Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

VigRX Plus

60 Tabletter | Mandlig Urte Virilitetstilskud

VigRX Plus er det mest populære tilskud til mandlige forbedring i verden og har været det siden 2004, hvor det først blev introduceret. Med titusinder af tilfredse tilbagevendende kunder, står det klart at teamet hos VigRX ved lige hvad mænd har brug for og hvad de kigger efter. Takket være den udførligt undersøgte blanding af naturlige ingredienser, har VigRX Plus været betroet til i over et årti at give mænd deres præstation, virilitet og selvtillid i soveværelset.

  • Verdens førende produkt indenfor mandlig forbedring
  • Opskrift baseret på urter og perfektioneret af mere end et årtis erfaring
  • Beriget med aktiv Bioperin™
  • 100 % ægte med kode autenticitetscheck
  • Pakket i blisterpakke, for at maksimere friskhed og styrke
  • Diskret indpakning og levering

Det er klart at den unikke blanding af naturlige ingredienser er det der gør VigRX Plus så speciel, og når du først får kigget på den række af spændende urteingredienser der bliver brugt, er det ikke så underligt. Det indeholder ikke kun populære urter brugt i forbedringsprodukter til mænd, såsom Koreansk Panax Ginseng og Macaekstrakt, det er også beriget med den innovative Bioperin™, for at give VigRX Plus den ekstra kant og styrke over andre tilskud af sin slags.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Kosher
  • Vegetarisk
379
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Mandlig virilitet

Så hvad er mandlig virilitet? Positivt set, defineres det generelt som en række af maskuline karakteristika. Men, når det kommer til de intime øjeblikke, kan mandlig virilitet betyde en række ting, såsom størrelse, styrke, energi, niveau af mandligt kønshormon og evnen til at formere sig. Selvom alle mænds ønsker er forskellige, vil det for mange mænd generelt være en stor del af livets aspekter at være viril, hvor intimitet er en af de største.

For en række mænd, er det en almindelig bekymring at størrelse, styrke eller kraft ikke er nok i soveværelset og kan være et stort slag for selvtilliden. Som et resultat af dette, har mange vendt sig mod en række af produkter til mandlig forbedring og med ønsket om at undgå forlegenhed og besvær ved at købe syntetiske produkter, er virilitetsprodukter baseret på urter blevet nogle af de mest populære der findes i dag.

VigRX Plus

Som et etableret mærke verden over, har VigRX vist sig at stå sin prøve. Siden udviklingen af de første VigRX kapsler for mere end 15 år siden, er mange konkurrenter kommet og gået, men VigRX er fortsat blandt de bedste med et konstant flow af tilbagevendende kunder. Disse titusinder af tilfredse kunder stoler på at VigRX mærket hjælper dem med deres præstation, energi og virilitet i soveværelset og er det der har gjort det til den massive success det er i dag. VigRX Plus er ingen undtagelse fra kvalieten det mærke leverer og er nu blevet en rigtig vinder i industrien af mandlig forbedring.

Siden den originale udgivelse af VigRX Plus tabletterne i 2004, har holdet bag VigRX vidst at de ville give mere. Med mandlige behov der hele tiden ændrer sig, ville de gerne tilpasse sig deres kunder og efter et årti med dedikeret forskning i disse behov, såvel som de bedste naturlige ingredienser verden over, blev den nye spændende opskrift skabt. Ved at bruge en ny unik blanding af kun de ingredienser der var mest friske og af højest kvalitet, blev det nye VigRX Plus skabt som en måde til at hjælpe mænd med at genvinde deres styrke for at kunne støtte deres virilitet og præstation i soveværelset.

VigRX Plus, der indeholder en række velkendte ingredienser til mandlig forbedring, såsom Koreansk Panax Ginseng og Maca, er et trin over resten med tilføjelsen af nye og spændende ingredienser, inklusiv det innovative Bioperin™. Bioperin™, der er lavet af sort peberekstrakt, er kendt for at forbedre biotilgængelighed eller hastigheden hvormed de andre ingredienser bliver absorberet. Dette gør det til en nøgletilføjelse til opskriften, da det hjælper med at bringe de naturlige ingredienser et skridt videre, så de hver især kan levere deres bedste.

Takket være de let spiselige tabletter og den naturlige opskrift, er VigRX Plus et klart valg når det kommer til mandlige virilitetstilskud. Med den høje usikkerhed der omgiver mandlige forbedringspiller på markedet, kan du være sikker på at du tager et autentisk produkt med VigRX Plus, på grund af den unikke autencitetsidentifikation fundet på hver eneste pakke. Takket være alle disse faktorer, fra den unikke naturlige opskrift til beviset på autenciteten, går VigRX Plus ud over for at hjælpe med at tilfredsstille mænds specifikke behov og til at hjælpe dem med at få deres selvtillid i soveværelset tilbage.

Bioperine™

Som et nøglekrydderi brugt verden over, kommer styrken fra sort peber fra Piperine. Piperine er et aktivt ekstrakt udvundet fra den sorte pebers frugter og det er forbindelsen mellem denne og dens andre ekstrakter der giver den sin varme og styrke.

Bioperine™ er et ekstrakt der bruger en standardiseret minimum af 95 % piperine og har været anvendt i flere år, for at hjælpe med at forbedre biotilgængeligheden og optagelsen af forskellige næringsstoffer. Dette betyder, at når det blandes i en opskrift med andre ingredienser, hjælper Bioperine™ med at få det bedste ud af disse ingredienser og gør dem lettere for kroppen at optage. Dette gør det til en ekstremt værdifuld ingrediens og dens integrering tillader virkelig en opskrift at stige til næste niveau. For at finde ud af mere om Bioperine™ og sort peberekstrakt klik her.

Vigtigste ingredienser i VigRX Plus

Det der gør VigRX Plus så unik og populær er dens udvalgte blanding af naturlige ingredienser, leveret i præcis de mængder der er nødvendige i hver enkelt kapsel. VigRX tror ikke på at bruge billige fyldstoffer og bindemidler for at fylde deres tabletter, ligesom mange andre piller gør, så du ved at du kun får de mest friske og bedste ingredienser tilgængelige. For at garantere at du får mest ud af disse tabeletter, har VigRX lagt vægt på detaljerne og forsikret at de hver især er friskt forseglet i blisterpakker, for at sikre potensen og kvaliteten af hver enkelt udvalgte ingrediens. Denne efterspørgsel efter høj kvalitet kan betyde længere produktionstid, men vi er overbevist om at det vil give både loyale og kunder på livstid, at lave et produkt af høj kvalitet, som mænd kan stole på.

Her er nogle af de friske ingredienser der udgør den innovative urteopskrift på VigRX Plus:

Koreansk Panax Ginseng Rod
Koreansk Panax Ginseng Rod

Denne ingrediens, normalt også kaldet Asiatisk Ginseng, har været brugt i århundreder på grund af dens utallige fordele, der i blandt at hjælpe med energiniveauet. I den seneste tid har der været mange studier omkring Ginseng, specielt i forhold til mental energi, niveauer af mandligt kønshormon og mandlig præstation. For yderligere information om dette, klik her.

image of Saffron Standardised Extract
Standardiseret Safronekstrakt

Produceret af de tørrede røde støvfang fra Crocus Sativus blomsten, er Safron en af de mest værdifulde krydderier i verden på grund af dens komplekse høstmetode. Dette krydderi har været meget anvendt på grund af sine mange fordele, hvilket har sat den i fokus i utallige studier, inklusiv et der omhandler dens naturlige effekt på humøret og lysten. For yderligere information, klik her.

image of Damiana Leaves
Damiana blade

Også kendt under sit latinske navn Turnera diffusa, stammer Damiana fra Central og Sydamerika såvel som Caribien. Traditionelt har det været anvendt som mad der tilskynder lyst, men senest er det blevet undersøgt for sine afslappende egenskaber. Afslapning og humør spiller en stor rolle for præstationen, så det kan meget vel være vigtigt for den mandlige virilitet, klik her.

image of Maca
Maca

Maca, der oprindeligt stammer fra Andesbjergene, er en ingrediens der har været brugt siden tidernes morgen. Siden den er steget i popularitet i den vestlige verden, har der været mange studier omhandlende Maca og dens effekt på mandlig præstation såvel som fertilitet hos mænd. For at se et af disse studier, klik her.

image of Zinc
Zink

Som et af de mest gavnlige mineraler for kroppen, har zink mange anvendelser i forhold til mandlig virilitet. Zink bidrager til normal kognitiv funktion, hvilket gør den ideel til at hjælpe på fokus, koncentration og metal styrke. Det bidrager også til vedligeholdelsen af et normalt niveau af mandligt kønshormon, såvel som fertilitet og reproduktion, hvilket gør det ideelt til mænd og specifikt mandlige behov.

Fuld ingrediensliste - Koreansk Panax Ginseng Root, Saffron Standardized Extract, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba Blad, Damiana Blad, Maca, Granatæble Standardiseret Extract, Luteolin, Cuscuta Seed Extract 4: 1 PE, Gurkemeje, Sort Peber Extract 95% - Bioperine ™, Zink. Andre ingredienser: dicalcium, phosphat, cellulose, croscannellose natrium, stearinsyre, siliciumdioxid, magnesiumstearat, FD & C Rød # 40.

Brugsanvisning

For at få alle fordelene fra VigRX Plus, inklusiv den præcise mængde af hver enkelt elite ingrediens, er det bare nødvendigt at tage 2 tabletter hver dag. Vi anbefaler at du tager hver kapsel sammen med et måltid og rigeligt med vand og for at få mest ud af produktet, anbefaler vi at du tager dem i mindst 3 måneder.

Virker det?

Hver person er forskellig og vil opleve produktet forskelligt. Dog, hvis du skulle dømme dens effekt ud fra hvor mange der fortsætter med at bestille det, kunne det være en god ledetråd. Hvis du også overvejer hvor mange mennesker der har brugt produktet og med meget få der klager, kan det måske give dig beroligelse.

Sikker formular

Da VigRX Plus er lavet af en speciel blanding af naturlige ingredienser, der alle er blevet omhyggeligt forsket og undersøgt over det seneste årti, er der ingen kendte bivirkninger ved at tage disse piller. Inden brug, anbefaler vi altid med et nyt tilskud at tjekke ingredienslisten for personlige allergier. Vi anbefaler også at du konsulterer din læge, hvis du i forvejen tager medicin og er usikker omkring dette tilskud.

Læs mere
VigRX Plus 60 Tabletter | Mandlig Urte Virilitetstilskud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(24)
4 Stjerner
(8)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.29% baseret på 35 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det virker ret godt ikke helt endnu men jeg tror der skal nok lidt mere tid til

L Laurits J
Bekræftet køb

kun prøvet det i 1 mdr og 2 uger, er lige begyndt på det

R RASHID S
Bekræftet køb

Er først lige startet.

S Søren
Bekræftet køb

Jeg er tilfreds med jeres produkt det virker som det skal min penis er blevet en smule større Jeg bliver ved at bruge de piller

M Martin P
Bekræftet køb

Lidt for tidligt at sige, må vente at se om det virker

S Søren
Bekræftet køb

Jeg havde prøvet vigrx men de virkede ikke for mig. Jeg prøvede vigrx plus i stedet og er meget tilfreds med resultatet (det er min kæreste også).

A Anonym
Bekræftet køb

er der ikke andre som har anvendt dette produkt og har en vurdering? På forhånd tak.

I Ivan
Bekræftet køb

For mig blev min pik st�rre i omkredsen, men ikke s� meget i l�ngden. Hvad jeg synes virkede super ved produktet var at jeg blev super h�rd under sex og kunne holde i meget l�ngere tid. H�ber det hj�lper.

L Lars
Bekræftet køb

Dette produkt har virket helt fantastisk for mig og der er stor forskel før og efter.

M Mark
Bekræftet køb

har givet stor pik

j jens
Bekræftet køb

virker super godt. på lidt over en måned er vokset 1/2cm i længde og ca. 1/2cm i omkreds:)

k kim christensen
Bekræftet køb

Den første måned var der ikke rigtigt de store synlige resultater. Men så skal jeg lige love for at der begyndte at ske noget efterfølgende. Min penis er blevet tykkere og godt 2 cm længere.

J Jesper
Bekræftet køb

Det virkede allerede efter 1 uge. Jeg kunne mærke at jeg blev hurtigere stimuleret under forspil. Min penis blev hårdere og erektionen mere kraftig

A Ano
Bekræftet køb

Meget bedre end den første version af VigRX. Dette virker meget hurtigere på mig.

H Hansen
Bekræftet køb

Ok virkning - men meget dyrt. ved ikke om jeg køber igen

K Kim Hjul
Bekræftet køb

Jeg har taget det i 6 måneder og det har gjort en kæmpe forskel for mig og mit sexliv. Jeg bliver hårdere og større under samleje. Jeg er vokset 1,5 cm på 6 måneder, havde nok håbet på mere. Men seksuelt er det klart blevet bedre

K Kenneth n
Bekræftet køb

Jeg har kun taget det i 1 måned. har set nogenlunde resultater, men tror det bliver bedre. er tålmodig :I gode resultater indtil videre

H Hamid
Bekræftet køb

Jeg er meget overrasket over hvor godt det virker. Jeg er vokset 3,5 cm i stiv tilstand og ca. 2 cm slap. har taget vigrx plus i 4 måneder

H Henrik møller
Bekræftet køb

Jeg troede ikke det virkede, men gav det en chance. Jeg er vokset 1,3 centimeter på ca. 13 uger og det bedste resultat ved pillerne er at mit sexliv er både længere og bedre nu! Jeg fortsætter

K Karsten
Bekræftet køb

Jeg er ikke importneret over prisen, men efter 2 måneders forbrug var produktet alle pengene værd.

P Phillip
Bekræftet køb

Jeg modtog disse piller til min mand, og det tog hans krop to dage at vænne sig til dem. Efter de to dage fik han meget stærke erektioner! Tiden i sengen har ikke ændret sig særlig meget, men med tiden tror jeg at den nye selvtillid vil forlænge det. Jeg elsker ham dog uanset hvad... Men tak VigRX Plus for at have lavet disse piller! og tak ShytoBuy.

L Louise
Bekræftet køb

Super god effekt! Meget tilfreds med disse piller - kunne se en forskel allerede efter 1 måned.

M Martin
Bekræftet køb

Har lige modtaget produktet i helt diskret levering. Ser frem til at begynde processen! Håber virkelig at dette produkt er løsningen, da jeg har hørt så meget godt om det.

H Hans
Bekræftet køb

Meget tilfreds med det her produkt. Det har gjort en stor forskel og har været meget effektivt. Leveringen var ligeledes hurtig og fejlfri, så det er bare perfekt!

V Valdemar
Bekræftet køb

Det koster en del, hvis man skal have nok til de anbefalede 3 måneder. I sidste ende har det dog været alle pengene værd, da jeg både er vokset og kan holde længere i sengen.

N Nicolai
Bekræftet køb

Der er virkelig sket noget siden, at jeg begyndte på VigRX plus. På 3,5 måned er jeg ca. vokset 2 cm, så effekten har været meget god.

L Lars
Bekræftet køb

Takket være det her produkt, er både sexlysten i soveværelset og min præstation betydeligt forbedret. Har uden tvivl kun positive ting at sige om det her produkt, så det får helt sikkert min anbefaling!

A Albert
Bekræftet køb

Der er endnu ikke sket så forfærdelig meget efter 1 måned men er dog begyndt at se en smule forskel. Har lige bestilt til 1 måned mere, da effekten så burde bliver noget større. Anmeldelserne er i hvert fald positive.

J Jesper
Bekræftet køb

Fantastisk produkt der med garanti gør en forskel. Valgte at købe til de 3 anbefalede måneder, og det synes jeg bestemt var en god idé, hvis man vil være sikker på at se store resultater.

J Julius
Bekræftet køb

Fint tilfreds med VigRX Plus, da det har gjort hvad det skulle. Har ikke oplevet nogen bivirkninger, så heller ikke der er der noget at klage over.

T Tosh
Bekræftet køb

Første gang at jeg handler på ShytoBuy. Det har været en kæmpe succes! Er super tilfreds med det her produkt, så vil i høj grad anbefale det. Nok ikke sidste gang, at jeg handler herinde.

O Oscar
Bekræftet køb

Tusind tak til VigRX Plus for at genfinde min mands selvtillid i sengen. Hans erektioner er blevet meget stærke, så det har virkelig givet vores forhold et ekstra boost. Selvfølgelig også tak til ShytoBuy.

E Emil
Bekræftet køb

Er ca. vokset 1,5 cm på 4 måneder, så effekten har ikke været helt så god, som jeg havde håbet på. Det er dog fremskridt, så er stadig tilfreds med virkningen. Er dog tålmodig, da jeg stadig regner med, at jeg vokser lidt mere.

T Torben
Bekræftet køb

Meget effektivt produkt der lige har virket lidt bedre end andre lignende tilskud, som jeg har prøvet. Har relativt hurtigt kunne se forskel, og det har været nemt og problemfrit at tage.

M Marcus
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter