emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Hamp Hudcreme

Fugtgivende Naturlig Creme
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Har du brug for en creme til din kløende hud? Er din hud tør eller dehydreret? Prøv denne genopfriskende Hamp Hudcreme, der er designet til at hjælpe med at berolige alle berørte områder! Lavet med premium, ren Hamp Ekstrakt med en kraftig 300mg styrke, kan du høste fordelene ved denne hamp hudcreme og nyde de duftende, afslappende dufte af lavendel og kamille ekstrakt!

 • Hydrerende & genopfyldende hudcreme
 • Fugter & beroliger det berørte område
 • Blanding af æteriske olier, herunder lavendel
 • Sikker & helt naturlig
 • Potent 300mg styrke
 • Masseres helt simpelt ind i det ønskede område
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • TIL ALLE HUDTYPER
 • ISO
 • Uden parabener

Hvad er Hemp Skin Cream?

Hemp Skin Cream er et bekvemt hudplejeprodukt, der er skabt med det formål at hjælpe dig med problemer som kløende hud og rødhed i ansigtet. Det kan også understøtte anti-ageing og hjælpe med at klare udseendet af rynker og fine linjer. Produktet indeholder enestående hydrering til tør hud og indeholder alle de naturlige ingredienser, der kræves til vedligeholdelse af huden og det resulterer i en sund og skøn hud.

Fordelene ved Hamp Creme

Ofte brugt som en nøglekomponent i cremer til kløende hud, er Hamp en ingrediens, der faktisk har mange andre evner. Det kan endda bruges som en del af en anti-ageing ansigtscreme til rynker! Dette skyldes, at den vigtige Hamp er sammensat af talrige støttende vitaminer, fedtsyrer og fibre. Det er endda kendt for at gavne det generelle helbred fra hud, hjerne, led, og meget mere!

Hemp Cream Ingredienser

Hemp Skin Cream indeholder et antal æteriske olier, kombineret for at hjælpe dig med dine hudproblemer. Disse omfatter:

Sød Mandelolie

Høj i sunde fedtsyrer, kalium og protein er Sød Mandelolie perfekt til daglig hudpleje. Det indeholder også vitamin E og vitamin A, som hjælper med at holde din hud sund, blød og med en glat udseende, udover at hjælpe dem, der er tilbøjelige til akne.

Kamille Blomster Ekstrakt

En vigtig ingrediens, der kan hjælpe med bumser og hjælpe dig med at bekæmpe udbrud, er kamilleekstrakt pakket med antioxidanter, der hjælper med at øge din generelle sundhed i huden. Det kan hjælpe dig med at beskytte din hud mod frie radikaler og hjælpe med at stramme dine porer, hvilket igen forynger din hud.

Lavendel Ekstrakt

Lavendel Ekstrakt er kendt for sine beroligende evner, sammen med sin dejlige duft, og det er fantastisk til følsom hud! Dens naturlige olier giver et væld af fordele for din hud, og det kan endda hjælpe dig med at opretholde en roligere og mere afbalanceret hud.

Fuld liste af ingredienser: Hemp, Sweet Almond Oil, Beeswax, Ginseng Root Extract, Comfrey Extract, Lavender Extract, Chamomile Flower Extract, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Sodium PCA, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Decylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Alcohol Denat, Aqua, Fragrance.

Anvendelse

Anvend et tyndt lag af Hemp Skin Cream og masser ind i de ønskede områder af huden. Det kan kun anvendes på huden, men det er primært til ansigt og krop. Dette produkt er kun egnet til ekstern brug. Anvend ikke på eller omkring øjenområdet

Hamp Skin Cream må ikke efterlades i direkte sollys og skal opbevares ved stuetemperatur. Sørg for, at det opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke anvendes hvis du er gravid eller ammer. Brug af dette produkt får dig ikke til at føle dig høj, da Hamp er ikke et psykotropisk kemikalie, og det er både sikkert og lovligt at forbruge. Dette produkt er ikke til rekreativ brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

88% baseret på 5 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Ikke vild med lugten, men den har hjulpet mit udslæt

  F Felix small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Føles dejlig og får ikke huden til at klø

  K Krishna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg elsker hamp produkter, siden min ven introducerede mig for dem, og blev glad da jeg fandt denne. Den er virkelig let at bruge og fungerer godt

  F Frankie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Føles godt på min hud og har hjulpet med nogle tørre røde pletter på mine ben

  J Jenny small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Min hud føles så meget bedre efter brug af denne

  J Jared small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person