emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

TRX2 - 3 pakker

Hårtabsbehandling
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

TRX2 er en naturlig, effektiv og sikker løsning, som virker mod hårtab og skaldethed! Dette tilskud mod hårtab er udviklet i samarbejde med en af Englands største forskningsorganisation, drevet af Oxford laboratorium. Dette effektive hår supplement virker på molekylært niveau, som sikrer bedre vilkår for ny fremtidig hårvækst.

 • TRX2 hjælper hårvækst på et molekylært niveau - permanente resultater
 • Hjælper dig med at genvinde hårtab og vække "sovende" hårsække
 • Fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet
 • Udviklet af forskerhold fra Oxford University
 • 9 ud af 10 oplever markante resultater
 • Kan bruges af både mænd og kvinder
 • TRX2 kan tages af vegetarer og er gluten fri
 • Fri for kunstige ingredienser og konserveringsmidler

TRX2 er et hårtabssupplement udviklet af klinisk testede ingredienser af særdeles høj kvalitet. Undersøgelser foretaget på Oxford University har vist, at denne formular effektivt kan reducere hårtab på et molekylært niveau, hvilket gør resultaterne hurtigere og længerevarende.

Vi leverer til hele Europa.

Hvad er TRX2?

Videnskabsmænd fra Oxford University har udført et intensivt research arbejde omhandlende hårfolliklen, hvordan den gror og hvordan man sætter gang i trætte follikler. Håret bliver naturligt tyndere med tiden, netop forårsaget af folliklerne begynder at arbejde langsommere, og på et tidspunkt vil det stoppe helt med at vokse.

TRX2 går ind og giver næring til det tynde hår for således at fremme en normal og stabil hårvækst. Dette gør formularen ved at støtte folliklen til at arbejde i et naturligt og sundt tempo. Det hjælper til at gøre tynd hårvækst tykkere, men støtter også ny og sund hårvækst.

Hvordan virker det?

Der findes rigtig mange forskellige hårtabssupplementer og det kan derfor være svært at vide hvad man skal vælge til og fra. TRX2 er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet, som er blevet nøje testet for deres effektivitet i forhold til at få håret til at vokse. Hårfolliklen indeholder kaliumkanaler, som transporterer kalium og andre vigtige næringsstoffer gennem membranen. Med tiden, vil disse kanaler stoppe med at fungere, hvilket gør at næringsstofferne forbliver i hårfolliklen og altså ikke når ud i selve håret. Dette er årsagen til, at både mænd og kvinder oplever tyndere hår med alderen.

TRX2 er fremstillet af en renset blanding af L-Carnitin, nikotinsyre og kalium. Denne blanding, kombineret med en sammensætning af metaboliske stimulanser, kan genaktivere trætte og sløve kaliumkanaler. Dette resulterer i en forbedring af hårvæksten på et molekylært plan.

Hurtige resultater

Denne unikke formular fra forskere på Oxford University har ikke kun været enormt populær blandt kunder – den har også bestået adskillige kliniske tests. Op til 87% af testpersonerne oplevede markante forbedringer igennem en 12 måneders periode med TRX2. Resultaterne, som du ser ovenfor, er blevet beskrevet således:

Resultaterne:

 • 1-3 måneder: Efter 1-3 måneder oplevede testpersonerne 10-15.7% forbedring i hårvækst
 • 4-9 måneder: Efter 4-9 måneder oplevede testpersonerne 15-35.1% forbedring i hårvækst
 • 10-18 måneder: Efter 10-18 måneder oplevede testpersonerne en forbløffende 35-49.2% forbedring i hårvækst i gennemsnit.

Der er altså med TRX2 tale om en klinisk dokumenteret effekt, som blot bliver bedre og bedre jo længere du tager den. Lider du af hårtab, er dette løsningen for dig – og med op til 87% succesrate, lader vi resultaterne tale for sig selv!


*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor variere

Da TRX2 er et naturligt produkt, kan resultatet og den tid det tager at opnå det, variere fra person til person. Nogle brugere har dog været i stand til at se synlige resultater allerede efter 12 uger. Andre skal tage dem lidt længere tid og kan først se resultater efter ca. 8-12 måneder, men i gennemsnit har det været muligt at se en forskel efter ca. 5 måneders forbrug. Det er vigtigt at fortsætte behandlingen, da man ellers kan risikere at miste det opnåede resultat.

Hvordan anvendes det?

Det gode ved TRX2 er, at det er meget nemt at tage og kun tager få sekunder af din dag. Tag 3 kapsler om dagen sammen med et måltid. Du kan enten tage dem separat, eller på én gang.

Hvad indeholder TRX2?

Alle ingredienserne i dette hårtabssupplement er naturlige og er nøje udvalgte for deres egenskaber i forhold til at fremme hårvækst. Ingredienserne er: L-Carnitin tartrat, vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), kaliumchlorid, L-eucin, isoleucin, valin, nikotinsyre, zink, magnesiumstearat, biotin og selen.

Er der nogen bivirkninger?

Da TRX2 består af naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger ved brugen af det. Ingredienserne er nøje udvalgt for deres høje kvalitet og effektivitet. Hvis du oplever nogle uventede bivirkninger, bør du stoppe brugen øjeblikkeligt. Hvis du har meget følsom hud, er der risiko for let rødmen pga. den rene nikotinsyre. Husk iøvrigt at tjekke ingredienserne igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Middel 3

60% baseret på 1 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Er ny startet. Derfor kan jeg ikke sige om det hjælper eller ej endnu.

  AA

*Resultater kan variere fra person til person