Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Revivogen™ Balsam 360 ml

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Nyd sundere, mere skinnende og tykkere hår med de revolutionerende Revivogen produkter til udtyndende hår og hårtab. Revivogen balsam er specielt formuleret af førende hårtab eksperter, som har sørget for at sammensætte naturlige ingredienser der gør dit hår stærkere, sundere og smukkere.

 • Forbedrer hårets styrke
 • Specielt formuleret af amerikanske hudlæger
 • Revivogen balsam er velegnet til både mænd og kvinder og til alle hårtyper
 • Det perfekte supplement til enhver hårtabsbehandling
 • Baseret på naturlige ingredienser

Ved bestilling af din Revivogen balsam til udtyndende hår fra ShytoBuy kan du tilslutte dig de tusinder af mænd og kvinder, der har brugt denne formel til at bekæmpe hårtab og udtynding.

Læs mere
Type: Balsam
Størrelse: 360 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er revivogen balsam?

Denne hårbalsam er en del af det førende sortiment af produkter mod hårtab. Denne naturlige formel er et resultatet af flere års medicinsk forskning og hver ingrediens er blevet udvalgt af dermatologer for deres evner til at styrke hårsække og behandle udtynding af hår. Revivogen balsam skal blot anvendes på samme måde som andre hårbalsam for at du kan opnå effektive resultater. Når det bruges i forbindelse med enhver anden hårtab behandling, kan denne formel sikre, at de hår, der vokser tilbage, har mere volumen og styrke end før.

Hvornår kan jeg se resultater?

Mange brugere er i stand til at mærke en synlig ændring i deres hårs styrke inden for blot et par ugers regelmæssig brug. De mere langsigtede resultater med Revivogen balsam vil typisk ses efter 4-12 måneders brug. Det kan være en fordel at kombinere den med Revivogens hovedbundsterapi eller shampoo. Vi vil dog gøre vores kunder opmærksomme på at resultater og den tid det tager at opnå dem, vil variere fra person til person.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Er der nogen bivirkninger?

Ligesom enhver anden hårbalsam, er der ingen bivirkninger ved Revivogen balsam til udtyndende hår. Sørg for, at du læser ingredienser igennem for at se om du er allergisk over for indholdet. Hvis du for nyligt har lidt skade i hovedbunden, bør du altid konsultere en læge, før du bruger en ny balsam eller shampoo.

Hvad er ingredienserne?

Ingredienserne i Revivogen balsam er alle blevet udvalgt for deres evner til at støtte hårets styrke og tykkelse af alle typer af hår. Ingredienserne er, Deioniseret vand, Cetrimonbromid, Dicetyldimonium klorid, Cetrimonium Chlodie, cetylalkohol, Allantoimn, biotin, Aloe Vera, hvede, sojaprotein, Hydorlyzed Hair Keratin, Panthenol, Silk Protein, Dimethiconcopolyol, jojobaolie, mandelolie, Dimethiconol, Rosemary, Comfry Extract, benzophenon-4, menthol, pebermynte olie, timian Extract, Mehtylparaben, Propylparaben, citronsyre


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Jeg er meget bevist om hvordan jeg ser ud, og derfor er mit hår naturligvis en vigtig prioritering for mig. Denne balsam kombineret med shampooen, har allerede gjort den stor forskel
 • * Godt produkt! Jeg synes personligt de bedste resultater ses når den bliver brugt sammen med revivogens shampoo
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev