Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Intensive Tarmrensningstabletter

60 Kapsler | 10 dages udrensningskur

Oversigt

Intensive Tarmrensningstabletter er et naturligt kosttilskud til en 10-dages udrensningskur med 12 forskellige ingredienser som blandt andet calcium, probiotika, kalium, loppefrøskaller, selen, ingefær og kostfibre til en sund og normal fordøjelse. Luft i maven, forstoppelse, oppustet mave og flatulens kan være et virkelig ubehageligt og tabubelagt problem. Hvis du allerede har prøvet at undgå visse 'problematiske' fødevarer og spiser fiberrigt, kan en detox af kroppen i form af en naturlig tarmrensning være værd at prøve.

  • Til forstoppelse, luft i maven og oppustethed
  • Indeholder probiotika og loppefrøskaller til normal fordøjelse
  • Beskytter cellerne mod oxidativ stress
  • Støtter sunde tarmbakterier
  • En nem 10-dages udrensningskur
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Ekspertlavet ingrediensliste

Hvad er en tarmrens?

Intensive Tarmrensning-kosttilskuddet er udviklet til at revitalisere dit tarmsystem. En almindelig tarmrens er en udrensning af tarmene og hele fordøjelsessystemet, men desværre fjerner nogle tarmrense også de gode bakterier fra dit system, hvilket kan føre til betændelse, fordøjelsesproblemer og oppustet mave. Tarmrens kan også hjælpe med vægttab; når årsagen til din oppustethed er blevet fjernet, vil du bemærke en reduktion af din maves størrelse. En tarmskylning, hvor man ved et rør ind gennem endetarmen renser tarmene, er ofte en lidt pinlig og tabubelagt metode til en bedre tarmsundhed. Netop derfor vælger flere at tage naturlige kosttilskud, og her er Intensive Tarmrensningstabletterne et rigtig godt alternativ.

Hvordan kan Intensive Tarmrensningstabletter hjælpe?

Mange lever med forstoppelse, tynd mave og kronisk oppustet mave, og en af årsagerne kan blandt andet være fed eller præfabrikeret mad, som kroppen har problemer med at fordøje. Det har en effekt på tarmfunktionen, vægten og vores generelle velvære. Intensive Tarmrensningstabletter indeholder kostfibre, næringsstoffer, vitaminer, mineraler og probiotika til en bedre og sundere fordøjelse. Tabletterne kan også hjælpe med betændelse i mave- og tarmsystemet, der er opstået på grund ophobning af toxiner samt afhjælpe oppustet mave og mavekramper.

Probiotika - sunde bakterier for maven

Kosttilskuddet indeholder probiotika, der er sunde tarmbakterier til at bekæmpe de dårlige bakterier, som eksempelvis kolibakterier. Selvom kosttilskuddet er en intensiv udrensningskur, indeholder det naturlige ingredienser, der ikke er skadelige eller forstyrrende for din naturlige tarmflora. Tabletterne virker ikke kun udrensende for dit fordøjelsessystem, detoxkuren giver også gode bakterier (probiotika) til dit tarmsystem.

De vigtigste ingredienser

Brugsvejledning

Kosttilskuddet er udviklet som en 10-dages udrensningskur, og vi anbefaler derfor at tage 2 kapsler 3 gange dagligt med hovedmåltider i 10 sammenhængende dage. Drik et stort glas vand, når du tager tilskuddet.

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Tilskuddet er en 10-dages udrensningskur. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Brune risfibre, Loppefrøskaller, Æblepektin, Acaciagummi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobakterie, Ingefærrod, FOS (Fructo-oligosaccharider), Calcium (som calciumcitrat), Magnesium (som Magnesiumcitrat), Selen (som Selenomethionin), Kalium (som Kaliumaspartat), Kapselskal; Gelatine. Antiklumpende midler - Cellulose, Siliconedioxid, Vegetabilsk Stearate.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Mit job betyder at jeg altid er på farten, hvilket resulterer i lidt forkerte madvaner og ofte mavebesvær og luft i maven. Denne kur giver mig roen tilbage

g gert
Bekræftet køb

Hurtigtvirkende + god pris

S Sandra
Bekræftet køb

Helt klart anbefales.

I Isabel
Bekræftet køb

Jeg følte mig 10 kilo lettere efter de 10 dage!

A Astrid
Bekræftet køb

Rigtig god 10 dages kur... Meget effektiv

H Henriette
Bekræftet køb

Tager en kur hvert halve år for at holde min krop ung og frisk

K Kirsten
Bekræftet køb

Fantastisk produkt... Man føler sig bedre tilpas efter de 10 dage

A Allan
Bekræftet køb

Min kone og jeg tager en kur efter sommerferien og efter jul for at udrense

K Klaus
Bekræftet køb

Den perfekte naturlige udrensning... Nem at bruge og god

C Casper
Bekræftet køb

Brugte den til at kickstarte mit vægttab og tabte mig 2 kilo på de ti dage

B Bonnie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide