Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Magic Kegel™ | Bækkenbundstræner Bækkenbundstræner

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Magic Kegel™ er en vibrator, som giver dig en effektiv bækkenbundstræning. Den kan bruges med en app, som hjælper dig med dine ønskede træningsresultater og mål. Vibratoren er velegnet til kvinder, som ønsker at opleve mere intense orgasmer og forebygge inkontinens.

 • Magic Kegel™ vibratoren hjælper dig træne bækkenbunden
 • Kan modvirke inkontinens
 • Kan føre til mere intense orgasmer
 • Følg dine træningsresultater med en app
 • Vandtæt og genopladelig via. USB-kabel

Efter fødslen mister mange kvinder elasticiteten i bækkenbunden, hvilket kan behandles med Magic Kegel™ bækkenbundstræner. Vibrationerne styrker musklerne, og giver en let tilgængelig og let anvendelig træningsmetode i hjemmet.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Magic Kegel Bækkenbundstræner?

Denne vibrator er beregnet til at træne bækkenbunden. For de bedste resultater, kan du anvende denne bækkenbundstræner med en speciel app. På denne k an du få hjælp til at komme i gang med øvelser, og indstille dine træningsmål og successer. Denne app er tilgængelig for både Android og iOS. Magic Kegel™ er lavet af silikone, og er derfor 100% vandtæt, så du kan bruge den i badet.

Hvad er bækkenbundstræning?

Bækkenbunden består af muskler og bindevæv. Det er disse, som holder livmoderen, blæren, vagina og rectum på plads. Hvis bækkenbunden – såsom ved fødsels eller naturlig ældning – mister sin elasticitet, kan det blandt andet føre til inkontinens eller manglende seksuel stimulation. Denne vibrator er bragt til markedet for at hjælpe dig træne bækkenbunden tilstrækkeligt. Gennem denne effektive og elektroniske bækkenbundstræner, forebygger du ikke kun inkontinens, men du kan ligeledes øge dit sexliv og få mere intense orgasmer. Magic Kegel™ er det perfekte værktøj til kvinder, som ønsker at træne deres bækkenbund!

Hvordan virker Magic Kegel™?

Før du begynder at bruge Magic Kegel™ kan du downloade appen ”Magic Kegel” – her kan du vælge mellem seks forskellige træningsprogrammer, og ligeledes få en virtuel coach, som vil informere dig om dine træningsresultater. Du kan sammensætte dine daglige bækkenbundstræninger i en træningsplan og få en belønning, når du når dit endelige mål.

Magic Kegel™ består af to kugler, som er udstyret med en vibrationsfunktion. Sæt vibratoren i skeden, og start derefter øvelserne fra appen. For at opnå de bedste resultater, bør du spænde musklerne og slappe af gentagne gange. Appen vil hjælpe digm ed at bestemme hyppigheden og intensiteten af spændingen. Allerede efter få ugers bækkenbundstræning, vil du føle dig stærkere og kunne opleve mere intense orgasmer

Hvordan bruger jeg Magic Kegel™?

Du kan bruge Magic Kegel™ vibrator alene eller sammen med den medfølgende app. Fordelen ved appen er, at din træningsplan kan sættes sammen individuelt. Ydermere vil dine træningsresultater og succeser blive mere synlige og målbare igennem appen. Det anbefales især begyndere til bækkenbundstræning at downloade og benytte appen. Appen vil ligeledes give dig præcise instruktioner, så intet kan gå galt med din træning. Det er altså den perfekte virtuelle assistent og træningscoach.

Såfremt du henter appen, bør du starte med et passende træningsprogram. Du kan vælge mellem følgende programmer:


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev