Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Total Curve Kapsler til kvindelige bryster

60 Kapsler | Brystforstørrende tilskud til kvinder

Oversigt

Total Curve er et innovativt plante tilskud specielt designet til kvinder. Fremstillet med en række fantastiske naturlige ingredienser udnytter den nye og forbedrede formular populære planter, der kan være til gavn for kvinder, og kombinerer dem til at lave en enestående formular. Total Curve er designet til at hjælpe kvinder med volumen og fylde og kan hjælpe med en gradvis og naturlig forstørrelse, uden at man skal bekymre sig om bivirkningerne.

 • Designet specielt til kvinder og deres kurver
 • Ny og forbedret EU-formular
 • Rig på bioflavonoider og planter som er gavnlige for kvinder
 • Med fennikel, sojabønner og resveratrol
 • 2 kapsler om dagen, der er lette at sluge
 • Ideel kombination med Total Curve Gel

Dette naturlige tilskud består af en række plantebaserede ingredienser såsom soja-isoflavoner, resveratrol, humle og fennikel, der alle er ideelle for kvinder og deres kroppe. Da Total Curve er naturlig er den også en god løsning for kvinder i alle aldre, og med kun 2 kapsler om dagen er det nemt og bekvemt at tilføje dem til enhver daglig rutine.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
269 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvorfor vælger kvinder brystforstørrelse?

Af forskellige årsager kan kvinder i alle aldre have et ønske om at forbedre deres brysters udseende. Ifølge en undersøgelse i International Journal of Sexual Health sagde 70% af kvinderne i alderen 18-65, at de var utilfredse med deres brysters størrelse eller form. Denne store procentdel kan virke chokerende, men hvis man tænker over det vil du faktisk finde ud af at enten dig selv eller nogen tæt på dig kan føle det samme. Nogle af de faktorer der påvirker brysternes udseende kan være:

 • Alder
 • Hormoner
 • Vægtændring
 • Graviditet
 • Genetik

Det er ikke altid nødvendigvis størrelsen det drejer sig om, som du ser med berømtheder og på tv, brystforstørrelse kan faktisk være et ønske baseret på en række realistiske grunde. Det er ikke kun pornostjerner og 20-årige gold-diggers der ønsker at forbedre deres bryster. Faktisk har det vist sig at den største aldersgruppe var 30 til 39-årige og størstedelen var dem der havde tabt brystfylde, elasticitet og fasthed på grund af alder og at de havde fået børn. Selvværd og selvtillid er også en vigtig årsag, så tænk ikke at brystforstørrelse ikke er for dig, hvis du har et ønske om det.

Hvad er phytoøstrogener?

Som naturligt forekommende forbindelser kan phytoøstrogen findes i en række planter, herunder soja, ærter, humle, fuldkorn, frø, bær, hvede og fennikel. De kan også findes i en række mindre almindelige planter så som kinesisk kvanurt (dong quai), rød kløver og alfalfa. Som plantebaserede østrogener fungerer de i planterne som en form for naturligt forsvar mod planteædende dyr. Planten udskiller forbindelsen for at regulere frugtbarheden hos de dyr der kan spise dem og derefter reducere chancen for yderligere angreb. Det er derfor,de anses for at være gavnlige for kvinder, der ønsker naturligt at øge deres kvindelighed. Planter med et højt antal phytoøstrogenforbindelser er generelt meget eftertragtede og anvendes almindeligvis i naturlige højkvalitetsprodukter for brystforstørrelse.

Total Curve

Dette plantebaserede kosttilskud er skabt specielt til kvinder og deres kurver og er et naturligt valg for kvinder der ønsker forstørrelse. Formuleret med en række naturlige ingredienser, herunder de mest populære til forstørrelse for kvinder, er dette innovative tilskud designet som et naturligt og gradvist alternativ til smertefulde og dyre operationer og kemiske metoder. Det omhyggeligt valgte udvalg af planter, der anvendes i formlen, har båret på deres feminine hemmeligheder i generationer og er nu tilgængelige i disse kapsler i lige de rigtige mængder for kvinders behov. Total Curve er perfekt til dem der ønsker at forbedre deres naturlige feminine skønhed, og ideel til kvinder i alle aldre og er en god smertefri mulighed for mange.

Total Curve Ingredienser

De aktive ingredienser, der anvendes i Total Curve-formlen, er hver især blevet udvalgt for deres gavnlige egenskaber specielt til kvinder. De kendte planter, der har været brugt af kvinder i århundreder, moderniseres af denne formel og de opmåles i nøjagtige mængder for at skabe dette innovative tilskud. Nogle af de vigtigste aktive ingredienser omfatter:

Soja isoflavoner
Soja isoflavoner

Som en naturlig proteinkilde er sojabønner en fast bestanddel af diæten i mange lande og kulturer. For nylig er der også foretaget forskning, der omhandler forbindelsen mellem bio-flavonoider, den særlige forbindelse der findes i sojabønner, og phytoøstrogener

Resveratrol
Resveratrol

Findes typisk i rødvin, grøntsager, frugt, nødder og mørk chokolade, resveratrol er et naturligt forekommende polyfenol. Den kan være meget gavnligt for kroppen, og der er for nyligt blevet foretaget undersøgelser vedrørende forbindelsen mellem dens egenskaber og aldringsprocessen.

Humle
Humle

Nok mest kendt for dens brug i øl, planten er også traditionelt blevet brugt af antikkens grækere, romere og kinesiske kulturer. For nylig er der foretaget undersøgelser vedrørende forbindelsen mellem disse specielle planter og dets østrogenholdige bestanddele. For mere information, klik her.

Fennikelfrø
Fennikelfrø

Fennikel er et aromatisk frø som almindeligvis bruges som krydderi og smagsstof. Det har også traditionelle anvendelser for kvinder, herunder bliver den brugt som en galactagogue, hvilket betyder at det tages af ammende kvinder for at hjælpe med mælkeproduktionen.

Brugsanvisning

Det der er godt ved Total Curve pillerne er at de er nemme at tage, og da de er designet til regelmæssig brug vil de ikke få stor en indflydelse på din daglige planlægning (som kirurgi eller andre metoder ville have). Du skal blot tage 2 tabletter om dagen, helst sammen med hovedmåltider. Som altid før man tager et nyt tilskud, anbefaler vi at tjekke den komplette ingrediensliste for personlige allergier samt ikke at overskride 4 tabletter inden for en 24-timers periode

Total Curve Kapsler til kvindelige bryster 60 Kapsler | Brystforstørrende tilskud til kvinder

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

lidt fordyr

i ib
Bekræftet køb

.........

M Morten K
Bekræftet køb

Faktisk bruger jeg både cremen og disse piller fra Total Curve, så jeg skal ikke kunne sige hvilket af produkterne der virker bedst, men jeg har set utroligt gode resultater efter kun et par ugers brug.

C Cecilie
Bekræftet køb

Jeg er utroligt glad for mit nye kosttilskud, og jeg tager pillerne hver dag. Jeg kan allerede se en forskel.

A Frederikke
Bekræftet køb

Mine bryster føles faktisk større efter et par måneders forbru :)

T Tina
Bekræftet køb

Jeg kan godt se en forskel. Mine bryster var en A skål før men nu er jeg oppe i en B

A Anne
Bekræftet køb

Virkelig gode kapsler, som jeg bruger sammen med gelen

C Carina
Bekræftet køb

Syns det er fedt med et alternativ til kirurgi for at få større bryster.

K Katrine
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med kapslerne. Min kæreste har kommenteret på, at mine bryster ser større ud

K Kim
Bekræftet køb

Købte et halvt års forbrug i gave til min kæreste fordi hun var ked af sine bryster. synes godt jeg kan se en forskel

S Simon

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide