vegetarer, og indeholder ikke gluten. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug.

Ofte købt sammen

Foligain Kosttilskud til hårtab
Foligain Kosttilskud til hårtab

120 Kapsler | Til mænd & kvinder med tyndt hår

379 kr.

+
Biotin Kapsler med B7-vitamin
Biotin Kapsler med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

239 kr.

+
Foligain Trioxidil Shampoo til mænd
Foligain Trioxidil Shampoo til mænd

236 ml Shampoo | Shampoo til hårtab med 2% Trioxidil

219 kr.

1 Vare

379 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(81)
4 Stjerner
(30)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.76% baseret på 118 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Kun brugt pillerne i 3 dage men god oplevelse både med bestilling og levering

W Winnie L
Bekræftet køb

Kan varmt anbefale dette produkt.Kunne efter ca 6 uger se og mærke en tydelig forskel,og fortsætter selvfølgelig med at anvende dette glimrende produkt.

B Brian S
Bekræftet køb

Har snart brugt dette produkt i et år nu. Det har helt klart ført til mindre hårtab i badet, og muligvis hurtigere voksende hår? Vil ikke sige, at det kan kurere et decideret hårtab, men det kan klart sænke farten på processen, og måske genvække nogen hårsække som var ved at sige farvel !

J Joey L
Bekræftet køb

fast delivery

A Arash T
Bekræftet køb

Jeg har brug det i 3 måneder og mit hår ser tykkere ud end før jeg startede. Men jeg havde håbet på en hurtigere virkning

L Lars
Bekræftet køb

Meget tilfreds! Jeg har brugt det i over et år nu og vil fortsætte

A Alexandra
Bekræftet køb

Mit hår vokser hurtigere end nogensinde før.

J Johannes
Bekræftet køb

Mit hår er sundt og ser mere kraftigt ud. Jeg fortsætter med dette supplement

B Bjørn
Bekræftet køb

Har hjulpet godt på hårtabet

P Peter
Bekræftet køb

Jeg er virkelig tilfreds med dette tilskud der har virket nøjagtigt som beskrevet. Alle pengene værd

L Lars

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide