Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Anti Aging Creme med kaviar

30 ml Creme | Reducerer pigmentfejl & tegn på aldring

Oversigt

Makari™ Kaviar Ansigts Creme fugter og giver din hud næring og klare hudtoner. Denne formel er ideel for dig med tør hud. Med dens fugtgivende effekt reducerer du tørre pletter, misfarvninger og pigmentering. Denne ansigtscreme er eksklusiv, men stadig nem og effektiv at bruge. Designet med 100% naturlige ingredienser, har det aldrig været så nemt og sikkert at få en smuk, ungdommelig hud og øge vitaliteten i dit udseende. Se 10 år yngre ud med Makari™!

  • Har antibakterielle egenskaber, der reducerer linjer og rynker
  • Indeholder eksklusiv kaviar ekstrakt, som hjælper med at blødgøre hudens tekstur
  • Giver din hud en ungdommelig glød og vitalitet
  • Reducerer synlige pletter, misfarvning og pigmentering
  • Naturlig formel, perfekt til tør og sart hud

Makari™ Kaviar Ansigts Creme er en naturlig og rig formel, der er pakket med naturlige ingredienser og mineraler, der hjælper pigmentering og at lysne mørke pletter hvilket giver en dejlig glød i huden. Denne ansigtscreme er let at bruge, og super effektiv til at give en ungdommelig og smuk hud. Husk at vi sender dit Makari™ produkt den næstkommende hverdag, hvis du bestiller i dag inden kl. 15!

  • Vegansk
  • Fedtet hud
  • Vegetarisk

Hvad er Makari™ Kaviar Ansigts Creme?

Denne ansigtscreme er en let og rig formel, som hjælper med at reducere rynker, pigmenteringer, pletter og rødme. For mange af os er vores huds sundhed vigtigt i forhold til vores generelle udseende, alder og hvordan vi føler om os selv. Derfor, ved at forebygge og behandle sin hud på bedst mulig måde, kan man få en smuk og ungdommelig hud, som gløder døgnet rundt. Du vil i sandhed ligne en million, og din selvtillid vil stråle med Makari™!

Hvordan virker Makari™ Kaviar Ansigts Creme?

Denne ansigtscreme har en innovativ formular, som indeholder kaviar ekstrakt der hjælper med at kontrollere din talgproduktion, hvilket forebygger og skaber sund, rask og ungdommelig hud. Ved dagligt brug kan du forvente fantastiske resultater i blot få uger. Det store indhold af vegaclairin og kaviar ekstrakt udrenser og kontrollere dit talgniveau, hvilket efterlader din hud som ny – fantastisk blød og velplejet!

Hvordan bruger jeg Makari™ Kaviar Ansigts Creme?

Det har aldrig været så let at få smuk og ungdommelig hud, som det er med denne ansigtscreme! Påfør blot et tyndt lag af denne cremede formular på dit ansigt og nakke, og undgå såvidt muligt at ramme øjet. For optimale resultater, bør du gøre dette til en daglig rutine om morgenen og aftenen. Husk at rengør dit ansigt før du benytter denne ansigtscreme.

Hvornår vil jeg se resultater?

Da denne ansigtscreme, ligesom alle andre Makari™ produkter, er lavet af 100% naturlige ingredienser, kan resultaterne variere fra person til person. De fleste kunder har dog meddelt signifikante forbedringer efter blot et par uger.

Hvilke ingredienser findes i Makari™ Kaviar Ansigts Creme?

Som tidligere beskrevet, er alle ingredienserne i denne ansigtscreme 100% naturlige. Vi har lavet en lille liste over alle de aktive ingredienser, som giver dig et godt og fornuftigt overblik, inden du starter din kur mod smuk og ungdommelig hud. Ingredienserne er som følgende:

Vand, cyclomethicon, dimethicon, Dpientaerythrityl Hexacaprate, propylenglycol myristylether, caprintriglycerid mimose tenuiflora ekstrakt, glycerylstearat, myristinsyre, palmitinsyre, laurinsyre, Squalane, stearinsyre, propylenglycol, Ceteareth-6, kaviar ekstrakt, hyaluronsyre , Cetearyl Glucoside, Mulberry Root Extract, hydrogeneret vegetabilsk olie, retinylpropionat, retinylpalmitat, tocopherylacetat, Arbutin, Hvid Lily Extract, lakrids ekstrakt, jojoba, Phenoxyethanol, Hund hyben olie, panthenol, triethanolamin, Escin, carrageenan, salicylsyre, allantoin, laktose, hydroxypropylmethylcellulose, jernoxid, glycyrrhetinsyre, ascorbylpalmitat Hydroxyethylcellulose, methylparaben, citronsyre, DMDM Hydantoin, dinatrium EDTA og duft.

Er der nogle bivirkninger ved Makari™ Kaviar Ansigts Creme?

Som sagt er ingredienserne 100% naturlige i denne ansigtscreme, og du bør derfor ikke opleve nogen form for bivirkninger. Dog anbefaler vi at du gennemtjekker listen af ingredienser som du kan se ovenfor, for at se, om du skulle have allergi overfor nogle af dem. Vi anbefaler hvis du stadig er usikker, at du foretager en hurtig prøve på overfladen af hånden, for at se om du får en allergisk reaktion. Hvis ikke, kan du roligt starte din Makari™ kur i dag, og få ungdommen og vitaliteten i huden tilbage!

Ofte købt sammen

Makari Anti Aging Creme med kaviar
Makari Anti Aging Creme med kaviar

30 ml Creme | Reducerer pigmentfejl & tegn på aldring

519 kr.

+
Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
Makari Extreme Argan & Gulerodscreme
Makari Extreme Argan & Gulerodscreme

50 g Creme | Creme mod pigmentpletter og -fejl

459 kr.

1 Vare

519 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(52)
4 Stjerner
(24)
3 Stjerner
(9)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.07% baseret på 85 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Denne creme har lysnet min pigmentering en del. Min hud er mere ensartet nu

S Selma
Bekræftet køb

Mega lækker creme. Den er ret dyr, men synes jeg har fået et godt produkt for pengene.

S Salima
Bekræftet køb

Har lidt mørk pigmentering pga mine italienske rødder, men synes den her creme har udlignet dem markant.

A Allesandra
Bekræftet køb

Jeg er halvt tyrker, så har nogle mørkere pigmenteringer på min hud som jeg gerne ville af med. Så jeg købte denne creme, selvom den er ret dyr, og kan kun anbefale den! Virkelig lækker kvalitet, og jeg skal helt sikkert købe en mere når jeg løber tør.

M Maria
Bekræftet køb

Normalt går jeg ikke rigtigt op i hudpleje, men på samme tid ville jeg gerne lysne min hud lidt. Så jeg prøvede den her creme af, og den har godt nok leveret, må jeg sige. Træls den er så dyr

M Mohammad
Bekræftet køb

Luksuriøs og lækker creme der giver god fugt til huden

L Louise
Bekræftet køb

Bruger den hver morgen som en dejlig start på dagen...

A Amina
Bekræftet køb

Bedre end nogle andre cremer jeg har prøvet i mit liv :)

M Maria
Bekræftet køb

Dufter dejligt og trænger hurtigt og nemt ind i huden

S Sabrina
Bekræftet køb

Min pigmentering er blevet reduceret og jeg har en smuk glød året rundt

C Catarina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide