Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Tilbud

Intensive Tarmrensningstabletter

60 Kapsler | 10 dages udrensningskur

Oversigt

Er du træt af at føle en konstant følelse af oppustet mave, forstoppethed og fuld af luft i maven? Hele dit velbefindende er afhængigt af, hvordan din mave, fordøjelseskanal og tarm fungerer. MaxMedix Intensive Colon Cleanse tarmrensning indeholder fibre, næringsstoffer og probiotika, der kan hjælpe med at bekæmpe betændelse, forstoppelse og en langsom fordøjelse, så du din energi og overskud igen.

  • 10-dags udrensning!
  • Reducerer oppustet mave og forstoppelse
  • Rig på fibre, næringsstoffer og mineraler
  • Ideel før begyndelse på slankekur
  • Forbedrer fordøjelsens sundhed
  • Et supplement der er nemt at tage

Det er både stressende og ubehageligt at leve med fordøjelsesproblemer. Vores intensive Colon Cleanse tarmrensning er udviklet specielt til at hjælpe dig af med symptomerne og til at rense din tarm, så den igen kan komme til at fungere normalt. Endelig er et slut med følelsen af oppustet mave og forstoppelse.

  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvad er en tarmrensning?

Intensive Colon Cleanse tarmrensning er fremstillet til at revitalisere dit tarmsystem. En tarmrens er en udrensning af tarmene og hele fordøjelsessystemet, desværre så fjerner nogle tarmrense også de gode bakterier fra dit system, hvilket kan resultere i betændelse, fordøjelsesproblemer og oppustet mave. Tarmrens kan også hjælpe dig med vægttab; når årsagen til din oppustethed er blevet fjernet, vil du opdage en reduktion af din maves størrelse. Du har nok hørt om dem, der får fortaget en tarmskylning, hvor vand bliver ført ind i tarmen for at rense den. Denne pinlige affære er ikke længere nødvendig, med MaxMedix Intensive Colon Cleanse tarmrensning er det ikke grænseoverskridende at få renset tarmene.

Hvordan kan Intensive Colon Cleanse tarmrensning hjælpe?

Der er mange mennesker, som lever med forstoppelse, tynd mave og kronisk oppustet mave; årsagen hertil kan være al den forfinede mad, vi indtager, men som kroppen ikke kan fordøje ordentlig. Det har en enorm effekt på, hvordan vores tarme fungerer, vores vægt og hele vores velbefindende. Intensive Colon Cleanse tarmrensningspiller indeholder fibre, næringsstoffer, mineraler og probiotika, der hjælper med at genoprette din krop med de vigtige næringsstoffer, den mangler på grund af den dårlige fordøjelse. Pillerne kan også hjælpe med at hele betændelse i mave- og tarmsystemet, der skyldes opbygning af toxiner. Intensive Colon Cleanse tarmrensning kan desuden hjælpe dig med at smide noget af det luft der forårsager oppustet mave og kramper.

Hvorfor indeholder pillerne probiotika?

MaxMedix Intensive Colon Cleanse indeholder probiotika, hvilket er endnu en ting, der adskiller vores tarmrens fra lignende produkter. Probiotika er de gode bakterier, der slår de skadelige, som colibakterier, ihjel. Den intensive tarmrens hverken ødelægger eller forstyrrer din naturlige tarmflora, som andre tarmrense kan gøre. Pillerne fra MaxMedix renser ikke kun dit fordøjelsessystem, men sætter også gode bakterier (probiotika) tilbage i det. Det er nemt og smertefri at fjerne følelsen af konstant oppustet mave, krampe og fordøjelsesbesvær.

Hvilke ingredienser er der i?

Her er hele ingredienslisten i Intensive Colon Cleanse tarmrensning mod forstoppelse og oppustet mave: kalkcitrat, magnesiumcitrat, selen (selenomethionin), kalium aspartat, fiber fra brune ris, loppefrøskaller, æblepectin, akaciagummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium infantis, Sennesplante, fructooligosaccharider, gelatine, cellulose, siliciumdioxid, vegetabilsk stearate

Hvordan skal jeg tage Intensive Colon Cleanse tarmrensning?

Det er nemt at få et sundt fordøjelsessystem med MaxMedix Intensive Colon Cleanse tarmrensning, du skal blot tage to piller tre gange om dagen sammen med vand og mad i 10 sammenhængende dage. Skulle få opleve at få oppustet mave, skal du ganske enkelt reducere mængden af piller, indtil dit system har tilpasset sig. For at opnå de absolut bedste resultater kan du kombinere pillerne med Maximum Digestion Probiotic og Daily Digestion Support med Chia.

Naturligt og Sikkert

MaxMedix Intensive Colon Cleanse består af 100% naturlige ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Det anbefales dog, at du læser ingredienslisten igennem før brug, for at forebygge allergiske reaktioner.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Mit job betyder at jeg altid er på farten, hvilket resulterer i lidt forkerte madvaner og ofte mavebesvær og luft i maven. Denne kur giver mig roen tilbage

g gert
Bekræftet køb

Hurtigtvirkende + god pris

S Sandra
Bekræftet køb

Helt klart anbefales.

I Isabel
Bekræftet køb

Jeg følte mig 10 kilo lettere efter de 10 dage!

A Astrid
Bekræftet køb

Rigtig god 10 dages kur... Meget effektiv

H Henriette
Bekræftet køb

Tager en kur hvert halve år for at holde min krop ung og frisk

K Kirsten
Bekræftet køb

Fantastisk produkt... Man føler sig bedre tilpas efter de 10 dage

A Allan
Bekræftet køb

Min kone og jeg tager en kur efter sommerferien og efter jul for at udrense

K Klaus
Bekræftet køb

Den perfekte naturlige udrensning... Nem at bruge og god

C Casper
Bekræftet køb

Brugte den til at kickstarte mit vægttab og tabte mig 2 kilo på de ti dage

B Bonnie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide