Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

TRX2 Hårtabsbehandling

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

TRX2 Skum er en revitaliserende hårtabsbehandling, som anvendes lokalt i hovedbunden, hvilket kan styrke og give næring til hårsækkene for sundere og tykkere hår. Produktet er baseret på forskning fra det anerkendte laboratorium, Oxford Biolabs, hvor der anvendes en unik kombination af ingredienser til at styrke hårsækkene i din hovedbund på naturlig vis uden ubehagelige sidevirkninger. TRX2 Skum er egnet til mænd og kvinder med tegn på skaldethed eller kraftigt hårtab.

 • Kan øge tykkelsen af håret
 • Hjælper til at stimulere genvækst og styrke håret
 • Næring til hårsækkene
 • Naturlige ingredienser
 • Kan også anvendes på høje tindinger og frontallapperne
 • Baseret på forskning fra Oxford Biolabs
 • Egnet til vegetarer

Det konstateres, at personer med tegn på hårtab har svækket styrke i kaliumkanalerne, hvilket er den direkte årsag til orgel dysfunktion i hårsækkene. TRX2 Skum er fremstillet af ingredienser i højeste kvalitet på et særligt laboratorium i Tyskland. Denne skum kan på et molekylært niveau skabe en revitaliserende effekt, der effektivt er i stand til at genaktivere hvilende celler i hårrødderne.

Læs mere
Type: Skum
Størrelse: 75 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er TRX2 Skum?

TRX2 Skum har en revitaliserende effekt og er baseret på en sammensætning af ingredienser som er udviklet til at styrke vitaliteten og tykkelsen af håret på et molekylært niveau. Dette produkt indeholder en række af anerkendte ingredienser mod hårtab såsom kaliumchlorid, Carnipure tartrat (L-Carnitin L-Tartrat), BCAA og niacin, der har en unik virkning i form af genaktivering af kaliumkanalerne. Denne nye tilgang til hårtabsbehandling er en ideel løsning for de personer som ønsker naturligt tykkere hår uden metoder som er enten skadelige, besværlige eller dyre.

Hvad er fordelene ved TRX2 Skum?

Den revitaliserende effekt fra TRX2 Skum bidrager til at opretholde en normal og sund hårvækst på lang sigt, herunder også i kritiske områder som tindinger eller frontallapper. Den vil i alle tilfælde kunne stimulere hårets styrke og tykkelse.

Gennem brug af naturlige ingredienser har TRX2 Skum ingen alvorlige bivirkninger eller hormonelle forstyrrelser – tilmed efterlades håret ikke fedtet efter brug og kan anvendes af både mænd og kvinder. Dermatologiske tests påviser, at der ikke opstår skader på dit hår og hovedbund.

Hvordan virker TRX2 Skum?

Kaliumkanalerne består af en pore-lignende struktur, som administrerer transporten af næringsstoffer gennem cellemembranen til hårsækkene. I tilfælde af en svækkelse af denne proces når de nødvendige næringsstoffer ikke hårsækkene, hvilket fører til begrænset hårvækst eller i værste tilfælde hårtab.

Den revitaliserende effekt fra TRX2 Skum er skabt som følge af de seneste videnskabelige innovationer og forskning i hårets molekylære mekanismer. Oxford Biolabs præsenterer her et produkt, som kombinerer de ernæringsmæssige stimulanser (kalium, BCAA, nicotinamid) og aktive ingredienser til genaktivering af kaliumkanalerne (L-Carnitin, L-Tartrate). Denne kombination kan helt unikt fremme og forbedre den ernæringsmæssige styrke gennem cellemembranerne i hårsækkene med et slutresultat som genvækst af nyt og sundere hår.

Hvordan anvender jeg TRX2 Skum?

TRX2 Skum bør anvendes 2 gange hver dag (en gang om morgenen og om aftenen). Følg disse instrukser for optimal effekt:

 • Ryst flasken godt før brug
 • Sørg for at dit hår er tørt eller delvist tørt i behandlingsområdet
 • Påfør skummet på hovedbunden i tilpas mængde
 • Masser skummet ind i hovedbunden med fingrene
 • Vask hænder efter brug
 • Du kan først tørre eller style dit hår efter at skummen er fuldstændig absorberet
 • Giv produktet tid til at arbejde og tørre inden du skal sove
 • Lad produktet arbejde et par timer, før du tager brusebad

TRX2 medfører ingen kendte bivirkninger og kan med fordel anvendes i kombination med TRX2 Kapsler for optimal effekt.

Hvornår kan jeg se resultater?

Virkningen fra TRX2 Skum varierer fra person til person grundet forskelligheder i metabolisme og fysiologi. Nogle personer ser allerede de første resultater efter 12 uger, men i de fleste tilfælde vil resultaterne være fuldt ud synlige efter 5 måneder. For optimale effekt anbefales det at fortsætte med produktet i 8 til 12 måneder.

Ingredienser:

Vand, butan, Caritine tartrat, propandiol, propan, biotin, panthenol, leucin, isoleucin, valin, niacin, hydrogeneret ricinusolie PEG-40, Polyquaternium-16, phenoxyethanol, Isobutan, dimethyl-sulfon, Trideceth-9 Zinc Citrate , ceteareth-25, propylenglycol, cocamidopropylbetain, Ethylhexyglycerine, Kaliumchlorid.

Naturligt og Sikkert

TRX2 Skum indeholder naturlige ingredienser og medfører ingen kendte bivirkning. Det anbefales alligevel at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Dette produkter er egnet til voksne mænd og kvinder (over 18 år). Aerosol er brandfarligt ved høje temperaturer. Skummen skal holdes væk fra varme overflader, gnister, flammer eller andre varmekilder. Der må ikke ryges under brug af produktet. Må ikke udsættes for temperaturer over 50 grader. Opbevares utilgængeligt for børn. I tilfælde af kontakt med øjnene, skyld straks med rigeligt koldt vand.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev