emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

5 Måder At Gøre Din Valentinsdag Mere Interessant

Er du træt af at lave det samme hver gang det bliver d.14 februar? Uanset om du er bekymret for, om tingene bliver en smule forældet, om du gerne vil imponere en ny partner eller bare leder efter noget nyt, så er der her 5 gode måder gøre din Valentinsdag lidt mere spændende!

1. Sæt Stemningen

Når det kommer til en romantisk og sexet nat, handler det hele om at sætte stemningen! Find ud af, hvad din partner kan lide, og hvad tænder dem, og brug det til din fordel! Tag dem ud til et godt måltid, kom lidt musik på, tænd nogle stearinlys - alt hvad der er nødvendigt for at få jer begge klar til natten.

2. Rollespil & Fantasi

Hvis du føler dig komfortabel med din partner, hvorfor så ikke gå til den med noget rollespil? Du kan prøve dine dybeste ønsker et sikkert sted, og det kan gøre underværker for dit sexliv! Prøv at mødes på en bar med eksotiske navne, klæd dig ud som dine fantasi figurer eller tag inspiration fra 50 Shades - gør det du lyster denne Valentinsdag!

3. Legetøj & Tilbehør

At introducere noget nyt til soveværelset kan være en god måde at tilføje lidt spænding på! Du kan starte småt med noget sexede undertøj, få hjertet til at banke med nogle håndjern eller gå all in med en vibrator eller ring. Så længe du er komfortabel (og bruger dem korrekt), kan disse være en let tilføjelse, der virkelig kan peppe tingene op. Som bonus, du kan holde spændingen ved at prøve noget nyt hvert år!

4. Fødevarer

Mange folk tænker først på, hvordan de gør øjeblikket mere spændende, når de står i det, men du kan gøre meget på forhånd! Der er en lang række fødevarer, der kan hjælpe med forskellige aspekter af dit sexliv, herunder lyst, energi og libido. Du kan prøve dem, der er kendt for at være et afrodisiakum som f.eks. chokolade, østers, ginkgo biloba eller maca eller dem, der er kendt for at give dig en energiforøgelse som kaffe, guarana og aminosyrer.

5. Kosttilskud, Cremer & sprays

Hvis fødevarer ikke er nok for dig, hvorfor ikke indarbejde seksuelle produkter i din daglige rutine? At vælge naturlige produkter betyder, at de ikke behøver at være skræmmende, da de kan hjælpe med at give dig et boost i det område, du har brug for. Disse kan være ideelle på kort sigt ved at hjælpe dig med at føle sig ophidset og få den op og stå eller på længere sigt ved at øge din generelle lyst og humør.