Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaman Male Formula Potenspiller

60 Kapsler | Til bedre erektion

Oversigt

Viaman Male Formula Potenspiller er et naturligt kosttilskud til mænd med macarod, zink, bukkehorn og L-arginin til øget sexlyst og en bedre samt stærkere erektion. Ideel til daglig brug for give kroppen de nødvendige mineraler og vitaminer til at kunne yde dit bedste i sengen til din og din partners nydelse, hvis du har rejsningsproblemer. Tag 2 kapsler dagligt i minimum tre måneder for at få de bedste resultater og få selvtilliden tilbage i soveværelset.

 • Til bedre og større erektion
 • Zink til naturligt niveau af mandligt kønshormon
 • Beriget med L-arginin, lysin, maca og bukkehorn
 • Ingen recept nødvendig
 • Tag 2 kapsler dagligt
 • For mænd
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • GMO Free
 • Køb 1 269 kr.
 • Køb 2 484 kr. 538 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 645 kr. 807 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Penisstørrelse kan ramme selvtilliden

Det har været debatteret voldsomt i flere år. Betyder størrelsen på en mands penis virkelig noget? King’s College i London har i en undersøgelse vist, at størrelsen på en mands penis kan have enten positive eller negative konsekvenser for evnen til at yde sit bedste i sengen, og det viste sig, at hvis manden tror, at han har en lille penis, gør det ham usikker.

Det er let at sige, at det er gørelsen og ikke størrelsen, der er det vigtigste, men når ens penisstørrelse rammer selvtilliden og evner til at præstere i sengen, er det noget, man ikke skal lide i stilhed med. Eftersom dette problem er meget almindeligt, betyder det heldigvis, at der er mange forebyggende tiltag, som mænd kan tage i brug for at overkomme deres utilfredshed med størrelsen.

Succesen bag Viaman kosttilskud til mænd

Viaman har stor succes med at udvikle naturlige kosttilskud til mænd og deres behov. Hemmeligheden bag er et veluddannet hold af specialister, som med mange års erfaring og kliniske tests endelig har fundet en sikker, naturlig og potent opskrift. Dette kosttilskud indeholder 7 naturlige og potente ingredienser til at give dig de bedst mulige fordele.

En af ingredienserne, macarod, også kendt som Lepidium Meyeni, er blevet undersøgt for dets brug som brug som et naturligt afrodisiakum, og hvordan det kan stimulere sexlyst hos mænd.

Vigtigste ingredienser

Men kosttilskuddet indeholder også andre naturlige ingredienser, der sammen giver de optimale positive effekter på mænd sexlyst, erektion og udholdenhed.

Maca
Maca

Er eksploderet i popularitet i kosttilskud til mænd de seneste år. Macaroden er oprindeligt fra Peru og er tilgængelig i pulverform eller som et tilskud. Planten har mange fordele, og er i dette tilfælde udvalgt på grund af dens effekt på mandens sexlyst og sædproduktion. Kan også hjælpe med at forbedre dit mentale helbred. Læs mere her.

Zinc
Zink

Bidrager til at beskytte celler mod oxidativ stress samt opretholde normale niveauer af det mandlige kønshormoner i blodet. Et sundt niveau af mandlige kønshormoner bidrager til at optimere mænds udholdenhed i sengen samt sexlyst. Læs mere her.

L-Arginine
L-arginin

Er en meget populær ingrediens i præstationsfremmende tilskud til mænd, da det er kendt som en essentiel aminosyre til at støtte cirkulationssystemet. En god og sund blodcirkulation er vigtigt for at kunne præstere sit bedste i sengen. Kosttilskuddet indeholder også L-arginin grundet dets samspil med andre ingredienser i potenspillerne. Læs mere her.

Fenugreek
Bukkehorn

Er som ingrediens blevet brugt hele verden over grundet bukkehorns sundhedsmæssige fordele for både mænd og kvinder. Den mest kendte brug er til at øge sexlysten og forbedre præstationer i sengen, hvilket nye studier indikerer. Netop derfor er bukkehorn en vigtig ingrediens i Viaman potenspillerne. Læs mere her.

Brugsvejledning

Vi anbefaler at tage 1 kapsel dagligt før et hovedmåltid med et stort glas vand. Bør tages i mindst 3 måneder for at få de bedste resultater. Hver bøtte indeholder nok potenspiller til 2 måneders brug. Kosttilskuddet er udviklet af naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kosttilskuddet er ikke egnet til personer under 18 år. Tag ikke mere end den anbefalede daglige dosis. Hvis du tager anden medicin, anbefaler vi, at du konsulterer egen læge før brug. Hvis du oplever nogle uønskede reaktioner, skal du stoppe brugen af tilskuddet og kontakte din læge.

Ingrediensliste

L-Arginin, Lysin, Acetyl L-Carnitin, Bukkehornsekstrakt 4:1, Maca-ekstrakt 4:1, L-Citruline 2:1, Zink (zinkcitrat), Anti-klumpningsmiddel: Siliciumdioxid og magnesiumstearat, Kapselskal: Gelatine (kvæg og svinekød)

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(22)
4 Stjerner
(10)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.14% baseret på 34 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God og simple hjemmeside. Jeg vil helt klart handle herinde igen.

N Niels
Bekræftet køb

Kvalitets produkt!

H Høge
Bekræftet køb

Udmærket produkt.

K Kunde1
Bekræftet køb

Kan anbefales. Jeg er godt tilfreds med produktet.

G Go
Bekræftet køb

Kan varmt anbefales.

L Larsen
Bekræftet køb

Meget velfungerende!. Min penis har fået et par ekstra centimeter

M Maletz
Bekræftet køb

Jeg er tilfreds

B Bent
Bekræftet køb

Fem stjener, ikke mindre!!!

E Ernst
Bekræftet køb

Fremragende! Den har gjort en stor forskel i mit sexliv.

G George
Bekræftet køb

Intet at sætte en finger på, har også hjulpet på min stivhed.

H Herbert

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide