Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Manuka and Tea Tree Oil Olie mod fnat og infektioner forårsaget af insektbid

Af: Manuka Naturals

199 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Manuka Fnatolie er skabt specielt for at bekæmpe resistente fnatangreb og andre infektioner forårsaget af insektbid. Olien anvendes også ved sterilisering af åbne sår og insektbid.

 • En naturlig metode, fri for bivirkninger
 • Angriber parasitten og kan lindre og fjerne symptomer
 • Kan mindske rødmen og udslæt
 • Skånsom olie for huden
 • Fri fra kemikalier

Manuka Fnatolie trænger gennem hudens yderste lag hvor parasitten befinder sig. Olien er fri for kemikalier og pesticider. Da behandlingen er 100 % naturlig, kan den anvendes over det meste af kroppen og af alle hudtyper.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er fnat?

Fnat er en hudparasit der lever i det yderste hudlag hos os mennesker. De bygger små gange under huden for at lægge æg, hvilket kan føre til kløende eller stikkende hud. Undertiden kan det klø så meget at der dannes sår, hvorfor det er nødvendigt at behandle hurtigst muligt efter diagnosen. Forekomsten af fnat er steget i Danmark de seneste år, på grund af at flere holder ferie i udlandet.

Hvad er symptomerne på fnat?

Det primære symptom på fnat, er stærk kløe som især kommer om aftenen og natten. Nogle kan også få hudforandringer og sår på grund af intensiv kløen og kradsen. Undertiden kan man endda se små blærer ved fnatgangene. Selvom det kan være svært ikke at klø sig på det berørte område, bør man forsøge at lade være, da der altid er en infektionsrisiko hvis man har åbne sår. Hos nogle kan der opstå en vis rødmen i huden som følge af fnat. Ved specielt alvorlige tilfælde af fnat, kan der opstå en hård skorpe på huden, men så længe man starter behandlingen af fnat lige så snart den opdages, er der minimal risiko for at udvikle denne svære form for fnat.

Hvad skal du tænke på ved behandling af fnat

Eftersom smitten spredes hurtigt, er det vigtigt at tage hånd om problemet så hurtigt som muligt, for at forhindre spredning. Det anbefales endda at personer i den smittedes omgangskreds behandles, eftersom fnat kan overføres mellem personer der for eksempel anvender samme håndklæde, kommer i kontakt med hinandens hud, samt via seksuel kontakt.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev