Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Manuka Naturals Ringworm Combo Antibakteriel olie, sæbe og creme

389 kr.

Manuka Natural™ Kombi-pakke mod ringorm er udviklet til hurtigt at lette hævelse og smerte, lindre udslæt, fremme hurtig heling, reducere svampepopulationen og forebygge spredning til andre dele af kroppen, alt sammen uden bivirkningerne fra kemiske behandlinger.

Vores Manuka Natural™ kombi-pakke mod ringorm indeholder:

 • 1 x Manuka Soap (75g/2.65oz)
 • 1 x Manuka Cream (50g/1.76oz)
 • 1 x Manuka Oil 25% (10ml/0.34oz)
Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er ringorm?

Ringorm er en almindelig hudinfektion som ofte rammer børn gennem kontakt med husdyr som katte og hunde. Ringorm kan let spredes til andre familiemedlemmer hvis ikke det bliver behandlet effektivt.

Om Manuka Natural™ produkterne

Manuka Natural™ bruger en 25% koncentration af Manuka olie til at behandle ringorm direkte. Denne olie produceres kun i East cape regionen af New Zealand, hvor de højeste niveauer af naturligt fremkommende triketone findes, hvilket betyder en mere effektiv antimikrobiel aktivitet.

East Cape Manuka cremen er udviklet til at blive brugt sammen med Manuka Oil. Denne Manuka creme har en lavere koncentration af Manuka Oil, for at sikre en lettere påføring på områderne omkring ringormsangrebet, for at berolige huden og stoppe spredningen. Manuka cremen hjælper også helingsprocessen ved at fugte tør og revnet hud.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.7% baseret på 961 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev