Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Extreme Kombipakke

Kombipakke | Hudplejesystem mod pigmentfejl

Oversigt

Makaris Extreme Kombipakke kan hjælpe dig med at finde alt, hvad du skal bruge fra Makaris De Suisse-serie til en uovertruffen pris. Kombinationen af disse fem produkter går hånd i hånd og komplimenterer hinanden for at få din hud til at føles godt og se lækker ud. Makaris Extreme-produkter er designet til at hjælpe med at gøre huden lysere og forbedre udstrålingen ved at bekæmpe det stof, der forårsager mørke pigmenter i huden kaldet Melanin.

  • Makari Extreme lotion med gulerod og argan
  • Makari Extreme creme med gulerod og argan
  • Makari Extreme serum med gulerod og argan
  • Makari Extreme gel med gulerod og argan
  • Makari Extreme sæbe med gulerod og argan

De fem produkter i pakken består af to meget gavnlige ingredienser, arganolie og gulerodsolie. Disse ingredienser blev specifikt valgt, da de begge har gavnlige egenskaber til at fremme ungdommelig og strålende hud. Kombinationspakken Makari Extreme kan hjælpe dig med at få blødere hud, der er fri for urenheder.

1549 kr. 2,215 kr. Du sparer 666 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Fordelene ved gulerodsolie til huden

The Benefits Of Carrot Oil For The Skin

Guleroden er typisk kendt for sin smag og sine nærende kvaliteter, men gulerødder har også et dermatologisk formål. Gulerødder forbedrer vores hud. Vitaminerne i gulerødder er kendt for at beskytte huden og hjælper med at give den en flot glød. Derfor er gulerodsolie en ideel løsning til vores hud af flere årsager:

Hvis du vil have en sund glød: gulerodsolie er kendt for at give din hud en mere gylden farve. Makari har sørget for, at produkterne indeholder den rigtige mængde gulerodsolie for at forhindre, at du bliver orange.

For at gøre din hud klar til solen: Gulerodsolien nærer og giver et beskyttende lag til huden, der blokerer for solens UV-stråler. Din hud er skrøbelig og fortjener den bedste pleje - især mod solen.

For at forlænge din tan: Hvis du vil bevare din sommerglød, findes der ingen olie der er bedre end Makaris gulerodsolie. Den består af en kombination af beta-caroten og A-vitamin, og er det bedste produkt til at pleje din hud med.

For at fremme din cellefornyelse: Gulerodsolie har et naturligt indhold af A-vitamin, der kan hjælpe med beskadiget væv og hudlæsioner samt acne, eksem, psoriasis og andre dermatologiske lidelser.

For at forsinke virkningerne af aldring: Betakaroten, der findes i gulerødder, er en yderst gavnlig antioxidant og er i stand til at neutralisere tegn på aldring på din hud.

Hvad er der er i Makari Extreme Kombipakken?

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN LOTION
MAKARI EXTREME LOTION MED GULEROD OG Argan

Makaris extreme bodylotion er en fantastisk måde at passe på din krop og er specielt designet til at hjælpe med at fugte og pleje huden og efterlade den med en strålende glød. Ingredienserne er specielt udvalgt til at give huden den smukke glans, den altid har ønsket sig.

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN CREAM
MAKARI EXTREME CREME MED GULEROD OG ARGAN

Makaris Extreme creme med gulerod og argan er en luksus creme, der hjælper med at gøre huden lysere og beskytter den mod uønskede hudfejl.

Indhold: 50g

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN SERUM
MAKARI EXTREME SERUM MED GULEROD OG ARGAN

Makaris Extreme serum med gulerod og argan er det mest koncentrerede produkt i deres Extreme-sortiment, der udnytter meget effektive ingredienser som vitamin E, C, organicalrin og melaninhæmmere. Denne kraftfulde kombination hjælper med at formindske hyperpigmenteringsproblemer og hjælper med at få huden til at se yngre og sundere ud.

Indhold: 50 ml

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN GEL:
MAKARI EXTREME GEL MED GULEROD OG ARGAN

Makaris Extreme gel med gulerod og argan indeholder de samme ingredienser som de andre produkter i den samlede pakke, en meget gavnlig kombination af koncentrerede aktive stoffer, der hjælper med at opnå en ungdommelig hud med sommerglød.

Indhold: 30g

MAKARI EXTREME CARROT & ARGAN SOAP
MAKARI EXTREME SÆBE MED GULEROD OG ARGAN

Makaris Extreme eksfolierende sæbe med gulerod og argan er det første trin i den samlede pakke, denne sæbe kan bruges til at pleje og forynge din hud. Indeholder planteekstrakter der indeholder en masse vitamin E, C og antioxidanter kombineret med Organiclarin, et naturligt baseret hudlysnende stof, der kan hjælpe med at opnå glødende og ungdommelig hud.

Størrelse: 200g

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide