Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Strækmærker

Strækmærker er ganske almindeligt og kan opstå i mange forskellige situationer. Særligt kvinder oplever dem under graviditet, men det er også almindeligt at få strækmærker når man vokser eller hvis man tager på. For mange er det uønsket, og hjælp til at håndtere og behandle strækmærker er meget populært. Hos ShytoBuy har vi et bredt sortiment af produkter, der er særligt designet til at hjælpe med at behandle og håndtere udseendet af strækmærker på hele kroppen – blandt vores strækmærke og ar produkter finder du cremer og derma roller, som er anerkendt for at bidrage til at mindske synligheden af strækmærker.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Strækmærker viser sig oftest som paralelle linjer i huden, som kan være alt fra lilla til lyserøde og endda lysegrå i farven, og som kan føles hævede eller nedsunkne i huden. De kan også være kløende eller ømme. strækmærker forårsages af rifter i hudens lag, og opstår ofte under graviditet, vokseværk eller andre ændringer i vægt. Strækmærker kan også opstå som en naturlig del af tidens gang, men langt de fleste spørger blot hvordan man fjerner strækmærker. Dem der søger strækmærke behandling kan nu finde det perfekte serum, creme eller apparat som passer til dem.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.