emaerket
FÅ ET GRATIS PRODUKT, NÅR DU BRUGER 500 KR ELLER MERE
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Supplement

120 Kapsler | Unisex stimulerende formular
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
Foligain

Formuleret med avancerede bioaktive næringsstoffer, er Folgian Thinning Hair Supplement blevet specielt designet til brug af mænd og kvinder med tyndt hår. Med en bred vifte af naturlige ingredienser, er det blevet specielt udvalgt for deres ydelser for håret, herunder zink og biotin, som er kendt for at bidrage til hårets vedligeholdelse, så det er et ideelt supplement til både mænd og kvinder.

 • For udtyndende hår hos mænd og kvinder
 • Avancerede bioaktive næringsstoffer
 • Biotin og zink for vedligeholdelse af normalt hår
 • Med Ginkgo Biloba, Serenoa Repens og Ginseng
 • Prøv i kombination med andre Foligain Produkter
 • Til veganere og vegetarer
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Kvinder og tyndt hår

Det er måske ikke noget, der diskuteres ofte, men tyndt hår er et stort problem for både mænd og kvinder. Omkring 85% af mænd, når de når 50 år, og en tredjedel af kvinder vil opleve udtyndende hår. Selv om årsagen til problemet vil variere fra person til person, er der et par fælles årsager. Disse omfatter stress, genetik, hormoner, alder og manglende protein.

Aktive ingredienser

Det som gør dette avancerede supplement så unik, er de fantastiske ingredienser, som er fundet fra hele verden for at sikre, at kun det bedste er brugt. Hver ingrediens er blevet nøje undersøgt før at blive inkluderet i denne unikke formular og derefter målt optimalt for at sikre, at du får præcis hvad der er nødvendigt.

Biotin
Biotin
Et andet navn for Vitamin B7 er Biotin, og det er en del af de vandopløselige vitaminer og findes i fødevarer som æg, blomkål og svampe. Det har mange fordele for kroppen og håret, da det er kendt for at bidrage til opretholdelse af normal hår og et normalt stofskifte.
Zink
Zink
Det fantastiske mineral zink er fundet i små mængder i fødevarer som græskarkerner, mørk chokolade og hvidløg og er kendt for sine mange fordele for kroppen. Får håret kan det især være meget nyttigt, da det er kendt for at bidrage til opretholdelse af normal hår og normalt stofskifte.
Kobber
Kobber
Det findes naturligt i fødevarer som okselever, solsikkefrø og cashewnødder. Kobber er også meget gavnligt for kroppen og specielt håret. Dette er fordi kobber bidrager til normal hårpigmentering samt beskyttelse af celler fra oxidativ stress og til den normale funktion af immunsystemet.
Saw Palmetto
Saw Palmetto
Også kendt under for sit latinske navn Serenoa Repens. Det findes i subtropiske områder i det sydøstlige USA. En velkendt ingrediens, der er specielt gavnligt for tyndt hår hos mænd. Savpalme er almindeligt anvendt i naturprodukter. Det siges at indeholde Beta-Sitosterols og er blevet forbundet til sundt hår hos mænd.
Amerikansk Ginseng
Amerikansk Ginseng
Også kendt som Panax Quinquefolius. Denne plante tilhører arten Ginseng. På grund af sine flere fordele, betragtes det også som en funktionel mad blandt dem med tyndt og svækket hår. Ginseng sammen med dens komponenter ginsenosider , er blevet knyttet til sundt og stærkt hår.
Taurin
Taurin
Den vigtigste komponent i vores hår er et protein keratin og det er hvad der giver håret deres naturlige styrke. Taurin, kroppens mest fremtrædende amino sulfonsyre, er de organiske forbindelser, der kombineres for at blive en del af kroppens proteiner. Udover sin beskyttende rolle i håret, især mod stressfaktorer, er det blevet vurderet af den videnskabelige forskning..

Komplet liste over ingredienser

Aktive ingredienser - Niacin (som niacinamid), Vitamin B6 (pyridoxin HCI), folat (folinsyre), Biotin, pantothensyre (D-kalciumpantothenat), jod (fra Kelp), zink (fra zink gluconat), kobber (fra kobber gluconat), Savpalme (Serenoa Serrulata) ekstrakt (bær), Brændenælde (Urtica Dioica) uddrag (Root), Ginkgo (Ginkgo Biloba) ekstrakt (blade), Beta-Sitosterol (fra plantesteroler), ingefær (Zingiber Officinale) ekstrakt (jordstængler), L-Taurine USP, amerikansk Ginseng (Panax Quinquefolius) uddrag (Root).

Andre ingredienser - Dicalciumphosphat, Cellulose Fiber, Croscarmellose natrium, Vegetabilsk stearinsyre, Hydroxypropylcellulose, vegetabilsk magnesiumstearat, Acacia Gum, siliciumdioxid, vandig klar belægning.

Brugsanvisning

Denne eksklusive hårsupplement er designet til at være en nem tilføjelse til enhver mand eller kvindes daglige rutine. Du skal kun tage 2 kapsler dagligt med vand. Du bestemmer hvornår du tager kapslerne, men vi foreslår, at du gør det omkring samme tid hver dag. Hver flaske indeholder 120 kapsler hvilket udgør 60 portioner. For at få mest muligt ud af dette tilskud foreslår vi, at du bruger det sammen med viften af Foligains topikale produkter, såsom shampoo, balsam og serum.

Tip

Dette supplement er lavet ved hjælp af de bedste kvalitetsingredienser, og så er det sikkert at bruge uden kendte bivirkninger. Dette supplement er velegnet til veganere og vegetarer, indeholder ikke gluten og er 100% stoffri. Før du prøver for første gang, anbefaler vi, at du læser alle ingredienserne, så du undgår eventuelle potentielle allergener. Hvis du er gravid eller ammende, skal du konsultere en læge før brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews5

96% baseret på 11 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Gode, de virker godt

  M Marciel small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Nemme at tage, og virker bedre end feks creme udefra

  D Dan small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har hjulpet godt på hårtabet

  P Peter small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg er virkelig tilfreds med dette tilskud der har virket nøjagtigt som beskrevet. Alle pengene værd

  L Lars small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har snart brugt dette produkt i et år nu. Det har helt klart ført til mindre hårtab i badet, og muligvis hurtigere voksende hår? Vil ikke sige, at det kan kurere et decideret hårtab, men det kan klart sænke farten på processen, og måske genvække nogen hårsække som var ved at sige farvel !

  JL Joey L trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Kan varmt anbefale dette produkt.Kunne efter ca 6 uger se og mærke en tydelig forskel,og fortsætter selvfølgelig med at anvende dette glimrende produkt.

  BS Brian S trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Kun brugt pillerne i 3 dage men god oplevelse både med bestilling og levering

  WL Winnie L trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Mit hår er sundt og ser mere kraftigt ud. Jeg fortsætter med dette supplement

  B Bjørn small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mit hår vokser hurtigere end nogensinde før.

  J Johannes small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person