Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Mega Lash 3 in 1™ Eyelash Serum 3-i-1 Øjenvippe serum

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Ønsker du at give dine øjenvipper et ungt og sundt udseende? Så prøv Mega Lash 3 in 1™ øjenvippe serum. Med hele seks effektive ingredienser dannes det komplekse Hexatein1 eyelash serum, som styrker de fine hår, hvilket skaber et smukt og ungdommeligt udseende i dine øjenvipper. Mega Lash 3 in 1™ øjenvippe serum pennen er paraben og duft-fri, og kan anvendes af alle – inklusiv kontaktlinsebrugere. Med over 3 millioner solgte enheder i hele verden, er Mega Lash 3 in 1 en sikker vinder til at øge udseendet af dine øjenvipper på naturlig vis!

 • Mega Lash 3 in 1™ forbedrer udseendet af øjenvipper
 • Op til 50% længere og 75% volumen i øjenvipperne
 • Fugter og styrker øjenvipper igennem det effektive eyelash serum
 • Vedvarende resultater efter blot 4-6 uger
 • Paraben og duftfri
 • Sikker for kontaktlinsebrugere

Hvis dine øjenvipper virker trætte, er Mega Lash 3 in 1™ øjenvippe serum lige noget for dig. Den effektive serum understøtter den naturlige form af vipperne med effektive og anerkendte planteingredienser. Serummet er effektivt testet af dermatologer for dens effektivitet, der kan give vedvarende resultater efter blot 4-6 ugers brug.

Læs mere
Type: Mascara
Størrelse: 10 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Mega Lash 3 in 1™?

Denne Øjenvippe Serum ændrer let udseendet af dine øjenvipper indenfor 4-6 uger fra roden of op. Dannet af seks effektive og aktive ingredienser, styrker denne eyelash serum ikke blot håret, men giver det samtidig et mere glamourøst og ungdommeligt udseende omkring øjnene. Vidste du, at de fleste af os har ca. 200 øjenvipper på vores øverste øjenlåg? Det er 200 små grunde til at fokusere på dine øjne, og give serummet et forsøg!

De aktive ingredienser

Mega Lash 3 in 1™ øjenvippe serum består af seks forskellige ingredienser som til sammen udgør Hexatein1. Dette Eyelash serum er i stand til at styrke selv de mindste hår, så du er fri for at være nødsaget til at bruge dyre kunstøjenvipper . Med serummet får du stærke, sunde og ungdommelige øjenvipper. Herunder får du et hurtigt overblik over de aktive ingredienser, og hvorfor netop disse ingredienser er brugt.

Cetyl Alkohol
Denne ingrediens bringer effektivt mere volumen til dine øjenvipper og får dine øjenvipper til at fremstå tykkere

Cera Alba (Bi-voks)
Former effektivt vipperne og hjælper på konsistensen og teksturen, så mascaraen ikke klumper

Dimethicone
Gør mascaraen vandfast og i stand til at kunne bruges i våde omgivelser.

Talkum
Bringer naturligt større volumen til dine øjenvipper.

Panthenol
Styrker øjenvipper gennem næring og forbedrer det samlede udseende af dine vipper.

Alle ingredienserne i Mega Lash 3 in 1™ eyelash serum er naturlige plantestoffer, og derfor testet harmløse mod huden af dermatologer. Der er derfor ingen bivirkninger ved at benytte dette serum – tvært imod. De aktive aminosyrer hjælper med at opretholde proteinstrukturen, hvilket er kernen i hårets styrke og vækst. Test Mega Lash 3 in 1™ øjenvippe serum og bliv overrasket over, hvor positivt dine øjenvipper udvikler sig allerede efter første måned.

Før og efter billede af øjenvippeserum

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Hvordan bruger jeg Mega Lash 3 in 1™?

Brugen af denne eyelash serum er meget enkel, og tager kun et par minutter af din tid. Før påføring af serummet bør du sørge for, at området omkring øjnene er rent og fri for eventuelle makeuprester eller creme. Benyt serummet som en eyeliner direkte på øjenvipperne – både på indvendig og udvendig side. Lad serummet ligge i blød natten over. Du vil efter 4-6 ugers brug se tydelige forbedringer med Mega Lash 3 in 1™ øjenvippe serum.

Nem og sikker bestilling

Alle ordre på ShytoBuy.dk gennemgår vores sikre og krypterede teknologi, som følger de allernyeste standarder indenfor sikkerhed. Din ordre vil blive leveret med Post Danmark eller UPS, og du kan modtage din ordre allerede næstkommende hverdag.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (96% baseret på 5 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Fantastisk produkt! Min veninde anbefalede rapidlash, og efter blot nogle uger kunne man se tydelig forskel :-) tommel op herfra
 • * godt produkt.. jeg er endelig fri for at bruge mascara og købe dyre kunstige vipper - sikke en frihed!
 • * kan intet dårligt sige om produktet. nemt at bruge og gode resultater!
 • * produktet var lidt dyrt, men det er så også det eneste negative jeg kan sige.. super effekt og dejlig nemt at bruge. vil anbefale Mega Lash 3 in 1 til alle mine veninder :)
 • * Godt produkt og super nemt at bestille! Jeg gir den 5 stjerner herfra!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev