Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Manuka Kombipakke mod ringorm

Kombipakke | Olie, creme & sæbe med Manuka

Oversigt

Manuka Naturals Ringworm Combo er lavet som en tredelt kombination der hjælper med at beskytte og pleje huden og er en skånsom måde at få mest muligt ud af den bemærkelsesværdige manuka-plante. Produktserien er fremstillet med en unik sammensætning og formel i hvert produkt, som gør brug af en række hudvenlige ingredienser udover manuka, herunder et væld af aromatiske æteriske olier.

 • Indeholder Manuka sæbe, East Cape Manuka olie 25% og creme
 • Udnytter de antibakterielle triketonforbindelser i manuka
 • Hjælper mod irritation, kløe og rødme
 • Hjælper med at nære og beskytte huden
 • Med lavendel, citronmyrte og sød mandelolie
 • Fremstillet af naturlige ingredienser uden kunstige farverM

Hvert produkt i Manuka Naturals Ringworm Combo er blevet specifikt udvalgt efter hvordan de kan arbejde sammen til gavn for huden. Sættet indeholder tre produkter; East Cape Manuka Oil 25% er designet til målrettet anvendelse på huden mens East Cape Manuka Cream hjælper med at nære et større område. Manuka Soap supplerer perfekt disse to, da det er det mest alsidige produkt og dets anvendelse kan skræddersyes til den enkelte persons specifikke hudplejebehov.

 • Køb 1 312 kr. 347 kr.
 • Køb 2 562 kr. 625 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering
 • Køb 3 750 kr. 937 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er ringorm?

Ringorm, som er også kendt under navnet Tinea, er en almindeligt forekommende svampeinfektion der oftest påvirker huden på kroppen, hovedbunden, fødderne eller lysken. På trods af navnet skyldes ringorm ikke orme men i stedet en svamp, der forårsager et ringformet udslæt som kan være kløende og rødt samt have blærer eller lække. Det er en meget smitsom infektion, som kan spredes gennem kontakt med en inficeret person, dyr eller genstand. Det kan også ofte forekomme hos folk der sveder meget, da svampen trives i varme og fugtige forhold.

Manuka Soap

Dette produkt er meget mere end bare et dagligt middel til rengøring af huden. Manuka sæben indeholder en højkvalitetsblanding af æteriske olier og er designet som en naturlig måde at pleje huden hver dag. Takket være dens unikke sammensætning af ingredienser kan den medvirke til at rengøre, rense og beskytte huden, mens den stadig er nærende og hydrerende. Udover den fantastiske blanding af ingredienser er det der gør denne sæbe så speciel dens mange potentielle anvendelser. Det kan bruges som en naturlig håndrens, en sæbe til hele kroppen, en luksuriøs badesæbe eller som en enkel måde at hjælpe med at fremme hudens immunitet mod bakterier. Dette gør det til en vigtig del af denne Manuka Naturals Combo.

East Cape Manuka Oil 25%

Denne naturlige blanding kombinerer manuka af høj kvalitet med hudvenlige æteriske olier til at opnå en kraftfuld, men samtidig skånsom måde at bruge manuka på huden. Det der gør at manuka olien er af så høj kvalitet er at den er udelukkende er fremstillet af de bedste tilgængelige manuka-planter, som er udvalgt fra et bestemt område i den fjerne East Cape område i New Zealand. Manukaplanterne her er siges at være nogle af de bedste i verden, da det med undersøgelser er blevet konstateret at de indeholdt det højeste niveau af triketonforbindelser, hvilket giver olien særlige egenskaber der kan være gavnlige for huden. For mere om manukaforskningen klik her.

East Cape Manuka Cream

Ligesom med sæben og olien er East Cape Manuka Cream fremstillet med brug af ren manukaolie af højeste kvalitet, som er kombineret med en lang række populære ingredienser til hudpleje. Dette gør det til en skånsom måde at passe på huden samtidig med at man får alle fordelene ved manuka. Cremen er designet til at opnå en balance i hudens flora for at fremme dens modstandskraft overfor mange almindelige hudproblemer, heriblandt er det blevet konstateret at manukaolien er nyttig mod svamp. Ifølge undersøgelser foretaget af University of Otago er det blevet konstateret at manukaolien kunne bekæmpe forskellige typer svamp der forårsager problemer så som ringorm og uønsket kropslugt.

Ingredienser

Manuka Soap: Natrium Palm Kernelate (Palmeolie, Palmekerneolie), Leptospermum Scoparium Olie (Manukaolie), Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolie, Backhousia Citriodora Olie (Citron Myrteolie), Titandioxid, Galactaric Acid, Citral (Citrongræsolie fraktion), Terpinen-4-ol (Tea Tree Oliefraktion), Cedrol (Cedertræ Oliefraktion).

East Cape Manuka Oil 25%: 25% East Cape Manuka olie fra New Zealand, Tea Tree Olie, Citromyrteolie og Lavendelolie i en base af Sød Mandelolie.

East Cape Manuka Cream: Destilleret vand, Sød Mandelolie, Glycerin, Manukaolie, Stearinsyre, Stearylalkohol, Cetylalkohol, Emulgator, TEA, Lavendelolie, Citronmyrteolie, Konserveringsmiddel.

Brugsanvisning

Hver del af denne kombination er blevet udvalgt for sin evne til at hjælpe huden og de virker perfekt sammen. Disse produkter skal ikke bruges i nogen specifik rækkefølge da det er helt afhængig af de specifikke behov for den enkelte persons hud.

Manuka Soap: Påføres på våd hud og masseres ind ved hjælp af cirkulære bevægelser. Dette er en naturlig sæbe så den er skånsom nok til daglig brug.

East Cape Manuka Oil 25%: Påfør på det ønskede hudområde og lad det absorberes fuldstændigt. Dette kan gøres 1-2 gange dagligt. Selv om dette allerede er en æterisk olieblanding kan du også bruge f.eks. en vegetabilsk olie som basisolie, hvis du ønsker at bruge det på større eller mere følsomme områder..

East Cape Manuka Cream: Denne creme er nem at bruge og absorberes hurtigt. Masser bare cremen ind i de ønskede områder efter behov og lad det trænge helt ind i huden.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg er yderst tilfreds med alle tre produkter.

S Susanne
Bekræftet køb

Gør præcis hvad de skal. Gode produkter

C Claudia
Bekræftet køb

Super effektive. Mit ringorm var væk efter en uge!

D Daniella
Bekræftet køb

Gjorde ikke den store forskel.

K Kurt
Bekræftet køb

En fantastisk naturlig behandling af ringorm.

S Svenja
Bekræftet køb

Gode produkter mod ringorm. 4 stjerner herfra!

E Eva
Bekræftet køb

Hvis du vil af med din kløe, skal du trykke køb nu!

K Kirsten
Bekræftet køb

Brugte det på mig selv og mine to børn, og de virker!

M Maria
Bekræftet køb

Hjalp mig hurtigt af med min ringorm. Meget tilfreds!

B Bella
Bekræftet køb

Vil helt sikkert købe pakken igen hvis det bliver nødvendigt

K Katrine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide