Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

maxmedix VariGo Piller

60 Kapsler | Styrkende Formular til Benene

Formuleret med 7 aktive ingredienser, er VariGo Piller fra maxmedix designet til at støtte sunde ben indefra. Disse premium kapsler er designet til let daglig brug, og er ideel til dem der kæmper med trætte og ømme ben. Tag bare 2 kapsler om dagen, og vær på vej til at føle dig sundere og stærkere!

  • Ben kar tabletter
  • Til trætte, ømme ben
  • 7 naturlige aktive ingredienser
  • Med Hestekastanje & Maritime Bark Ekstrakt
  • Beriget med Piperine
  • Certificeret høj kvalitet
  • ISO
  • Klinisk bevist
249
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er VariGo Piller?

Som naturlige piller til karsprængninger, er hver ingrediens i VariGo kapsel formularen nøje udvalgt for dets kendte fordele. Dette tilskud er det perfekte valg for dem der leder efter en naturligt måde at lindre en træt og øm følelse i benene med bare 2 daglige kapsler. Kapsel formen giver minimal indtrængen i din dag og dens premium naturlige formular triumferer mod konkurrenterne!

Hvordan kan et tilskud hjælpe med mine åreknuder?

Åreknuder findes som regel i benene og fødderne, og er de årer der er hævede, forstørrede og blå til en mørk lilla i farven. Hvis de er skyld i seriøs ubehag, bør du overveje at gå til en læge, men, hvis de bare er lettere irriterende og træls at se på, anbefaler vi at prøve et naturligt tilskud til at hjælpe med dem. Det kan være svært at finde de bedste piller til åreknuder, til hver person, men et naturligt valg er ofte det foretrukne.

VariGo nøgle ingredienser

Hvid Hestekastanjefrø Ekstrakt
Hvid Hestekastanjefrø Ekstrakt

Ekstraktet fra Hestekastanjefrø siges at være meget fordelagtig for kroppen på grund af dens høje indhold af den sammensatte aescin. Flere undersøgelser har undersøgt aescin aktivitet, og det har været knyttet til en forbindelse, der beskytter blodkar.

Maritime Fyr Bark Ekstrakt
Maritime Fyr Bark Ekstrakt

Denne unikke plante-derivat er fyldt med fordele for kroppen, da den indeholder poly fenoliske forbindelse, der er kendt for deres beskyttende egenskaber. Over 100 kliniske undersøgelser udført på fransk maritim bark forbinder det med sunde blodkar og mikrocirkulation.

Rosmarin Blad Ekstrakt
Rosmarin Blad Ekstrakt

Rosmarin har en lang række anvendelser, herunder hjælp til rensning. Dette skyldes, at det indeholder en høj mængde flavonoider. Dette er en type plantepigment, der har været forbundet med at have en beskyttende virkning for kroppen indefra og ud.

Andre Ingredienser

Hesperidin, America Witch-Hazel Bark Extract, Butcher’s Broom Root Extract, Black Pepper Fruit Extract and Gelatine (capsule).

Hvordan du tager VariGo Pills

Tag simpelt 2 kapsler dagligt sammen med et måltid. Hvornår du end beslutter dig for at tage kapslerne, anbefaler vi at gøre det konsekvent. Hver flaske holder til 30 serveringer. For de bedste resultater, brug dem sammen med den overfladiske VariGo Creme.

Da disse premium kapsler er lavet med naturlige ingredienser, er de sikre at bruge og uden kendte bivirkninger. Check altid den fulde liste af ingredienser for at undgå personlige allergener. Hvis du er gravid, ammer eller på anden medicin, konsulter din læge før brug. Dette produkt er ikke beregnet til dem under 18 år.

Læs mere
maxmedix VariGo Piller 60 Kapsler | Styrkende Formular til Benene

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(7)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.45% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virkeligt effektive tabletter. Flere af mine åreknuder er blevet meget mindre synlige, og jeg har ikke fået nye siden jeg er begyndt på disse tabletter.

M Merete
Bekræftet køb

Er hurtigt blevet rigtig glad for disse tabletter, men jeg tror at jeg for fremtiden vil prøve at købe cremen også, så det kan gå lidt hurtigere

A Aske
Bekræftet køb

Virkeligt gode tabletter! Kan kun anbefale dem, intet dårligt herfra

P Phillip
Bekræftet køb

Kan godt anbefale disse tabletter. Jeg køber dem sammen med cremen, og så er det faktisk en rigtig god kombination

J Jane
Bekræftet køb

Jeg har haft problemer med åreknuder i lang tid, men heldigvis kan jeg sige at disse tabletter har hjulpet med at gøre dem meget mindre synlige

R Rebekka
Bekræftet køb

Mine ben ser faktisk bedre ud nu

D Dawn
Bekræftet køb

Jeg tager 2 piller sammen med et måltid hver dag

B Bitten
Bekræftet køb

Fungerer fint for mig.

C Caroline
Bekræftet køb

Kan bestemt anbefale dette produkt!

T Torben
Bekræftet køb

Mine ben og fødder føles friskere end før. Tak!

K Karen
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter