FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Valentinstilbud
Total Curve Pills
Total Curve Pills

Total Curve Kapsler

60 Kapsler | Brystforstørrende tilskud til kvinder

Oversigt

Total Curve er et innovativt plantetilskud til kvinder med ingredienser som resveratrol, sojabønner, humle og bio-flavonoider til større bryster. Tilskuddet indeholder planteøstrogen til at hjælpe kvinder med små bryster til at få en naturlig og gradvis forstørrelse uden bivirkninger. Designet til fastere bryster og push-up-effekt til at give dine naturlige bryster et løft, så du igen kan få selvtilliden til at vise dem stolt frem tilbage.

 • Til større og fastere bryster
 • Rig på planteøstrogen og bioflavonoider
 • Naturlige ingredienser som sojabønner og resveratrol
 • Tag 2 kapsler dagligt
 • Kan kombineres med Total Curve Gel
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher

Brystforstørrende kosttilskud - hjælp til selvhjælp

Af forskellige årsager kan kvinder i alle aldre have et ønske om at forbedre deres brysters udseende. Ifølge en undersøgelse i International Journal of Sexual Health mente 70% af de adspurgte kvinder i aldersgruppen 18-65, at de var utilfredse med deres brysters størrelse eller form. Denne store procentdel kan virke chokerende, men hvis man tænker over det, vil du faktisk finde ud af, at enten dig selv eller nogen tæt på dig kan føle det samme. Nogle af de faktorer, der påvirker brysternes udseende, kan være:

 • Alder
 • Hormoner
 • Vægtændring
 • Graviditet
 • Genetik

Men det er ikke altid kun størrelsen, det drejer sig om, og det er ikke kun pornostjerner og berømtheder, der har et inderligt ønske om at gøre deres bryster større og smukkere. Faktisk viser det sig, at den største aldersgruppe, der ønsker større bryster, var de 30-39-årige kvinder, da de havde tabt brystfylde, elasticitet og fasthed på grund af alder og graviditet. Selvværd og selvtillid er også en vigtig årsag, så tænk ikke at brystforstørrelse ikke er for dig, hvis du har et ønske om det.

Planteøstrogener til kvinder

Som naturligt forekommende forbindelser kan phytoøstrogen findes i en række planter, herunder soja, ærter, humle, fuldkorn, frø, bær, hvede og fennikel. De kan også findes i en række mindre almindelige planter så som kinesisk kvanurt (dong quai), rød kløver og alfalfa. Som plantebaserede østrogener fungerer de i planterne som en form for naturligt forsvar mod planteædende dyr. Planten udskiller forbindelsen for at regulere frugtbarheden hos de dyr, der kan spise dem og derefter reducere chancen for yderligere angreb. Det er derfor, de anses for at være gavnlige for kvinder, der naturligt ønsker at få større og fastere former. Planter med høje niveauer af planteøstrogener er generelt meget eftertragtede og anvendes ofte i naturlige tilskud til brystforstørrelse.

Total Curve - brystforstørrende tilskud til kvinder

Dette plantebaserede kosttilskud er udviklet specielt til kvinder og deres kurver, og er et naturligt valg til kvinder, der ønsker større bryster. Formuleret med en række naturlige ingredienser, herunder de mest populære til større former til kvinder, er dette innovative tilskud designet som et naturligt og gradvist alternativ til smertefulde og dyre operationer og kemiske metoder. Det nøje valgte udvalg af planter i tilskuddet har båret på deres feminine hemmeligheder i generationer, og er nu tilgængelige i disse kapsler i de rigtige mængder til at opfylde kvinders behov. Total Curve er perfekt til dig, der drømmer at forbedre din naturlige feminine skønhed og ideel til kvinder i alle aldre.

Hemmeligheden bag tilskuddet

Hemmeligheden bag Total Curve-kapslerne er de naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt grundet deres gavnlige egenskaber til kvinder. Planterne og urterne har være brugt af kvinder i århundreder til at opfylde deres behov, og er med disse kapsler blevet til et innovativt tilskud, som kan hjælpe kvinder med at genvinde selvtilliden. Nogle af de vigtigste ingredienser omfatter:

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 2 kapsler om dagen sammen med et stort glas vand og i forbindelse med et hovedmåltid. Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at læse ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Tag ikke mere end 4 kapsler inden for en periode af 24 timer. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Boghvede, Fennikel, Dong Quai (Angelica Sinensis), Damiana, Humle, Mælkebøtte, Brøndkarse, Resveratrol, Soja-isoflavoner, Gelatine, Magnesiumstearat, Siliciumdioxid

Ofte købt sammen

Total Curve Kapsler
Total Curve Kapsler

60 Kapsler | Brystforstørrende tilskud til kvinder

269 kr.

+
CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter
CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter

90 Tabletter | Støtte til feminint brystvæv

335 kr.

+
Total Curve Gel
Total Curve Gel

88 ml Gel | Brystforstørrende gel til kvinder

259 kr.

1 Vare

269 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(57)
4 Stjerner
(27)
3 Stjerner
(11)
2 Stjerner
(1)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.25% baseret på 96 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

lidt fordyr

i ib
Bekræftet køb

.........

M Morten K
Bekræftet køb

Faktisk bruger jeg både cremen og disse piller fra Total Curve, så jeg skal ikke kunne sige hvilket af produkterne der virker bedst, men jeg har set utroligt gode resultater efter kun et par ugers brug.

C Cecilie
Bekræftet køb

Jeg er utroligt glad for mit nye kosttilskud, og jeg tager pillerne hver dag. Jeg kan allerede se en forskel.

A Frederikke
Bekræftet køb

Mine bryster føles faktisk større efter et par måneders forbru :)

T Tina
Bekræftet køb

Jeg kan godt se en forskel. Mine bryster var en A skål før men nu er jeg oppe i en B

A Anne
Bekræftet køb

Virkelig gode kapsler, som jeg bruger sammen med gelen

C Carina
Bekræftet køb

Syns det er fedt med et alternativ til kirurgi for at få større bryster.

K Katrine
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med kapslerne. Min kæreste har kommenteret på, at mine bryster ser større ud

K Kim
Bekræftet køb

Købte et halvt års forbrug i gave til min kæreste fordi hun var ked af sine bryster. synes godt jeg kan se en forskel

S Simon

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide