Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

VigRX Plus til mandlig virilitet

60 Tabletter | Førende indenfor mandlig forbedring

Oversigt

VigRX Plus er det mest populære tilskud til maskulin forbedring i verden og har været det siden 2004, hvor det først blev introduceret. Med titusinder af tilfredse tilbagevendende kunder, står det klart at teamet hos VigRX ved lige hvad mænd har brug for, og hvad de kigger efter. Takket være den udførligt undersøgte blanding af naturlige ingredienser, har VigRX Plus været betroet til i over et årti at give mænd deres præstation, virilitet og selvtillid i soveværelset.

 • Verdens førende produkt indenfor mandlig forbedring
 • Opskrift baseret på urter og perfektioneret af mere end et årtis erfaring
 • Beriget med aktiv Bioperin™
 • 100 % ægte med kode autenticitetscheck
 • Pakket i blisterpakke, for at maksimere friskhed og styrke
 • Diskret indpakning og levering

Det er klart at den unikke blanding af naturlige ingredienser er det der gør VigRX Plus så speciel, og når du først får kigget på den række af spændende urteingredienser der bliver brugt, er det ikke så underligt. Det indeholder ikke kun populære urter brugt i forbedringsprodukter til mænd, såsom Koreansk Panax Ginseng og Maca Ekstrakt, det er også beriget med den innovative Bioperin™, for at give VigRX Plus den ekstra kant og styrke over andre tilskud af sin slags.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Kosher
 • Vegetarisk

Mandlig virilitet

Så hvad er mandlig virilitet? Positivt set, defineres det generelt som en række af maskuline karakteristika. Men, når det kommer til de intime øjeblikke, kan mandlig virilitet betyde en række ting, såsom størrelse, styrke, energi, niveau af mandligt kønshormon og evnen til at formere sig. Selvom alle mænds ønsker er forskellige, vil det for mange mænd generelt være en stor del af livets aspekter at være viril, hvor intimitet er en af de største.

For en række mænd, er det en almindelig bekymring at størrelse, styrke eller kraft ikke er nok i soveværelset og kan være et stort slag for selvtilliden. Som et resultat af dette, har mange vendt sig mod en række af produkter til mandlig forbedring og med ønsket om at undgå forlegenhed og besvær ved at købe syntetiske produkter, er virilitetsprodukter baseret på urter blevet nogle af de mest populære der findes i dag.

VigRX Plus

Som et etableret mærke verden over, har VigRX vist sig at stå sin prøve. Siden udviklingen af de første VigRX kapsler for mere end 15 år siden, er mange konkurrenter kommet og gået, men VigRX er fortsat blandt de bedste med et konstant flow af tilbagevendende kunder. Disse titusinder af tilfredse kunder stoler på at VigRX mærket hjælper dem med deres præstation, energi og virilitet i soveværelset og er det der har gjort det til den massive success det er i dag. VigRX Plus er ingen undtagelse fra kvalieten det mærke leverer og er nu blevet en rigtig vinder i industrien af mandlig forbedring.

Siden den originale udgivelse af VigRX Plus tabletterne i 2004, har holdet bag VigRX vidst at de ville give mere. Med mandlige behov der hele tiden ændrer sig, ville de gerne tilpasse sig deres kunder og efter et årti med dedikeret forskning i disse behov, såvel som de bedste naturlige ingredienser verden over, blev den nye spændende opskrift skabt. Ved at bruge en ny unik blanding af kun de ingredienser der var mest friske og af højest kvalitet, blev det nye VigRX Plus skabt som en måde til at hjælpe mænd med at genvinde deres styrke for at kunne støtte deres virilitet og præstation i soveværelset.

VigRX Plus, der indeholder en række velkendte ingredienser til mandlig forbedring, såsom Koreansk Panax Ginseng og Maca, er et trin over resten med tilføjelsen af nye og spændende ingredienser, inklusiv det innovative Bioperin™. Bioperin™, der er lavet af sort peberekstrakt, er kendt for at forbedre biotilgængelighed eller hastigheden hvormed de andre ingredienser bliver absorberet. Dette gør det til en nøgletilføjelse til opskriften, da det hjælper med at bringe de naturlige ingredienser et skridt videre, så de hver især kan levere deres bedste.

Takket være de let spiselige tabletter og den naturlige opskrift, er VigRX Plus et klart valg når det kommer til mandlige virilitetstilskud. Med den høje usikkerhed der omgiver mandlige forbedringspiller på markedet, kan du være sikker på at du tager et autentisk produkt med VigRX Plus, på grund af den unikke autencitetsidentifikation fundet på hver eneste pakke. Takket være alle disse faktorer, fra den unikke naturlige opskrift til beviset på autenciteten, går VigRX Plus ud over for at hjælpe med at tilfredsstille mænds specifikke behov og til at hjælpe dem med at få deres selvtillid i soveværelset tilbage.

Bioperine™

Som et nøglekrydderi brugt verden over, kommer styrken fra sort peber fra Piperine. Piperine er et aktivt ekstrakt udvundet fra den sorte pebers frugter og det er forbindelsen mellem denne og dens andre ekstrakter der giver den sin varme og styrke.

Bioperine™ er et ekstrakt der bruger en standardiseret minimum af 95 % piperine og har været anvendt i flere år, for at hjælpe med at forbedre biotilgængeligheden og optagelsen af forskellige næringsstoffer. Dette betyder, at når det blandes i en opskrift med andre ingredienser, hjælper Bioperine™ med at få det bedste ud af disse ingredienser og gør dem lettere for kroppen at optage. Dette gør det til en ekstremt værdifuld ingrediens og dens integrering tillader virkelig en opskrift at stige til næste niveau. For at finde ud af mere om Bioperine™ og sort peberekstrakt klik her.

Vigtigste ingredienser i VigRX Plus

Det der gør VigRX Plus så unik og populær er dens udvalgte blanding af naturlige ingredienser, leveret i præcis de mængder der er nødvendige i hver enkelt kapsel. VigRX tror ikke på at bruge billige fyldstoffer og bindemidler for at fylde deres tabletter, ligesom mange andre piller gør, så du ved at du kun får de mest friske og bedste ingredienser tilgængelige. For at garantere at du får mest ud af disse tabeletter, har VigRX lagt vægt på detaljerne og forsikret at de hver især er friskt forseglet i blisterpakker, for at sikre potensen og kvaliteten af hver enkelt udvalgte ingrediens. Denne efterspørgsel efter høj kvalitet kan betyde længere produktionstid, men vi er overbevist om at det vil give både loyale og kunder på livstid, at lave et produkt af høj kvalitet, som mænd kan stole på.

Her er nogle af de friske ingredienser der udgør den innovative urteopskrift på VigRX Plus:

Fuld ingrediensliste - Koreansk Panax Ginseng Root, Saffron Standardized Extract, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba Blad, Damiana Blad, Maca, Granatæble Standardiseret Extract, Luteolin, Cuscuta Seed Extract 4: 1 PE, Gurkemeje, Sort Peber Extract 95% - Bioperine ™, Zink. Andre ingredienser: dicalcium, phosphat, cellulose, croscannellose natrium, stearinsyre, siliciumdioxid, magnesiumstearat, FD & C Rød # 40.

Brugsanvisning

For at få alle fordelene fra VigRX Plus, inklusiv den præcise mængde af hver enkelt elite ingrediens, er det bare nødvendigt at tage 2 tabletter hver dag. Vi anbefaler at du tager hver kapsel sammen med et måltid og rigeligt med vand og for at få mest ud af produktet, anbefaler vi at du tager dem i mindst 3 måneder.

Virker det?

Hver person er forskellig og vil opleve produktet forskelligt. Dog, hvis du skulle dømme dens effekt ud fra hvor mange der fortsætter med at bestille det, kunne det være en god ledetråd. Hvis du også overvejer hvor mange mennesker der har brugt produktet og med meget få der klager, kan det måske give dig beroligelse.

Sikker formular

Da VigRX Plus er lavet af en speciel blanding af naturlige ingredienser, der alle er blevet omhyggeligt forsket og undersøgt over det seneste årti, er der ingen kendte bivirkninger ved at tage disse piller. Inden brug, anbefaler vi altid med et nyt tilskud at tjekke ingredienslisten for personlige allergier. Vi anbefaler også at du konsulterer din læge, hvis du i forvejen tager medicin og er usikker omkring dette tilskud.

Ofte købt sammen

VigRX Plus til mandlig virilitet
VigRX Plus til mandlig virilitet

60 Tabletter | Førende indenfor mandlig forbedring

379 kr.

+
Viaman T-Boost Potenspiller
Viaman T-Boost Potenspiller

180 Kapsler | Til mænd med rejsningsproblemer

299 kr.

+
VigRX Forstørrelses Kapsler
VigRX Forstørrelses Kapsler

60 Kapsler | Forstørrende tilskud til mænd

339 kr.

1 Vare

379 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(245)
4 Stjerner
(115)
3 Stjerner
(35)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.40% baseret på 395 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det virker ret godt ikke helt endnu men jeg tror der skal nok lidt mere tid til

L Laurits J
Bekræftet køb

kun prøvet det i 1 mdr og 2 uger, er lige begyndt på det

R RASHID S
Bekræftet køb

Er først lige startet.

S Søren
Bekræftet køb

Jeg er tilfreds med jeres produkt det virker som det skal min penis er blevet en smule større Jeg bliver ved at bruge de piller

M Martin P
Bekræftet køb

Lidt for tidligt at sige, må vente at se om det virker

S Søren
Bekræftet køb

Super produkt kan varmt anbefales

B Bent L
Bekræftet køb

venter på bonus håber det virker

M Malik L
Bekræftet køb

De virker meget godt men det tager tid

M Martin P
Bekræftet køb

Jeg havde prøvet vigrx men de virkede ikke for mig. Jeg prøvede vigrx plus i stedet og er meget tilfreds med resultatet (det er min kæreste også).

A Anonym
Bekræftet køb

er der ikke andre som har anvendt dette produkt og har en vurdering? På forhånd tak.

I Ivan

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide